Hellfire Studio up -14-04-15 chicken ice wings
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Hellfire Studio up -14-04-15 chicken ice wings
Będę wrzucał to jakieś fotki rzeczy które gdzieś tam sobie paćkam dla róznych ludzi, czasami jest miejsce na moją inwencję twórczą, a czasem niestety sztywne wymagania co do charakteru malowania i kolorystyki
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2015, o 21:02 przez Skaven, łącznie zmieniany 46 razy.
Co do "kartonu" czyli plasticardu, to jest to zbroja, ale skoro tego nie widać, to ja już nie wiem Co do glowy to w jakiej pozie i pod jakim kątem będzie zrobiona to nie w mojej kwestii leżało, bo dostawałem szkice co i jak ma wyglądać i jak dokładnie ma być posklejane, więc nie miałem na to wypływu
a) już dawno to pomalowałem i oddałemArathorn pisze:Spróbuj a tego wyrzeźbić zbroję płytową bo na nią nie wygląda
b) skoro wyżej napisałem że dostawałem wytyczne jak mam to robić, to znaczy że nie mialo to na płytówkę wyglądać, tylko na to co sobie autor wymyślił
GG fajni ,helka spoko chociaż nie lubię lawowych podstawek ,a smok ... z chęcią zobaczyłbym pomalowanego (póki co ten pancerz do mnie nie przemawia )
Nie był malowany jakoś extra pro, bo właściciel takiego nie potrzebował, raczej klimatycznie w kolorach armii, w każdym razie gdzies w Wawie ten smok jest
Chciałbym dodać tylko że projektant zbroi uwzględnił wszelkie newralgiczne miejsca które musza nią zostać osloniete, oraz przewidział rozmieszczenie pancerza tak, aby smok zachował pełną sprawność ruchową
Generalnie cała jegą armię malowałem zgodnie z fluffem i powiem że to bardzo ciekawa i miła współpraca
Generalnie cała jegą armię malowałem zgodnie z fluffem i powiem że to bardzo ciekawa i miła współpraca
Jako że słyszę coraz ciekawsze opinie o armiach które maluje i podobno ludziom się to na stole bardzo podoba wiec bezpośrednio zwracam się z tym tutaj żeby przekonać sie czy faktycznie opinia ludu jest taka
Tutaj ostatnia z pomalowanych armii, oczywiscie taka na stół do grania wraz z moim pytaniem co sądzicie ?
A tutaj fotka w praktyce:
Tutaj ostatnia z pomalowanych armii, oczywiscie taka na stół do grania wraz z moim pytaniem co sądzicie ?
A tutaj fotka w praktyce:
A tu taki mały wgląd w baardzo wczesnego wipa mojej heleny. Prawda że małe jest piękne?