D-Wens Kontratakuje. Koniec jest bliski (juz tylko 2 dni)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Dziekuje za docenienie, jednak nie myslcie ze to was uratuje.
Tym czasem ze swej tajnej bazy, chcialem powiedziec, ze wlasnie nawiazalismy kontakt z NASA, ktora udestepnila nam swoje satelity, dzieki ktorym mamy wglad w to, co w kazdej chwili robia administratorzy forum. Wiemy gdzie sie stluja, gdzie sie ucza i gdzie robia zakupy, oraz czy ich dziewczyny gola sie pod pachami.
Dzien uderzenia jest bliski.
Tym czasem ze swej tajnej bazy, chcialem powiedziec, ze wlasnie nawiazalismy kontakt z NASA, ktora udestepnila nam swoje satelity, dzieki ktorym mamy wglad w to, co w kazdej chwili robia administratorzy forum. Wiemy gdzie sie stluja, gdzie sie ucza i gdzie robia zakupy, oraz czy ich dziewczyny gola sie pod pachami.
Dzien uderzenia jest bliski.
Ktos tutaj ma dobre predyspozycje zeby zostac komikiem Naprawde mam taki ubaw , ze glowa mala
Rastlin, oj rastlin.... Po prostu zabawiłem się w wujka ciętą ripostę, that's all.
Zox: Śpiesz się z kopiowaniem moich tekstów do sygnaturki, bo niedługo złoże wszystkie w całość, wydam książkę i wszystko będzie chronione prawami autorskimi. Tytuł pewnie będzie " Mądrości na każdy dzień"
Zox: Śpiesz się z kopiowaniem moich tekstów do sygnaturki, bo niedługo złoże wszystkie w całość, wydam książkę i wszystko będzie chronione prawami autorskimi. Tytuł pewnie będzie " Mądrości na każdy dzień"
Ostatnio zmieniony 5 maja 2007, o 16:12 przez Incognito, łącznie zmieniany 1 raz.
ok, to biorę się zaraz do dziełaIncognito pisze:To nie ja napisałem, ten ostatni wpis to jakaś plewa...
Rastlin, oj rastlin.... Po prostu zabawiłem się w wujka ciętą ripostę, that's all.
mam tylko prośbę: napisz z jakiej miejscowości, a przynajmniej województwa jesteś?
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
-
- Wałkarz
that's all waw!!!:P
Widze że masz powiązania z angielskimi grupami śledczymi skoro takimi wyrazami sypiesz. To chyba jakiś slang? Albo po cygańsku
Widze że masz powiązania z angielskimi grupami śledczymi skoro takimi wyrazami sypiesz. To chyba jakiś slang? Albo po cygańsku
no dobra chłopacy... przyznjaę się, mam 12 lat i nudzi mi się. Mieszkam w Małopolskim. Mama mnie bije to się wyżywam na forach i denerwuję takic ludzi. Przepłaszam. Wypaczycie mi?
PS. A co to sa demonetki? Ja się boje dziewczyn...
PS. A co to sa demonetki? Ja się boje dziewczyn...
-
- Wałkarz
Widać mięknie
Albo próbuje uśpić naszą czujność i stara się być ,powtarzam stara się być ironiczny. Ale to chyba odpada
Albo próbuje uśpić naszą czujność i stara się być ,powtarzam stara się być ironiczny. Ale to chyba odpada
Ale z was psy! Nie wiem, kto się poddemnie podszywa, ale żądam screena z porównaniem mojego IP i jego. Ja myślę, że to Zox
ehh. Stawiam browara ,że incognito ( czy tam d-wens) to żadne dziecko neostrady ,ale jakiś stary wymiatacz forumowo-warhammerowy (jakiś admin?:P) robi sobie jaja z tych wszystkich dziecinnie się oburzających. Ma z tego niezły ubaw- pisze jakąś głupote a później śmieje się przed kompem z "dorosłych" i "inteligentnych" ripost. Niemniej sprawia tym frajde też mi:D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
po co IP? to jaAle z was psy! Nie wiem, kto się poddemnie podszywa, ale żądam screena z porównaniem mojego IP i jego. Ja myślę, że to Zox
wybaczcie mi ale nie mogłem sie powstrzymac, nie dośc że jest żałosny to jeszcze się rzuca!
Mam dziwne wrażenie że to o mnie...Bogowie dadzą aby nasze drogi sie skrzyżowały. I dokona się zemsta za zniewagę. Ja w prszeciewieństwie do ciebie nie robię sobie jaj...Ale z was psy!
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie robisz sobie jaj? Tak, udowodniłeś to, ze się pode mnie podszywałeś.
No dobra, żartowałem!
To ja Mastema, od zawsze sobie robiłem z was jaja! Ale joken's nie?
Chyba się nie gniewacie? No bo i z czego?
No dobra, żartowałem!
To ja Mastema, od zawsze sobie robiłem z was jaja! Ale joken's nie?
Chyba się nie gniewacie? No bo i z czego?