Turniej - Świdnik

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Flo
Wałkarz

Turniej - Świdnik

Post autor: Flo »

Salve generalicji !
w imieniu Świdnickiego klubu fantastyki "Obelisk" chciałem zaprosić wszystkich chętnych do wzięcia udziału w turnieju warhammera w Świdniku, który odbędzie się 27/28 lutego w Świdniku ( dokładny adres: MOK ul Wyszyńskiego 14 (na Krolem). Start planujemy o godzinie 16, od tej godziny będziemy mieli wolną salę, ale zjeżdżać możecie się już na piętnastą. Hmmm co by tu jeszcze... Turniej na 2250 punktów, tajne rozpiski, gramy po 3 bitwy w sobotę i resztę w niedzielę... aha... no i jeszcze parę spraw... Nasze chęci są większe od naszych możliwości więc prosiłbym o parę rzeczy, które pomogą nam zorganizować dobry turniej.
po pierwsze prosiłbym aby ktoś kompetentny zgłosił się do mnie w roli sędziego. U nas raczej nikt by sobie z tą funkcją nie poradził bo sami wszystkiego dopiero się uczymy.
po drugie prosiłbym aby ktos przywiózł ze sobą jakiegoś laptopa z programem do liczenia punktów itp.
po trzecie nie wzgardzimy makietami bo z tym też kulejemy
i po czwarte.. hmmm prosiłbym o jakieś komentarze z pytaniami bądź poradami względem organizacji ( bo nigdy tego nie robiliśmy jeszcze, a chcielibyśmy dobrze :p ) , prosiłbym także żebyście w odpowiedziach tutaj wybrali jakiegoś sędziego.
kiedy zostanie on wybrany wtedy ustalimy z nim jakie uściślenia sędziowskie będą brane pod uwage itp itd ( nie znam się :p ).
Wszelakie pytania, itp itd , pomoc itp prosze kierować do mnie na PW .

co by tu jeszcze... aha . tutaj daje link do strony klubu, jest tam plakat z opisem imprezy
http://www.mok.swidnik.pl/skf/news.php

jak coś sobie przypomnę to dopisze..

zapraszam do odpowiedzi i do odwiedzenia nas na turnieju

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

Kurde! :?
Późno mówicie, zostały cztery dni i może być ciężko z pomocą jak i z frekwencją, tym bardziej że z 5 osób wybiera się w tym czasie na bazyla, z drugiej strony turniej w przez całą noc fajna sprawa, nie da rady zmienić daty? :wink:
Bo Łęczna tereny może dostarczyć (jakby ktoś dysponował samochodem), sędzia to raczej nie problem i laptop(bez ktorego można się obejść nawet) . Ale fajnie że coś rusza u Was. :D

pozdro
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

sernik
Pseudoklimaciarz

Post autor: sernik »

jeżeli chodzi o przełożenie to nie da rady, ale z pewnością będą następne
info miał być trochę wcześniej (praca sesja itp :P)
niby tylko 4 dni, ale z Łęcznej w 4 dni da się dotrzeć :P
Bazyliszek-hmm na cóż nie przewidzi się wszystkiego

! DAWAJ NA RING !

jak ktoś ma czas to zapraszamy

wstęp wolny

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Życzę powodzenia, data taka trochę dziwna tym bardziej że wiedzieliście o Bazylu i mogliście chyba jakoś reagować. A co do terenów to wystarczy napisac z wyprzedzeniem do chłopakow a nie robić listę próśb 4 dni przed turniejem. Ogólnie bardzo szkoda tego turnieju
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
X.Maciek
Falubaz

Post autor: X.Maciek »

Jakby było w sobotę w dzień to byśmy z Górkenem wpadli ale nocne granie odpada. Ale ciesze się że jest jakaś inicjatywa :)

Awatar użytkownika
Flo
Wałkarz

no cóż. Przyznam, ze troche sie obijaliśmy, ale wiecie, ja też mam sesje i wredną babę w dziekanacie więc troche musiałem czasu poświęcić uczelni.
Mam nadzieję, że jednak ktoś troszeczkę przyjedzie i uda się zrobić fajny choć moze niezbyt wielki turniej. Daty niestety nie mozemy zmienić bo jest to akcja organizowana w ramach projektu ferie w miescie czy coś takiego i w innym terminie nie dostaniemy sali itp.

Awatar użytkownika
Czopek
Masakrator

Post autor: Czopek »

To kiedy następny robicie? Wtedy już zrobi się pełnometrażowy turniej :)

Ja osobiście planuję sobie na kwiecień tura w Łęcznej zrobić, tak z 2-3 tyg po masterze :wink:
http://czopekblog.blogspot.com/
Kordelas pisze: Fluff nie wybacza.

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Byłby akurat przed Wielka Inkwizycją.
Drużynówka??
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Flo
Wałkarz

następny pewnie dopiero na Świdkon.
sam nie pamiętam kiedy to jest ale nie tak szybko chyba

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

Kurcze chętnie bym wpadł, ale kto jedzie z Lublina:D?

ODPOWIEDZ