Bazyliszek-pożyczki
Re: Bazyliszek-pożyczki
Potrzebuje łysego ogra. W zamian stawiam 1l wina domowej roboty mojej babci. 4 letnie winko, słodziuśkie
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
sprawdź PWRince pisze:Potrzebuje spawna. W zamian sklonny jestem postawic piwko, lub poczestowac warszawskim "sianem" Potrzebuje odpowiedz do godziny 22-23 max.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Poszukuję dwóch WE hero - jeden z dwurakiem (w domyśle alter), a jeden z łukiem (w domyśle WW) Względnie obsługa armaty. Browar rzecz jasna w zamian gwarantowany
jak nadal potrzebujesz to uderz do mnie na PW. nie gram, a armie HE mam sporą.Relosu pisze:2 WL i 2 SM, browara dam!
ER i DP już mi się skończyli
Potrzebuję 2xDP . W zamian %.
Goboss - uderzę na PM.
Runepriest - na 99,9% mam luźne driady. Jutro wieczorkiem PM-ki.
Dzięki za odzew
Runepriest - na 99,9% mam luźne driady. Jutro wieczorkiem PM-ki.
Dzięki za odzew
- Shakin' Dudi
- Masakrator
potrzebuje abomki i 5 cenzerow ;> odwdziecze sie kilkoma piwkami.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nie ma sprawyShakin' Dudi pisze:potrzebuje abomki i 5 cenzerow ;> odwdziecze sie kilkoma piwkami.
Tylko się jeszcze jutro przypomnij na PM.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
darmowe picie przez 2 dni, tez bym kozystał ;d
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A zawsze się zastanawiałem, na kiego wała mi tyle tych figsów? Teraz już wiem że to byla inwestycja na przyszlość
Mam jak chcesz. W zamian piwko w sobotę mile widzianeKielon pisze:Ma ktoś Spawna pożyczyć?