Skaven 2333
Skaven 2333
seer - dzwonek, charm, warpstone amulet, 2xds
eng - daemon, ds
eng - eye, ds
eng - death globes, ds
2x25 clanrats, fcg, ratling
25 clanrats, fcg
2x25 slaves, music
2x5 night runners, 2nd weap
2x4 globs
2x5 gutter TT
2x5 jezzails
2xWLC
eng - daemon, ds
eng - eye, ds
eng - death globes, ds
2x25 clanrats, fcg, ratling
25 clanrats, fcg
2x25 slaves, music
2x5 night runners, 2nd weap
2x4 globs
2x5 gutter TT
2x5 jezzails
2xWLC
Ostatnio zmieniony 7 maja 2007, o 13:18 przez Budda, łącznie zmieniany 1 raz.
Bez ratlingów ?
ostatnio na dmp wzialem storma. mowie kapitanowi: daj mi jakas armie strzelajaca: dostalem gobliny z 2 czakami, slayerow z malakaiem i 2 razy WE ze strzelaniem w postaci .... szyszek. ewentualne gorki biore wiec na klate
ratlingi sa - gogol dobrze rozkminil - wychodzi rowno 2333
ratlingi sa - gogol dobrze rozkminil - wychodzi rowno 2333
- swieta_barbara
- habydysz
Jedziesz do Gorzowa?
Rozpa taka se, troche na 1 kopyto. Szczerze zycze ci miskastow.
Rozpa taka se, troche na 1 kopyto. Szczerze zycze ci miskastow.
storma napewno nie biore.
wiem ze rozpa troche monotonna ale wierz mi to dla mnie odskocznia od standardowej hordy do hth jaka zazwyczaj gram.
cienko u mnie z kasa ale skrobie, skrobie (przed matura troche korkow dalem ) i jak uskrobie to five w kieszen i green teamowo uderzamy na gorzow.
wiem ze rozpa troche monotonna ale wierz mi to dla mnie odskocznia od standardowej hordy do hth jaka zazwyczaj gram.
cienko u mnie z kasa ale skrobie, skrobie (przed matura troche korkow dalem ) i jak uskrobie to five w kieszen i green teamowo uderzamy na gorzow.
- swieta_barbara
- habydysz
Spoko, fajnie byloby pochlac razem. Ciulaj.
Nie zupełnie o to mi chodziło.. ale zauważ, jeżeli bierzesz magie więc musisz mieć ( przynajmniej teoretycznie ) jakieś zaplecze które w wypadku jakiegoś nieszczęścia ( czytaj smok lub inne wredne istoty których będziesz musiał sie pozbyć ) tutaj baaaardzo przydaje sie storm.. zwiększa także Twój potencja w walce np. z imperium lub krasnalami.. następna sprawa jak ktoś wcześniej zauważył przydały by sie też ralingi.. nie są może teraz najlepsze ale jak sie dobrze wystawisz to WE przy korzystnym terenie będą płakać ... rozważył bym również dzwon.. wiem, wiem losowy... ale trochę szczęścia i będzie luz . To by było na tyle... wychodzi na to, że wszystko sprowadza się do standardu... cóż ale takie są magiczne szczury ( a na irazety nie ma co liczyć )
ps. powodzenia na turnieju, smacznych trunków i lekkiego suszenia
ps. powodzenia na turnieju, smacznych trunków i lekkiego suszenia
@Anonim
Rozumiem doradzanie o +/- składów osobowych, ale zmiany już całych oddziałów to chyba już lekka przesada.
Pozwólcie mieć niektórym armiom ich unikalny charakter, jeden wódź skavenów niech się różni od innego.
Dokładnie dlatego takie doradzanie jest troszkę bezsensu, bo wszystkie rozpiski sprowadzi się do jendego schemtu. A człowiek w końcu może mieć już dośc walczenia czymś/ z czymś ciągle tym samym.To by było na tyle... wychodzi na to, że wszystko sprowadza się do standardu... cóż ale takie są magiczne szczury ( a na irazety nie ma co liczyć )
Rozumiem doradzanie o +/- składów osobowych, ale zmiany już całych oddziałów to chyba już lekka przesada.
Pozwólcie mieć niektórym armiom ich unikalny charakter, jeden wódź skavenów niech się różni od innego.
oprawic i w ramke... a zamiast skaven wpisac dowaolna inna armie...DaBossa pisze:
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
ale przeciez sa ratlingi, jest i dzwonek...następna sprawa jak ktoś wcześniej zauważył przydały by sie też ralingi.. nie są może teraz najlepsze ale jak sie dobrze wystawisz to WE przy korzystnym terenie będą płakać ... rozważył bym również dzwon.. wiem, wiem losowy... ale trochę szczęścia i będzie luz .