Jose pisze:po wywaleniu od was
Sam wybrałeś, więc daruj sobie tak?
Jose pisze:po wywaleniu od was
Chyba nawet nie będę musiał dużo się starać. Niestety obecnie mamy dużo innych wydatków :/ teraz wiem, że jak będę zbierał armię wybiorę chyba jednak jakąś bardziej mobilną. Nurgle miał klimat i do tej pory mógłbym nim grać, ale chyba poczekam na nową edycję demonów (hoho kiedy to będzie ) z nadzieją, że rozdzielą bogów chaosu i papcio nurgle dostanie więcej jednostek.Jacek_Azael pisze:Kup nowe
A i namów brata.
nasza duma, chluba i przyszłość!!!Drakar Dociekliwy pisze:aż nie mogłem uwierzyć ilu Fenixiaków jest na liście.
wy sobie darujcie bo to jest śmieszne nadal ale już nudnebigpasiak pisze:Jose pisze:po wywaleniu od was
Sam wybrałeś, więc daruj sobie tak?
bigpasiak pisze:rozumiem ze Jose juz nie jest czlonkiem XIII Kohorty co wnioskuje z jego sygnatury i podpisu pod avatarem, a jesli jest to zglaszam wniosek o usuniecie go z szeregow naszego klubu.
tak wiec mam nadzieje ze bedzie to oficjalnie potwierdzone przez zarzad XIII Kohorty, gdyz w dwuch klubach grac nie mozna.
pozdrawiam
Bigpasiak
ps. nastepnym razem jak sie pojawia podobne sygnaturki na oku terroru to z kazdego tura w jakim bede uczestniczyl zrobie sobie sygnature jakie miejsce zajmowali Kohortowicze a jakie oko terroru i wtedy zobaczymy kto jest lepszy bo to co zrobili uwazam za smieszne...
ładniejsze połówki zazwyczaj mają lepsze rzuty... wiem z doświadczeniaGnatozuj pisze:w ogóle w trzeciej bitwie trzy czwarte rzutów wykonywała moja ładniejsza połówka bo się bałem że będzie jak z Tobą