Kędzierzyn Kożle szukam chętnych

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

Kędzierzyn Kożle szukam chętnych

Post autor: Mortipher »

Szukam kogoś z Kędzierzyna- Koźla chętnego do rozegrania kilku bitew. Gram he narazie armia pomalowana w 30% nie mam nic przeciw proxom (aha termin za kilka tygodni bo jeszcze tam nie dotarłem – narazie szukam tam mieszkania:-) )
Pytam czy jest w ogóle ktoś, kto chciałby. Jak jest ktoś chętny to termin ugadamy na pw.

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Post autor: cobra651 »

Oczywiście, że chciałby :lol2: W której cześci Kędzierzyna-Koźla chciałbyś mieszkać? My gramy zazwyczaj w Koźlu w domu jednego znajomego, który ma dość dużo przestrzeni do gry. Jeśli planujesz mieszkać gdzieś w centrum Kędzierzyna to w MOKu chłopaki też grają, tylko z nimi nie mamy jeszcze kontaktu, ale to się zmieni.
Mamy armię w większości niepomalowane, ale poskładane do kupy i w sporej cześci nie pospreyowane, trzech moich znajomych gra DE, HE, WE, ja mam również te rasy, oprócz tego TK, Ogry, Horda nocnych goblinów, Psy, Bestie, Wojownicy Chaosu, Bretonia, Krasnoludy, Krasnoludy Chaosu, wszystko niemal gotowe do gry. Preferuje TK, Chadecje i pieski, ale innymi też daje radę, więc jakby coś daj znać jak będziesz już u nas na stałe.

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Witam

Mam pytanie, czy jeszcze się ostali jacyś gracze z KK poza mną ? Bo moi sparing partnerzy wymiękli (i sprzedali swoje figsy) i szukam teraz nowych. Gram TK, wszystkimi Elfami, OK, hordą NG, DOW z Kislewem, Krasiami, Bretonią, więc ewentualni gracze mają spory wybór możliwości. Jak są jacyś chetni to proszę o PM.

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Obawiam się, że najbliższe skupisko battlowców to dopiero Gliwice i okoliczne wioski (np. Pilchowice) Nigdy nie słyszałem o żadnym graczu z KK, więc obawiam się, że wielu ich tam nie ma.

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Andrzej pisze:Obawiam się, że najbliższe skupisko battlowców to dopiero Gliwice i okoliczne wioski (np. Pilchowice)
Z KK jest samochodem do Pilchowic jakieś 30 minut (sprawdzone). Na piechotę to już parę godzin, ale da się (też sprawdzone ;) ). Do Gliwic może być szybciej, bo A4 ciśniesz do samego miasta.
Jeszcze jest Opole - możesz spróbować zagadnąć na tamtejszym forum, o ile oczywiście jeszcze na nim nie byleś. :)
http://waracademy.atol.com.pl/forum/index.php

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Witam

Ja nie mieszkam w samym KK, lecz właśnie po drodze do Gliwic (taka miejscowość Korzonek). Niestety żona niedawno rozbiła samochód, wiec jestem chwilowo niemobilny, zaś w Opolu pracuje przez dwa dni (tyle tylko, że w tym czasie walcze od rana do wieczora, a po robocie się nie chce), ekipe z Opola kojarzę, choć nie wszystkich. Kiedy macie spotkania w Pilchowicach i jakimi armiami gracie?

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Akurat ja jestem z Gliwic :)

Tu masz link do strony gliwickiego klubu (black orc) http://www.blackorc.yoyo.pl/

W pilchowicach istnieje klub battlowy którego organizatorem jest Krzysztof W. Jego nick na forum to KrzysiekW. Możesz się go poprosić o info.

Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

no ja jestem w kk juz na miejscu i w trakcie przygotowywania lokum pod gre (czyt remoncik) :-). Niestety samochód padł to jakaś epidemia chyba i jestem uziemiony w kędzierzynie. Jak pisałem gram he.

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Witaj !

W której dzielnicy mieszkasz ?

Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

centrum

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Aha, dobrze wiedzieć :wink: , Słuchaj jak tylko odbierzemy samochód od mechanika (choć nie wiem kiedy to nastąpi) a ty skończysz remont, możemy się umówić na partyjkę, tylko powiedz jaka armia by Ci pasowała na starcie i na ile punktów.

Szmyt
Chuck Norris

Post autor: Szmyt »

zapraszam na turniej do Knurowa 20.03.2010r

temat o turnieju na tym forum:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=21990

i na naszym, śląskim forum (temat i dyskusja bardziej na czasie niż tutaj, na BP):
http://www.createforum.com/phpbb/viewto ... forum=hlos

zapraszam, bo z KK czy Korzonka to rzeczywiście rzut beretem ;)
Obrazek

radze sie szybko zdecydowac bo niedlugo miejsca szybko zaczna uciekac

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Ja nie wiem, czy a4 nie byłoby wygodniej. Może więcej kilometrów, ale za to mniej kręcenia po "pipidówkach" i finalnie chyba szybciej.
Swego czasu jadąc A4 dotarłem do Sławięcic w jakieś pół godziny.

Szmyt
Chuck Norris

Krzysiu, ale zaznaczylem ta trase bo po drodze jest Korzonek - a zdaje sie ze kolega cobra651 wlasnie tam mieszka ;p
ze wspomnianego Korzonka raczej na A4 juz nie ma po co sie wracac - przez Sośnicowice to jakies 32km na turniej bedzie... z samego K-K autobahną jest 53.5km (8 wiecej niz ta zaznaczona przeze mnie) ale rzeczywiscie szybciej i pewnie wygodniej :)

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Dzięki chłopaki za zaproszenie, na pewno skorzystam. Mam tylko dylemat z którą armią pojechać :cry: Po głowie chodzą mi krasie, ogry i nocniki, Szmyt do 17 mam Ci dostarczyć rozpiskę jak się zdecyduje jaką armią pojadę?

Na pewno pojade przez wioski :lol2: jak tylko znajde transport (bo auto stoi ciągle u mechanika, a mnie kurwica bierze).

Pozdrawiam

Szmyt
Chuck Norris

hmm... tak - do 17stego jest czas na zgłaszanie się, ale nie polecam czekać tak długo ;) przed dwoma ostatnimi turniejami miałem komplet graczy i została utworzona lista rezerwowa... tak to jest z graczami - zgłaszają się w ostatnim tygodniu i później jest ogólna panika ;p

kiedyś te problemy znikną - musimy skombinować więcej blatów a i MOSiR Knurów musi zadbać o większą ilość stołów (krzesła są w nadmiarze :) )

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Morthiper wybierasz się może na Haje na Grubie w Knurowie albo masz możę sprawne auto, bo ja się właśnie dowiedziałem że moje zobacze dopiero za jakieś dwa-trzy tygodnie, a 20 marca nikt z moich bliskich i znajomych nie ma mnie jak zawieść (kumpel też by jeden pojechał ale w roli widza i jak na złość on też nie ma auta), wiec jakby coś daj mi znać.

Szmyt
Chuck Norris

@cobra651
jak miałbyś jak dojechać do Sośnicowic to mógłbym Cie jakoś zabrać, ale oczywiście zapraszam też kolegę Morthipera do Knurowa :)

Awatar użytkownika
cobra651
Wodzirej

Morthiper nie dajesz śladu życia, odezwij się :lol2: Zapraszamy do naszego klubu http://www.varangianguard.fora.pl/, gdzie będzie można ustalić termin starcia, bo ja w domu już mam przygotowaną powierzchnie do grania więc odezwij się.

ODPOWIEDZ