edit: chodzi oczywiscie o helke
Hellfire Studio up -14-04-15 chicken ice wings
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Co ciekawsze rzeczy które paćkam :)
bardzo fajny pomysł, gdzie mozna 'to' dostac i w jakiej cenie? 
Ja z jebaja sobie ściągnąłem w bardzo okazyjnej cenie, ale oświadczam wszem i wobec ze jeżeli ktoś bedzie chciał sobie przywłaszczyć mój pomysł na wykonanie helenki to będę lekko zniesmaczony i @#$k !
Wiec radzę to dwa razy przemyśleć
Jedyne co to mogę odstąpić pomysł taki że warto polować na takiego gumoluda z dooma, takiego "psa" który w filmie w ostatniej scenie był z wózkiem zamiast tylnich nóg. Mi sie go złapać niestety nie udało, ale z niego też całkiem ciekawa helka moze być.
Wiec radzę to dwa razy przemyśleć
Jedyne co to mogę odstąpić pomysł taki że warto polować na takiego gumoluda z dooma, takiego "psa" który w filmie w ostatniej scenie był z wózkiem zamiast tylnich nóg. Mi sie go złapać niestety nie udało, ale z niego też całkiem ciekawa helka moze być.
nie nie, model mi sie spodobał, nie wiem nawet za co miałby robicSkaven pisze: ale oświadczam wszem i wobec ze jeżeli ktoś bedzie chciał sobie przywłaszczyć mój pomysł na wykonanie helenki to będę lekko zniesmaczony i @#$k !![]()
Niestety bardzo mi przykro poinformować iż nie jesteś jedyny... Ja mam balroga bez skrzydeł w dokładnie takiej samej pozycji jak Twój monster z wrośniętym w kark krasnoludzkim flamecannonem... Pomysł sprzed roku tylko wykonanie stoi niestety w miejscu...Skaven pisze:Ja z jebaja sobie ściągnąłem w bardzo okazyjnej cenie, ale oświadczam wszem i wobec ze jeżeli ktoś bedzie chciał sobie przywłaszczyć mój pomysł na wykonanie helenki to będę lekko zniesmaczony i @#$k !![]()
Wiec radzę to dwa razy przemyśleć![]()
No ja wiem że nie jestem pierwszy który robi z czegoś helkę, ale chodzi mi o wykorzystanie tego samego modelu 
Model pierwsza klasa... Ja użyję Balroga tylko dlatego że została nam figurka po zużyciu skrzydeł do smoka delfów...Skaven pisze:No ja wiem że nie jestem pierwszy który robi z czegoś helkę, ale chodzi mi o wykorzystanie tego samego modelu
Wpadł mi ostatnio w ręce taki ciekawy model i jako że malo maluje z 40K stwierdziłem ze warto się nim pochwalić 

Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
No no,zawsze lubiłem eldarów, krata super,przejścia na czuprynce zarąbiście.
B. fajne malowanie. Miodzio kratka, gemy i wszystko w piaskowym kolorze. No po prostu cudo
Jedyne, co mi się nie podoba to zielone rajtuzy. Nie pasują mi do naprawdę dobrego schematu kolorystycznego.
I albo płaszcz i buty są bardzo słabo pocieniowane, albo przydałoby się białe tło do zdjęcia
I albo płaszcz i buty są bardzo słabo pocieniowane, albo przydałoby się białe tło do zdjęcia
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Zdjęcia są słabe, ale muszę poczekać jeszcze trochę na lepszy sprzęt fotograficzny.
Ogólnie siedziałem nad nim tydzień bo go w ramach relaksu robiłem po kawałku codziennie. Jeżeli miałbym to sumowac to moze jakieś 4-5 h. Co do zielonych rajtuz to cała armia bedzie w kolorach wlaśnie takich czarno-zielono-fioletowo-"kościanych" więć musiało być to zaznaczone
Teraz jak tak na niego patrze to prawa noga na udzie aż prosi się o namalowanie znaku herlaków czyli takiego jakby "pika" .
Ogólnie siedziałem nad nim tydzień bo go w ramach relaksu robiłem po kawałku codziennie. Jeżeli miałbym to sumowac to moze jakieś 4-5 h. Co do zielonych rajtuz to cała armia bedzie w kolorach wlaśnie takich czarno-zielono-fioletowo-"kościanych" więć musiało być to zaznaczone
Schemat nieźle pomyślany i tu ten zielony nawet pasuje, ale imho na Harlequinie to jest o jeden kolor za dużo.Skaven pisze:Co do zielonych rajtuz to cała armia bedzie w kolorach wlaśnie takich czarno-zielono-fioletowo-"kościanych" więć musiało być to zaznaczone
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
A tak z ciekawości, na jaki kolor byś zmieniła zieleń?
Ostatnio zmieniony 3 maja 2010, o 20:35 przez Skaven, łącznie zmieniany 1 raz.
Rasti pisze:Bem, sama sobie taki nick wybrałaś dwuznacznybem pisze:Zmieniłabym na fioletowy. Ewentualnie czerwony
No i fajny model, choć te wypłowiałe kolorki nie do końca do mnie przemawiają, ale malowaniu nie ma co zarzucić
Czasem bywa zabawnie z takim nickiem
Spoko, poprawiłem fejka, jakoś moje oko tej subtelnej różnicy w pisowni nie wyłapało 
Czeka już na mnie mój farseer więc pewnie niedługo tu trafi.
Czeka już na mnie mój farseer więc pewnie niedługo tu trafi.