edit: chodzi oczywiscie o helke
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
nie nie, model mi sie spodobał, nie wiem nawet za co miałby robicSkaven pisze: ale oświadczam wszem i wobec ze jeżeli ktoś bedzie chciał sobie przywłaszczyć mój pomysł na wykonanie helenki to będę lekko zniesmaczony i @#$k !![]()
Niestety bardzo mi przykro poinformować iż nie jesteś jedyny... Ja mam balroga bez skrzydeł w dokładnie takiej samej pozycji jak Twój monster z wrośniętym w kark krasnoludzkim flamecannonem... Pomysł sprzed roku tylko wykonanie stoi niestety w miejscu...Skaven pisze:Ja z jebaja sobie ściągnąłem w bardzo okazyjnej cenie, ale oświadczam wszem i wobec ze jeżeli ktoś bedzie chciał sobie przywłaszczyć mój pomysł na wykonanie helenki to będę lekko zniesmaczony i @#$k !![]()
Wiec radzę to dwa razy przemyśleć![]()
Model pierwsza klasa... Ja użyję Balroga tylko dlatego że została nam figurka po zużyciu skrzydeł do smoka delfów...Skaven pisze:No ja wiem że nie jestem pierwszy który robi z czegoś helkę, ale chodzi mi o wykorzystanie tego samego modelu
Schemat nieźle pomyślany i tu ten zielony nawet pasuje, ale imho na Harlequinie to jest o jeden kolor za dużo.Skaven pisze:Co do zielonych rajtuz to cała armia bedzie w kolorach wlaśnie takich czarno-zielono-fioletowo-"kościanych" więć musiało być to zaznaczone
Rasti pisze:Bem, sama sobie taki nick wybrałaś dwuznacznybem pisze:Zmieniłabym na fioletowy. Ewentualnie czerwony
No i fajny model, choć te wypłowiałe kolorki nie do końca do mnie przemawiają, ale malowaniu nie ma co zarzucić