BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Gdzieś się przewinęło info, że jest możliwy nocleg z piątku na sobotę w szkole. Jednak w pierwszym poście nadal widnieje informacja o braku takiej możliwości. Rozważam przyjazd w piątek wieczorem. Można prosić o pewne info?
3 na pewno.
A co do piwka... Jak nie będzie trzeba pomagać chłopakom przy organizacji sali i strażnik w szkole nie będzie robił problemów, że ktoś z niej wychodzi to bardzo chętnie.
A co do piwka... Jak nie będzie trzeba pomagać chłopakom przy organizacji sali i strażnik w szkole nie będzie robił problemów, że ktoś z niej wychodzi to bardzo chętnie.
Generalnie to miała być opcja dla ludzi z daleka, którzy mają problem z dojazdem. Jest opcja noclegu, ale nie ukrywamy, że im Was będzie mniej w piątek tym lepiej dla nas. Te osoby, które będą w szkole w piątek piły alko, mogą sobie szukać w sobotę noclegu gdzie indziej, więc bądźcie pod tym względem uczciwi wobec nas, bo nie chcielibyśmy być dla Was policjantami.Grichalk pisze:Gdzieś się przewinęło info, że jest możliwy nocleg z piątku na sobotę w szkole. Jednak w pierwszym poście nadal widnieje informacja o braku takiej możliwości. Rozważam przyjazd w piątek wieczorem. Można prosić o pewne info?
440 kilometrów kwalifikuje się na "z daleka"?
A co do picia - postawiliście jasno zasady, zakaz to zakaz, dla kogoś kto chce chlapnąć zawsze się znajdzie jakaś knajpa albo plener.
A co do picia - postawiliście jasno zasady, zakaz to zakaz, dla kogoś kto chce chlapnąć zawsze się znajdzie jakaś knajpa albo plener.
Okolo 19 powinnismy byc w Lomiankach w 3 osoby, byc moze wpadna jeszcze Zulus i Thain z Warszawy (wpadajcie !). Chetnie pomoge przy rozstawianiu bajzlu, znam ten bol.Duke pisze:Czarny o ktorej bedziecie w piatek? Ile osob przyjezdza wczesniej
Jasna sprawa, ja mialem na mysli knajpe. Zadnego bydla z naszej strony.Kalesoner pisze:Te osoby, które będą w szkole w piątek piły alko, mogą sobie szukać w sobotę noclegu gdzie indziej, więc bądźcie pod tym względem uczciwi wobec nas, bo nie chcielibyśmy być dla Was policjantami.
Jak poczekacie z wypadem do knajpy tak do 22:30 to sądzę, że bym się podpiął, za resztę jadących ze mną się nie wypowiem, pewnie sami to zrobią.
W takim razie jeszcze tylko poczekać na odpowiedź organizacji jak sprawia z wchodzeniem/wychodzeniem z tej szkoły w kontekście tamtejszej ochrony i już będzie komplet potrzebnych informacji.
W takim razie jeszcze tylko poczekać na odpowiedź organizacji jak sprawia z wchodzeniem/wychodzeniem z tej szkoły w kontekście tamtejszej ochrony i już będzie komplet potrzebnych informacji.
Wiecie, mam nadzieje, ze nikt nie poczuł sie urażony. Ten tekst o piciu nie był do żadnego z Was konkretnie, ale do wszystkich, którzy rozważają niestosowanie sie do regullaminu, zeby wiedzieli, zę traktujemy tą sprawę poważnie.
Co do pomocy w blatowaniu... nie ukrywam, ze każda pomoc się przyda, ale weźcie buty na zmiane, bo bez tego nie będziecie mogli nam pomóc.
Co do pomocy w blatowaniu... nie ukrywam, ze każda pomoc się przyda, ale weźcie buty na zmiane, bo bez tego nie będziecie mogli nam pomóc.
Pewnie z Piotrem przyjedziemy w piątek bo kiepawo w sobotę byśmy mieli.
Damy radę na nocleg?
Damy radę na nocleg?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Buty trzeba wziąć tak czy inaczej bo w przeciwnym wypadku nici z wejścia na turniej, więc na pewno będą.
No i ponowię jeszcze raz nurtujące mnie pytanie - jak sprawa z zamykaniem szkoły przez stróża? Będzie zamykana czy po prostu monitoring przy otwartych drzwiach? Bo głupawo by wyszło jakbyśmy przyjechali a nie dało się już do niej wejść.
No i ponowię jeszcze raz nurtujące mnie pytanie - jak sprawa z zamykaniem szkoły przez stróża? Będzie zamykana czy po prostu monitoring przy otwartych drzwiach? Bo głupawo by wyszło jakbyśmy przyjechali a nie dało się już do niej wejść.
Norma Jestem zaNecro pisze:440 kilometrów kwalifikuje się na "z daleka"?
Loozoj poślady Gdybym organizował bym turniej robił bym to samo na Twoim miejscuKalesoner pisze:Wiecie, mam nadzieje, ze nikt nie poczuł sie urażony. Ten tekst o piciu nie był do żadnego z Was konkretnie, ale do wszystkich, którzy rozważają niestosowanie sie do regullaminu, zeby wiedzieli, zę traktujemy tą sprawę poważnie.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Pasiak myślę, że nie będzie problemu.
Co do wchodzenia i wychodzenia. W sobotę pewnie będzie na "bramce" ktoś od nas. A w piątek to jeszcze nie wiem, ale całkiem możliwe, że zostanie z wami monsieur Kacproni.
Dla tych co będą już w piątek podaję numer telefonu do siebie, wytłumaczę jak dojechać zwykłą komunikacją itp.
660 528 221
Jak ktoś nie lubi po ksywie to Marcin jestem.
Co do wchodzenia i wychodzenia. W sobotę pewnie będzie na "bramce" ktoś od nas. A w piątek to jeszcze nie wiem, ale całkiem możliwe, że zostanie z wami monsieur Kacproni.
Dla tych co będą już w piątek podaję numer telefonu do siebie, wytłumaczę jak dojechać zwykłą komunikacją itp.
660 528 221
Jak ktoś nie lubi po ksywie to Marcin jestem.
Tyle osób wpada w piątek, że może należałoby się po prostu wspólnie gdzieś ustawić, na zasadzie: od 22:00 knajpa ta i ta i po temacie?
Hmm, Dębek, zebyś się nie czuł opuszczony... Jak zmienię teraz armię na Bretkę, a rozpiskę wysłałem DE w terminie, to czy moge nadal liczyć na pkt za wysłanie rozpy w terminie ?
Antonio, Duke, Dębek: pożyczylibyście parę figurek Bretki jakbyco ?
Antonio, Duke, Dębek: pożyczylibyście parę figurek Bretki jakbyco ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!