BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
- swieta_barbara
- habydysz
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Idziemy tam od razu po blatowaniu, rezerwacje mamy na 21sza.
-
- Mudżahedin
Czyli z Centralnego do Łomianek trzeba godzinę liczyć?
Ok, w takim razie czy ktoś będzie na nogach o 21:30 w takim stanie, żeby nas w razie czego pokierować na miejsce?
Względnie, czy ktoś przypadkiem nie jedzie w okolicach 21:30 z Wawy do Łomianek autem? Bo niezbyt uśmiecha mi się zapierniczanie po mieście którego nie znam z tobołami w godzinach wzmożonej aktywności wszelkiego rodzaju marginesu społecznego.
Ok, w takim razie czy ktoś będzie na nogach o 21:30 w takim stanie, żeby nas w razie czego pokierować na miejsce?
Względnie, czy ktoś przypadkiem nie jedzie w okolicach 21:30 z Wawy do Łomianek autem? Bo niezbyt uśmiecha mi się zapierniczanie po mieście którego nie znam z tobołami w godzinach wzmożonej aktywności wszelkiego rodzaju marginesu społecznego.
spokojnie, telefon do Kalesonera i on was poprowadzi. Z centralnego do metra jest bardzo blisko, więc błąkać się nie będziecie. A w Łomiankach ktoś od nas na pewno będzie (np. Kalesoner, który jest tambylcem ).Necro pisze:Czyli z Centralnego do Łomianek trzeba godzinę liczyć?
Akurat przejście z dworca na przystanek metra to najmniejszy problem, teraz jeszcze będę musiał posiedzieć nad mapami jak się przesiada z metra w autobus do Łomianek.
A co do tego spokojnie - jestem spokojny, o ile się dobrze przygotuję. Co nie zmienia faktu, że bez żadnego tubylca pod ręką nie za bardzo wiem na co sobie mogę w jakim mieście pozwolić. A taka niewiedza czasami boli.
A co do tego spokojnie - jestem spokojny, o ile się dobrze przygotuję. Co nie zmienia faktu, że bez żadnego tubylca pod ręką nie za bardzo wiem na co sobie mogę w jakim mieście pozwolić. A taka niewiedza czasami boli.
Nie peniaj dasz radePrzemcio251 pisze:No i niestety się nie pojawię okazało się, że figurki jednak do mnie nie dotrą... szkoda bo brakuje mi tylko 5
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Chyba i tak moje 30 halfingów będzie hitemKarli pisze:YES YES YES!! (jak by to powiedział nasz ex Prime Minister) Gram Bretfanią! Szykujcie swoje dupy na analną penetrację bretońską lancą slaanesha
No pewnie, i pewnie zajemiesz nimi lepsze miejsce niż ja Brytfanią... choć Ty pewnie chcesz udowodnić że należy wziąć Ciebie na ETC dogsami, ja to bretka tylko dla funu ;p (no może nie tylko, cisnę przed Rosyjskim ETC, żeby podpić Moskwę w Kwietniu...)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!