BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Ciśniesz Andrzej, w końcu może HE błysną 

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...

moze poczekajmy do zakonczenia mastera z takimi pytaniami ? tutaj jeszcze graja/rozdaja nagrody/zamykaja turniej/pomagaja sprzatac a juz niektorzy chca odpowiedzi do testu wiedzy, wynikow i w ogole 

Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
1. Assur VC
2. Handełek Lizaki
3. Cosmo Skaveny
4. Żaba DE
5. Holan VC
Najlepszy generał Handełek, najlepszu hobbysta Pasiak. Zajebisty turniej, organizacyjnie tip-top. Assasello - ogarnianie idealne, Barbara melanż, Bless ocena profesjonalna, Gogol, Shino sędziowanie, jak trzeba. Generalnie
2. Handełek Lizaki
3. Cosmo Skaveny
4. Żaba DE
5. Holan VC
Najlepszy generał Handełek, najlepszu hobbysta Pasiak. Zajebisty turniej, organizacyjnie tip-top. Assasello - ogarnianie idealne, Barbara melanż, Bless ocena profesjonalna, Gogol, Shino sędziowanie, jak trzeba. Generalnie

Poziom polskiego battla jest mega wysoki, poza kilkoma "faworytami" to naprawde kandydatow do wygrania kazdego mastera jest mnostwo.
Gratki dla zwyciezcow.
Gratki dla zwyciezcow.
zeby wygrac mastera trzeba miec:Ziemko pisze:Poziom polskiego battla jest mega wysoki, poza kilkoma "faworytami" to naprawde kandydatow do wygrania kazdego mastera jest mnostwo.
a) farta
b) fartowne pairingi
c) umiec grac w ta gre
c jest spelniane przez mnostwo osob
a,b juz nie
równiez ode mnie ogromne gratulacje dla Assura i reszty z TOP 5!
wkoncu ludzie przestana sie pytac... "kto to Tomek?"

Handelek wbija sie intesywnie do pierwszego skladu Inwizytora na DMP, ktory to zreszta jak widac bogato zagoscil w TOP 5
Cosmo pokazal power nowych szczurkow i jak widac chyba scisnal Darka, ktory to bedzie teraz jeszcze czesciej pisal jakie to szczury nie sa przegiete

ciekaw jestem jak rozlozyly sie bazyliszki w TOP 20, ale to juz organizatorzy jak odespia weekend pewnie naskrobia
po pierwszym dniu mialo byc tak pieknie, ale Szymonowi 'znowu w zyciu cos nie wyszlo'

p.s.
czyzby demony wkoncu sie skonczyly? i ludzie zaczna sie odczepiac od tej jakze przecietnej jak pokazuja ostatnie mastery armii :p
pzdr !!
Turniej swietny pod kazdym aspektem, brak minusow.
Od organizacji ogolnie, przez bufet zajebisty po sedziowanie, ocene malowania, aspekt techniczny, test wiedzy itd.
Dobre tereny + mapki euro tez duzy plus.
Najbardziej mi sie podobal nacisk na turniejowy aspekt turnieju, tj. ocena malowania prosta, rzetelna i jednoznaczna + wlasnie te stoly/tereny/czas na bitwy tez ok oraz test wiedzy do hobbistyki scisle liczony.
Gratki swietniego turnieju, bylo naprawde zajebiscie.
Sloneczniki obok turnieju tez fajne, fajnie by bylo jakby ten konkurs tez sie rozwijal (odradzal) wraz z Bazyliszkiem
.
Graty dla zwyciezcow.
Dzieki przeciwnikom za bitewki, gralo sie naprawde spoko, zero cisnien.
Zgubilem RB malego angielskiego, na pierwszej stronie jest nie wyraznie olowkiem podpisany
.
Jakby ktos znalazl i oddal, bylbym wdzieczny.
Od organizacji ogolnie, przez bufet zajebisty po sedziowanie, ocene malowania, aspekt techniczny, test wiedzy itd.
Dobre tereny + mapki euro tez duzy plus.
Najbardziej mi sie podobal nacisk na turniejowy aspekt turnieju, tj. ocena malowania prosta, rzetelna i jednoznaczna + wlasnie te stoly/tereny/czas na bitwy tez ok oraz test wiedzy do hobbistyki scisle liczony.
Gratki swietniego turnieju, bylo naprawde zajebiscie.
Sloneczniki obok turnieju tez fajne, fajnie by bylo jakby ten konkurs tez sie rozwijal (odradzal) wraz z Bazyliszkiem

Graty dla zwyciezcow.
Dzieki przeciwnikom za bitewki, gralo sie naprawde spoko, zero cisnien.
Zgubilem RB malego angielskiego, na pierwszej stronie jest nie wyraznie olowkiem podpisany

Jakby ktos znalazl i oddal, bylbym wdzieczny.
Hejka,
zajebiaszczy tur - plusów co niemiara, do ww. dodałbym fantastyczny, niedrogi i smaczny bufet - minusy są dwa - za duże progi - 400 pkt na remis do ZUO
(wiem to progi z EURO co dowodzi co za mózgi go tworzą...
) error nr 2 to tereny bez odległości ew. nie przymocowane do stołu - dwa razy miałem sytuację w której po wylosowaniu strony przeciwnik "poprawiał" teren - głupota nie zmieniająca w żaden sposób wyniku bitew - (nie mówię tego do nikogo osobiście chodzi tylko o ogólny problem) - ale mapki z odległościami pojawiły się po tym jak co poniektóre inwidua w dalekiej przeszłości ustawiały sobie tereny przed bitwą
wielkie dzięki dla miłych przeciwników za sympatyczne bitwy
- i 1 dla Shina i Gogola bo nie ma racji z blokowaniem abomki
gratki dla zwycięzców.
Turion +1 (w kwestii masterowania - 5 bitew w szwajcarze to loteria do której dochodzi warhammer
)
żółwik,
Ż.
P.S. za karę coby Turionowi za słodko nie było a i coby na przyszłość nie używał określeń których nie rozumie

zajebiaszczy tur - plusów co niemiara, do ww. dodałbym fantastyczny, niedrogi i smaczny bufet - minusy są dwa - za duże progi - 400 pkt na remis do ZUO

wielkie dzięki dla miłych przeciwników za sympatyczne bitwy

Turion +1 (w kwestii masterowania - 5 bitew w szwajcarze to loteria do której dochodzi warhammer

żółwik,
Ż.
P.S. za karę coby Turionowi za słodko nie było a i coby na przyszłość nie używał określeń których nie rozumie

P.P.S. patrzyłem jak na stole obok dwarfy z Shinem rzucały duże runy co turę - esencja battlathurion pisze: SNOT kik ass!!,

Turniej super. Zarcie, stoly, tereny, super bylo 
Dzieki wszystkim przeciwnikom za fajne bitwy, naprawde super mi sie gralo i farcilo
Nie dotyczy to furiona. Musze sie wyzalic
Pierwszy moj przeciwnik ever ktoremu nie podalem reki po bitwie. Moj przeolbrzymi fart nie usprawiedliwa w zadnym stopniu ratowania pktow nie pozwalajac na wykonanie szarz po zebraniu unitu jakies milion cali od tej szarzy (o ktorej nawet mowilem ze ja zrobie), zabraniajac strzelania "bo i tak mam farta" itp. Kontrargumenty polegaly na tym ze "takie sa zasady" i "trzeba ratowac pkty" i "sam nie strzelalem z dziala 4 tury bo zapomnialem". Dodam jeszcze ze zapomnial wystawic bazyliszka lucznika, a ja pozwolilem mu w jego ruchu go dostawic i odpalic umiejetnosc. Rece opadaja. Co ciekawe bycie z$ebanym ch*em sie oplacilo bo dostal 1 karniak za worstplay a uratowal sporo wiecej w ten sposob. Ale cos istnieja ludzie ktorzy wola byc postrzegani jako totalni debile niz stracic pare pktow w bitwie w plastikowe zolnierzyki, nie walczac przecierz o podium.

Dzieki wszystkim przeciwnikom za fajne bitwy, naprawde super mi sie gralo i farcilo

Pierwszy moj przeciwnik ever ktoremu nie podalem reki po bitwie. Moj przeolbrzymi fart nie usprawiedliwa w zadnym stopniu ratowania pktow nie pozwalajac na wykonanie szarz po zebraniu unitu jakies milion cali od tej szarzy (o ktorej nawet mowilem ze ja zrobie), zabraniajac strzelania "bo i tak mam farta" itp. Kontrargumenty polegaly na tym ze "takie sa zasady" i "trzeba ratowac pkty" i "sam nie strzelalem z dziala 4 tury bo zapomnialem". Dodam jeszcze ze zapomnial wystawic bazyliszka lucznika, a ja pozwolilem mu w jego ruchu go dostawic i odpalic umiejetnosc. Rece opadaja. Co ciekawe bycie z$ebanym ch*em sie oplacilo bo dostal 1 karniak za worstplay a uratowal sporo wiecej w ten sposob. Ale cos istnieja ludzie ktorzy wola byc postrzegani jako totalni debile niz stracic pare pktow w bitwie w plastikowe zolnierzyki, nie walczac przecierz o podium.
Kto to Tomekthurion pisze: wkoncu ludzie przestana sie pytac... "kto to Tomek?"

Aż żal dupę ściska, że miałem wczoraj te poprawke z literatury i mnie tam nie było

Ale widzę, że wiele się nie zmieniło podczas mojej dość już długiej nieobecności...
SlanesH pisze: Dzieki wszystkim przeciwnikom za fajne bitwy, naprawde super mi sie gralo i farciloNie dotyczy to furiona. Musze sie wyzalic
![]()

nic dodać nic ująć co do turnieju.
graty dla calej ekipy orgów w szczególe dla kacproniego.
graty dla assura :d
dzieki dla bociana, morgana, "irytującego tomasza", ksch, i druchiiego za zajebiaszcze 5 bitewek. szkoda tylko ze te skavy tak mnie pogryzly niemilosiernie
graty dla calej ekipy orgów w szczególe dla kacproniego.
graty dla assura :d
dzieki dla bociana, morgana, "irytującego tomasza", ksch, i druchiiego za zajebiaszcze 5 bitewek. szkoda tylko ze te skavy tak mnie pogryzly niemilosiernie

Jutro wieczorem w odpowiednim temacie napiszę co mamy z rzeczy zagubionych przez Was na turnieju.
Z ważnych rzeczy znaleźliśmy reklamówkę GW z nowymi figurkami, proszę właściciela o kontakt. Widziałem też jakieś buty i bluzę.
Z ważnych rzeczy znaleźliśmy reklamówkę GW z nowymi figurkami, proszę właściciela o kontakt. Widziałem też jakieś buty i bluzę.
No niestety Furiona "slawa" znana jest na turniejach... To juz kolejne takie spostrzezenie z bitwy po nim...
Turniej klasy "FEST"! Organizacja bez zarzutow! Poczawszy od sali/bufetu/tawerny, skonczywszy na jakichs minipierdolkach typu naklejki ("Piwo Bazyliszek"
). 10/10 chlopaki! Co do bitew, wszystkie bardzo mile. Nie wiem jak reszta warszawiakow, ale ja trafilem na 3 przeciwnikow z naszego cudownego miasta... Troche kiepsko. Fajnie pograc z kims innym...
Anyways, dobrze, ze chociaz turniej wygral warszawiak
Gratulacje Tomku.

Anyways, dobrze, ze chociaz turniej wygral warszawiak

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".