Salve generalicji !
w imieniu Świdnickiego klubu fantastyki "Obelisk" chciałem zaprosić wszystkich chętnych do wzięcia udziału w turnieju warhammera w Świdniku, który odbędzie się 27/28 lutego w Świdniku ( dokładny adres: MOK ul Wyszyńskiego 14 (na Krolem). Start planujemy o godzinie 16, od tej godziny będziemy mieli wolną salę, ale zjeżdżać możecie się już na piętnastą. Hmmm co by tu jeszcze... Turniej na 2250 punktów, tajne rozpiski, gramy po 3 bitwy w sobotę i resztę w niedzielę... aha... no i jeszcze parę spraw... Nasze chęci są większe od naszych możliwości więc prosiłbym o parę rzeczy, które pomogą nam zorganizować dobry turniej.
po pierwsze prosiłbym aby ktoś kompetentny zgłosił się do mnie w roli sędziego. U nas raczej nikt by sobie z tą funkcją nie poradził bo sami wszystkiego dopiero się uczymy.
po drugie prosiłbym aby ktos przywiózł ze sobą jakiegoś laptopa z programem do liczenia punktów itp.
po trzecie nie wzgardzimy makietami bo z tym też kulejemy
i po czwarte.. hmmm prosiłbym o jakieś komentarze z pytaniami bądź poradami względem organizacji ( bo nigdy tego nie robiliśmy jeszcze, a chcielibyśmy dobrze :p ) , prosiłbym także żebyście w odpowiedziach tutaj wybrali jakiegoś sędziego.
kiedy zostanie on wybrany wtedy ustalimy z nim jakie uściślenia sędziowskie będą brane pod uwage itp itd ( nie znam się :p ).
Wszelakie pytania, itp itd , pomoc itp prosze kierować do mnie na PW .
co by tu jeszcze... aha . tutaj daje link do strony klubu, jest tam plakat z opisem imprezy
http://www.mok.swidnik.pl/skf/news.php
jak coś sobie przypomnę to dopisze..
zapraszam do odpowiedzi i do odwiedzenia nas na turnieju
Turniej - Świdnik
Kurde!
Późno mówicie, zostały cztery dni i może być ciężko z pomocą jak i z frekwencją, tym bardziej że z 5 osób wybiera się w tym czasie na bazyla, z drugiej strony turniej w przez całą noc fajna sprawa, nie da rady zmienić daty?
Bo Łęczna tereny może dostarczyć (jakby ktoś dysponował samochodem), sędzia to raczej nie problem i laptop(bez ktorego można się obejść nawet) . Ale fajnie że coś rusza u Was.
pozdro

Późno mówicie, zostały cztery dni i może być ciężko z pomocą jak i z frekwencją, tym bardziej że z 5 osób wybiera się w tym czasie na bazyla, z drugiej strony turniej w przez całą noc fajna sprawa, nie da rady zmienić daty?

Bo Łęczna tereny może dostarczyć (jakby ktoś dysponował samochodem), sędzia to raczej nie problem i laptop(bez ktorego można się obejść nawet) . Ale fajnie że coś rusza u Was.

pozdro
jeżeli chodzi o przełożenie to nie da rady, ale z pewnością będą następne
info miał być trochę wcześniej (praca sesja itp
)
niby tylko 4 dni, ale z Łęcznej w 4 dni da się dotrzeć
Bazyliszek-hmm na cóż nie przewidzi się wszystkiego
! DAWAJ NA RING !
jak ktoś ma czas to zapraszamy
wstęp wolny
info miał być trochę wcześniej (praca sesja itp

niby tylko 4 dni, ale z Łęcznej w 4 dni da się dotrzeć

Bazyliszek-hmm na cóż nie przewidzi się wszystkiego
! DAWAJ NA RING !
jak ktoś ma czas to zapraszamy
wstęp wolny
Życzę powodzenia, data taka trochę dziwna tym bardziej że wiedzieliście o Bazylu i mogliście chyba jakoś reagować. A co do terenów to wystarczy napisac z wyprzedzeniem do chłopakow a nie robić listę próśb 4 dni przed turniejem. Ogólnie bardzo szkoda tego turnieju
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE
CANS FOR THE CANS THRONE
no cóż. Przyznam, ze troche sie obijaliśmy, ale wiecie, ja też mam sesje i wredną babę w dziekanacie więc troche musiałem czasu poświęcić uczelni.
Mam nadzieję, że jednak ktoś troszeczkę przyjedzie i uda się zrobić fajny choć moze niezbyt wielki turniej. Daty niestety nie mozemy zmienić bo jest to akcja organizowana w ramach projektu ferie w miescie czy coś takiego i w innym terminie nie dostaniemy sali itp.
Mam nadzieję, że jednak ktoś troszeczkę przyjedzie i uda się zrobić fajny choć moze niezbyt wielki turniej. Daty niestety nie mozemy zmienić bo jest to akcja organizowana w ramach projektu ferie w miescie czy coś takiego i w innym terminie nie dostaniemy sali itp.
To kiedy następny robicie? Wtedy już zrobi się pełnometrażowy turniej
Ja osobiście planuję sobie na kwiecień tura w Łęcznej zrobić, tak z 2-3 tyg po masterze

Ja osobiście planuję sobie na kwiecień tura w Łęcznej zrobić, tak z 2-3 tyg po masterze