BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
jak zobaczyłem Duka w marynarce, to od razu mi się humor poprawił 

Od Gogola słyszałem tyle że Szymon robi na razie miazge z lamusów, trudno się dziwić jak dostał magiczne remedium na źródło wszystkich jego porażek 

Haha, Szymon bedzie grał z Darkiem
.
Ciekawe czy sie zrewanzuje w koncu

Ciekawe czy sie zrewanzuje w koncu

No to moze kilka slow ode mnie, jako autora testu wiedzy i osoby oceniajacej malowanie...
Test Wiedzy
Doszly mnie sluchy, ze wiele osob uznalo test za zbyt latwy. Troche się tym martwiłem, ale wlasnie skonczylem sprawdzac testy i wyglada na to, ze niektorym sie chyba tylko wydawało, ze test jest łatwy...
Otrzymałem podpisane i uzupelnione testy od 95 osób na 130 obecnych. Jest to niezlym wynikiem biorac pod uwage fakt, ze test jest liczony wylacznie do klasyfikacji hobbystycznej, ktora byc moze nie kazdego zbytnio interesuje (a szkoda!). W kazdym razie wiekszosc uczestnikow turnieju postanowila sie zmierzyc z testem, co zaskutkowało tym, że:
3 osoby dostały 10pkt z testu (max. punktów, choć nikt nie napisał testu bezbłednie), są to:
Stachu Scheiner, Łukasz Ho Thanh i Łukasz Frankiewicz
Z mojej strony gratulacje!
Ponad to:
8 osób dostało 9pkt
14 osob dostało 8pkt
8 osób dostało 7kt
15 osób dostało 6pkt
18 osób dostało 5pkt
8 osób dostało 4pkt
13 osób dostało 3pkt
6 osób dostało 2 pkt
2 osoby dostały 1pkt
Wykorzystalismy tez okazje, by zapytac uczestnikow turnieju, jak oceniaja obecny Balancing Patch i jak chcieliby widziec jego rozwój.
Pytania ankiety dotyczącej BP:
1. Czy podobają Ci się zmiany w nowym Balancing Patchu (podkreśl odpowiedź)?
a) Tak, zmiany poszły w dobrym kierunku (wzmocnienie armii O&G)
b) Nie, zmiany poszły w złym kierunku (wzmocnienie armii O&G)
c) Nie mam zdania
2. Podkreśl jak chciałbyś żeby wyglądały zmiany w kolejnych edycjach Balancing Patcha?
a) Wyłącznie wzmacnianie słabych armii (bez osłabiania najmocniejszych armii)
b) Wyłącznie osłabianie zbyt silnych armii (bez wzmacniania najsłabszych armii)
c) Jednoczesne lekkie wzmacnianie słabszych armii i lekkie osłabianie najmocniejszych armii (tak, żeby poziom ich siły spotkał się na poziomie armii średnich)
d) Nie mam zdania
Odpowiedzi na pytanie 1.
a) 55
b) 22
c) 14
Odpowiedzi na pytanie 2.
a) 17
b) 11
c) 50
d) 8
Co pozwala stwierdzic, ze znaczaca wiekszosc uczestników turnieju uznała ostatnie zmiany w BP za pozytywne, oraz wiekszość chciałaby, aby w przyszłości BP dawał "jednoczesne lekkie wzmacnianie słabszych armii i lekkie osłabianie najmocniejszych armii (tak, żeby poziom ich siły spotkał się na poziomie armii średnich)".
Jeżeli chodzi o ocene malowania, to choc nie udalo mi sie jej dzisiaj skonczyc (oceniłem ok. 100 armii, reszta jutro rano), to zauwazyłem, ze jest duza roznorodnosc wyników ale jednoczesnie wiekszosc przyzwoicie pomalowanych armi oscyluje w okolicach 10pkt za armie (na 15 mozliwych).
Zaluje, ze sporo osob nie dopilnowało, aby miec ze soba podstawowe wyposazenie (miarki, kosci, podreczniki, templejty) przez co niepotrzebnie potraciły troche punktów.
Żaluje rowniez, ze 4 osoby musialem dzis poprosić o usuniecie proksów/niepomalowanych modeli ze stołu (w tym jedną całą armię). Mam nadzieje, ze jutro juz nikogo nie bede musiał o to prosić i pozostale armie sa juz cacy.
Poza tym, turniej wyglada wypaśnie.
Test Wiedzy
Doszly mnie sluchy, ze wiele osob uznalo test za zbyt latwy. Troche się tym martwiłem, ale wlasnie skonczylem sprawdzac testy i wyglada na to, ze niektorym sie chyba tylko wydawało, ze test jest łatwy...

Otrzymałem podpisane i uzupelnione testy od 95 osób na 130 obecnych. Jest to niezlym wynikiem biorac pod uwage fakt, ze test jest liczony wylacznie do klasyfikacji hobbystycznej, ktora byc moze nie kazdego zbytnio interesuje (a szkoda!). W kazdym razie wiekszosc uczestnikow turnieju postanowila sie zmierzyc z testem, co zaskutkowało tym, że:
3 osoby dostały 10pkt z testu (max. punktów, choć nikt nie napisał testu bezbłednie), są to:
Stachu Scheiner, Łukasz Ho Thanh i Łukasz Frankiewicz
Z mojej strony gratulacje!

Ponad to:
8 osób dostało 9pkt
14 osob dostało 8pkt
8 osób dostało 7kt
15 osób dostało 6pkt
18 osób dostało 5pkt
8 osób dostało 4pkt
13 osób dostało 3pkt
6 osób dostało 2 pkt
2 osoby dostały 1pkt
Wykorzystalismy tez okazje, by zapytac uczestnikow turnieju, jak oceniaja obecny Balancing Patch i jak chcieliby widziec jego rozwój.
Pytania ankiety dotyczącej BP:
1. Czy podobają Ci się zmiany w nowym Balancing Patchu (podkreśl odpowiedź)?
a) Tak, zmiany poszły w dobrym kierunku (wzmocnienie armii O&G)
b) Nie, zmiany poszły w złym kierunku (wzmocnienie armii O&G)
c) Nie mam zdania
2. Podkreśl jak chciałbyś żeby wyglądały zmiany w kolejnych edycjach Balancing Patcha?
a) Wyłącznie wzmacnianie słabych armii (bez osłabiania najmocniejszych armii)
b) Wyłącznie osłabianie zbyt silnych armii (bez wzmacniania najsłabszych armii)
c) Jednoczesne lekkie wzmacnianie słabszych armii i lekkie osłabianie najmocniejszych armii (tak, żeby poziom ich siły spotkał się na poziomie armii średnich)
d) Nie mam zdania
Odpowiedzi na pytanie 1.
a) 55
b) 22
c) 14
Odpowiedzi na pytanie 2.
a) 17
b) 11
c) 50
d) 8
Co pozwala stwierdzic, ze znaczaca wiekszosc uczestników turnieju uznała ostatnie zmiany w BP za pozytywne, oraz wiekszość chciałaby, aby w przyszłości BP dawał "jednoczesne lekkie wzmacnianie słabszych armii i lekkie osłabianie najmocniejszych armii (tak, żeby poziom ich siły spotkał się na poziomie armii średnich)".
Jeżeli chodzi o ocene malowania, to choc nie udalo mi sie jej dzisiaj skonczyc (oceniłem ok. 100 armii, reszta jutro rano), to zauwazyłem, ze jest duza roznorodnosc wyników ale jednoczesnie wiekszosc przyzwoicie pomalowanych armi oscyluje w okolicach 10pkt za armie (na 15 mozliwych).
Zaluje, ze sporo osob nie dopilnowało, aby miec ze soba podstawowe wyposazenie (miarki, kosci, podreczniki, templejty) przez co niepotrzebnie potraciły troche punktów.
Żaluje rowniez, ze 4 osoby musialem dzis poprosić o usuniecie proksów/niepomalowanych modeli ze stołu (w tym jedną całą armię). Mam nadzieje, ze jutro juz nikogo nie bede musiał o to prosić i pozostale armie sa juz cacy.
Poza tym, turniej wyglada wypaśnie.

SNOT kik ass!!, mowilem w piatek ze bez zwyciestwa nie ma co wracaćMłody pisze:Od Gogola słyszałem tyle że Szymon robi na razie miazge z lamusów, trudno się dziwić jak dostał magiczne remedium na źródło wszystkich jego porażek

Na moich oczach Bless z Barbarą usunęli ze stołu dwa modele hydr, które zdecydowanie hydrami nie były, więc nie ma taryfy ulgowej.
Postaram się wrzucać info na bieżąco, po ostatnich dwóch bitwach.
Postaram się wrzucać info na bieżąco, po ostatnich dwóch bitwach.
Ekhm, ekhm, wyniki Słoneczników wraz ze zdjęciami 

Pomysl z ankieta odnosnie BP fajny , tylko szkoda, ze nie bylo rozgraniczenia - wzmocnienie armii poprzez dodanie slotow na plus , wzmocnienie armii poprzez dodanie slotow i nowowymyslonych przedmiotow na plus - pewny jestem, ze wyniki bylby wtedy inne.
Konsekwencja w ocenie malowania - brawo Bless.
Konsekwencja w ocenie malowania - brawo Bless.
Paringi na 5tą bitwę:
1. Tomek Szwedow VC - Andrzej Bąk HE
2. Szymon Niedorezo Dwarfs - Tomek Domagalski Lizaki
3. Darek Polit DOC - Cosmo Skaveny
4. Furion DOW - Michał Żywczyk Lizaki
5. Lucas TK - Solo Doc
6. Tomasz Frymark Skaveny - Żaba DE
1. Tomek Szwedow VC - Andrzej Bąk HE
2. Szymon Niedorezo Dwarfs - Tomek Domagalski Lizaki
3. Darek Polit DOC - Cosmo Skaveny
4. Furion DOW - Michał Żywczyk Lizaki
5. Lucas TK - Solo Doc
6. Tomasz Frymark Skaveny - Żaba DE
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
jak sie mają wyniki na razie?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!