BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Z noclegiem nie powinno być problemu. Czajnika tam nie ma raczej.
Z piątku na sobotę nie będzie tez dostępu do prysznica prawdopodobnie, bo te są na terenie ICDS a nie szkoły.
Z piątku na sobotę nie będzie tez dostępu do prysznica prawdopodobnie, bo te są na terenie ICDS a nie szkoły.
[quote="Paffeu&"Przemcio251"] Q: Ile wyniesie taryfa jak coś?
A: 4 Dragon Ogrów i Maga[/quote]
Nie mogłem się powstrzymać Do jutra. Koło 21:00 wpadam do Kazka.
A: 4 Dragon Ogrów i Maga[/quote]
Nie mogłem się powstrzymać Do jutra. Koło 21:00 wpadam do Kazka.
przyniosę Ci... razem z Twoją cała armia WEPedros pisze:Hjuston mamy problem.
Ma ktos na pozyczenie armatke DoW? Moja obiecalem Pazdziochowi, ale po turnieju ostatnim sie zgubilo ;/
Asassello pisze:przyniosę Ci... razem z Twoją cała armia WEPedros pisze:Hjuston mamy problem.
Ma ktos na pozyczenie armatke DoW? Moja obiecalem Pazdziochowi, ale po turnieju ostatnim sie zgubilo ;/
W tych czasach chcialoby sie wrecz powiedziec: "Przyniosę Ci działo. Razem z resztą Twojej armii WE..."
Życie panie
Oj, tym mnie nieco zmartwiłeś...Kalesoner pisze:Z piątku na sobotę nie będzie tez dostępu do prysznica prawdopodobnie, bo te są na terenie ICDS a nie szkoły.
A do jakiejkolwiek bieżącej wody?
- morgan10005
- Falubaz
sporo śniegu i kałuż w okolicach Warszawy
- morgan10005
- Falubaz
W-wa i okolice to nie wyjątek tej zimy-ale śniegu mamy pod dostatkiem
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Powiedz że znasz manfreda
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Moze by tak w 1 poscie dac jakoweś numery kontaktowe?