D-Wens Kontratakuje. Koniec jest bliski (juz tylko 2 dni)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
wafi
Ortografailure

Post autor: wafi »

jak dla mnie wszystko to zasluzylo na wlasny temat. Wydzielam posty :D

Incognito

Post autor: Incognito »

Dziekuje za docenienie, jednak nie myslcie ze to was uratuje.
Tym czasem ze swej tajnej bazy, chcialem powiedziec, ze wlasnie nawiazalismy kontakt z NASA, ktora udestepnila nam swoje satelity, dzieki ktorym mamy wglad w to, co w kazdej chwili robia administratorzy forum. Wiemy gdzie sie stluja, gdzie sie ucza i gdzie robia zakupy, oraz czy ich dziewczyny gola sie pod pachami.
Dzien uderzenia jest bliski.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

"Kruczki prawne", "kontakt z NASA", dobra, który to taki mądry, przyznać się :lol:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Ktos tutaj ma dobre predyspozycje zeby zostac komikiem :D Naprawde mam taki ubaw , ze glowa mala :wink: :lol: :D

Incognito

Rastlin, oj rastlin.... Po prostu zabawiłem się w wujka ciętą ripostę, that's all.

Zox: Śpiesz się z kopiowaniem moich tekstów do sygnaturki, bo niedługo złoże wszystkie w całość, wydam książkę i wszystko będzie chronione prawami autorskimi. Tytuł pewnie będzie " Mądrości na każdy dzień"
Ostatnio zmieniony 5 maja 2007, o 16:12 przez Incognito, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

Wiemy gdzie sie stluja
Wiemy co? Nie wiesz przypadkiem, że my ze strachu już nigdzie się nie stołujemy?

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Incognito pisze:To nie ja napisałem, ten ostatni wpis to jakaś plewa...

Rastlin, oj rastlin.... Po prostu zabawiłem się w wujka ciętą ripostę, that's all.

Zox: Śpiesz się z kopiowaniem moich tekstów do sygnaturki, bo niedługo złoże wszystkie w całość, wydam książkę i wszystko będzie chronione prawami autorskimi. Tytuł pewnie będzie " Mądrości na każdy dzień"
ok, to biorę się zaraz do dzieła

mam tylko prośbę: napisz z jakiej miejscowości, a przynajmniej województwa jesteś?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Incognito

Po co chcesz to wiedzieć??

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Bo jak przejmiecie wladze to gdzies trzeba te demonetki słac co je admini dostają...

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

przecież nie będzie wiedział co z nimi zrobić.

Raistlin_Meyere
Wałkarz

Post autor: Raistlin_Meyere »

that's all waw!!!:P
Widze że masz powiązania z angielskimi grupami śledczymi skoro takimi wyrazami sypiesz. To chyba jakiś slang? :roll: Albo po cygańsku 8)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Albo po prostu się naoglądał kreskówek Warner Bros....

Incognito

no dobra chłopacy... przyznjaę się, mam 12 lat i nudzi mi się. Mieszkam w Małopolskim. Mama mnie bije to się wyżywam na forach i denerwuję takic ludzi. Przepłaszam. Wypaczycie mi?

PS. A co to sa demonetki? Ja się boje dziewczyn...

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Tak łatwo się poddać?

Wstyd :twisted:

Raistlin_Meyere
Wałkarz

Post autor: Raistlin_Meyere »

Widać mięknie 8)
Albo próbuje uśpić naszą czujność i stara się być ,powtarzam stara się być ironiczny. Ale to chyba odpada :twisted:

Incognito

Ale z was psy! Nie wiem, kto się poddemnie podszywa, ale żądam screena z porównaniem mojego IP i jego. Ja myślę, że to Zox

Awatar użytkownika
Ehx-ray
Wałkarz

Post autor: Ehx-ray »

ehh. Stawiam browara ,że incognito ( czy tam d-wens) to żadne dziecko neostrady ,ale jakiś stary wymiatacz forumowo-warhammerowy (jakiś admin?:P) robi sobie jaja z tych wszystkich dziecinnie się oburzających. Ma z tego niezły ubaw- pisze jakąś głupote a później śmieje się przed kompem z "dorosłych" i "inteligentnych" ripost. Niemniej sprawia tym frajde też mi:D

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Mastema
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Mastema »

Ale z was psy! Nie wiem, kto się poddemnie podszywa, ale żądam screena z porównaniem mojego IP i jego. Ja myślę, że to Zox
po co IP? to ja :P
wybaczcie mi ale nie mogłem sie powstrzymac, nie dośc że jest żałosny to jeszcze się rzuca! :evil:
Ale z was psy!
Mam dziwne wrażenie że to o mnie...Bogowie dadzą aby nasze drogi sie skrzyżowały. I dokona się zemsta za zniewagę. Ja w prszeciewieństwie do ciebie nie robię sobie jaj...
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Ale widzisz, Incognito? W sumie dobry pomysł. Nawiąż kontakt z NASA, i dowiedz się, co robię w czasie wolnym. W krótkim czasie forum się od Ciebie uwolni, bo zejdziesz na zawał... :twisted: :wink:

Incognito

Nie robisz sobie jaj? Tak, udowodniłeś to, ze się pode mnie podszywałeś.

No dobra, żartowałem!

To ja Mastema, od zawsze sobie robiłem z was jaja! Ale joken's nie?
Chyba się nie gniewacie? No bo i z czego?

Zablokowany