KULTOWISKO 20/02/2010 Warszawa pre Bazyliszek
Re: KULTOWISKO 20/02/2010 Warszawa pre Bazyliszek
Mnie jednak też nie będzie. Powodzenia wszystkim.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
mogę ci zabrać 10 houndów 5 knightów chaosu i cannona.Duke pisze:potrzebuje 10 wilkow/psow,10 najtow chaosu i 2 cannony dogs of war+20 modeli na podstawkach orkowych.Poratuje ktos?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
pamiętam, właśnie spakowałem
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ok, wszystko spakowane.
Pzdr, do jutra.
Pzdr, do jutra.
Ja też bardzo dziękuję za turniej.
Było dużo ludzi, 3 fajne bitwy (Lizaki, OG, Lizaki), trochę pechowych rzutów (szczególnie z Kołatą, który ograł mnie niemiłosiernie).
Smok ginął mi trochę za łatwo, bolce niszczyły, Turoń odbijał się od Enginów.
Grałem HE, fajną naprawdę rozpiską (smok, 2 magów 2lvl, 3xłuki, 2xdragoni, 2xellyrianie, pheonixi, 3xrbt, orzeł), która w każdej turze robiła coś konkretnego i była fajnie elastyczna.
Dzięki raz jeszcze!
Było dużo ludzi, 3 fajne bitwy (Lizaki, OG, Lizaki), trochę pechowych rzutów (szczególnie z Kołatą, który ograł mnie niemiłosiernie).
Smok ginął mi trochę za łatwo, bolce niszczyły, Turoń odbijał się od Enginów.
Grałem HE, fajną naprawdę rozpiską (smok, 2 magów 2lvl, 3xłuki, 2xdragoni, 2xellyrianie, pheonixi, 3xrbt, orzeł), która w każdej turze robiła coś konkretnego i była fajnie elastyczna.
Dzięki raz jeszcze!
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami