Marcowy Zając 06.03.2010r Bydgoszcz 2350 pkt
- Jacek_Azael
- Masakrator
Re: Marcowy Zając 06.03.2010r Bydgoszcz 2350 pkt
Proszę o wpisanie na listę uczestników. Dzięki.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Chlopaki jest bez Dow , Gokish wlasnie mnie wk.... , bo ustalone bylo, ze nastepny turniej robimy PREDMP z Dow , a ten bez - z reszta w ankiecie wygrala opcja nondow...
Zatem zapraszamy.
Zatem zapraszamy.
Generalnie od nastepnego turnieju jedziemy z Dow , ale nie dlatego, ze lubimy - bo ja tym totalnie gardze,ale dlatego, ze robimy przygotowania do DMP.
Taaa... to może i czołgi zrobią 0-1...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Szkoda że niektóre jednostki sięgają daleko swoim wzrokiem nie widząc Swojego podwórka. Pożyjemy zobaczymy może ten czołg który spedza wam sen z powiek w następnym kodeksie zniknie a dostaniecie uber tremany z 10 W czy mega stedzie z 20 w i 30 T.bigpasiak pisze:Taaa... to może i czołgi zrobią 0-1...
Ja tez w lizakach za duzo odpowiedzi na czolgi nie mam , ale dzial Dow nie wezme nigdy...
duza kuznia ze slaana czy no savowe silniki czy duza blyskawica z heavena z shamanow sa chyba spoko opcja, do tego smiecio pktowe terki czy skinki ktore nie sa itp i moga sobie spokojnie zastawiac czolg... w demonach mam mniej rzeczy ktore moga powalczyc z czolgiemZiemko pisze:Tu generalnie chodzi o to, ze WE z czolgami za duzo do powiedzenia nie maja, choc z drugiej strony w co takie czolgi maja wjezdzac w WE... Zawsze jest ruszanie lasu i przyblokowywanie czolgow...
Ja tez w lizakach za duzo odpowiedzi na czolgi nie mam , ale dzial Dow nie wezme nigdy...
WE moga czolgi zblokowac i zminimalizowac straty ale zdecydowanie nie maja jak go ruszyc, m.in. z tego powodu za WE raczej sie bral nie bede