Elfi bohaterowie
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Elfi bohaterowie
takie oto coś powstało:
1) Bohater HE zrobiony z włócznika:
2) Bohater WE zrobiony z łucznika
właściwie robieni przy okazji, główny projekt można znaleźć tutaj.
Możecie również zagłosować: na HE tutaj, a na WE tutaj.
pzd
1) Bohater HE zrobiony z włócznika:
2) Bohater WE zrobiony z łucznika
właściwie robieni przy okazji, główny projekt można znaleźć tutaj.
Możecie również zagłosować: na HE tutaj, a na WE tutaj.
pzd
Ostatnio zmieniony 6 maja 2007, o 10:10 przez Marko, łącznie zmieniany 2 razy.
super IMO tylko ta szczota jest zam mało wygięta, bardziej w kształcie hełmu powinno być wygięcie
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
-
- "Nie jestem powergamerem"
latwiej wygladzic powierzchnie?A teraz pytanie - kto powie co to nam daje?
figsy fajowe ale szczotka mocno srednia-za malo wygieta jak napisal jagal
usunac z niepotrzebnych miejsc
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
WOW, fajna konwerta tego kozackiego HE
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related
Dokładnie !Fojtolator pisze: latwiej wygladzic powierzchnie?
A na dodatek, jak pomiziasz powierzchnię mokrym pędzlem, to górna warstwa robi się taka "pastą" która przy okazji zaszpachlowuje wszystkie szczeliny tak irytujące w GS.
Ale do szmat bym się ograniczył.
Znacz się ja, bo inni, widziałem, robią.
Ae mogą stosować mieszanki.
No i nie na darmo GS jest zielony - uważa się, że na zielono najlepiej widać formę. Raczej się z tym zgadzam.
Milliput ma tę jeszcze zaletę, że po wyschnięciu jest twardy jak skała, skała i można go szlifować itp. Jednakowoż w obróbce jest dosyć tępy i do małych szczegółów średni osię nadaje. Chyba będę musiał spróbować z GSem.
A dla fanów skalptingu: http://www.spanish-team.com/foro/viewtopic.php?t=2512 - naprawdę polecam, chociaż pan sobie rzeźbi w 54mm.
A póki co skończyłem tego typa:
Kilka rzeczy możnaby poprawić, ale jak na pierwszy model zrobiony (prawie) samemu jestem całkiem zadowolony. Następne będą lepsze
Możecie zostawić też ślad po sobie tutaj. Zapraszam serdecznie
pzd
A dla fanów skalptingu: http://www.spanish-team.com/foro/viewtopic.php?t=2512 - naprawdę polecam, chociaż pan sobie rzeźbi w 54mm.
A póki co skończyłem tego typa:
Kilka rzeczy możnaby poprawić, ale jak na pierwszy model zrobiony (prawie) samemu jestem całkiem zadowolony. Następne będą lepsze
Możecie zostawić też ślad po sobie tutaj. Zapraszam serdecznie
pzd
ja by msie wstrzymal z komentarzem do tad az pomalujesz
ale niezle to wygloda na razie
ale niezle to wygloda na razie
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
nóżki ma jak space marin
ogólnie to strasznie słąbo wygląda jako figs ale rzeźbione elementy na prawde fajne, szacun
ogólnie to strasznie słąbo wygląda jako figs ale rzeźbione elementy na prawde fajne, szacun
Mam lepsze rozwiązanie.Marko pisze:Milliput ma tę jeszcze zaletę, że po wyschnięciu jest twardy jak skała, skała i można go szlifować itp. Jednakowoż w obróbce jest dosyć tępy i do małych szczegółów średni osię nadaje. Chyba będę musiał spróbować z GSem.
Wszystkie te masy dzielą się na "twarde" i "miękie".
Mili jest twardy, GS - mięki, chdi o to, jaki jest po wyschnięciu. GS sprężynuje.
Ale mamy Hematic, twardy, do rzeżbienia nie nadaje się, z resztą nie do tego powstał. Ale mieszany 50 na 50 z GS, albo 40% Hem na 60% GS daje rewelacyjny rezultat - rzeżbisz w nim jak w GS, a nawet czasami lepiej, bo nie sprężynuje. a obrabia się IMHO lepiej niż Mili, bo nie jest az tak twardy, lżej się go szlifuje i tnie.
Mieszałem też Mili z GS, i jakoś mi nie pasowało.
No i jest jeszcze Brown Stuff, i White Stuff, BS jest twardy, WS bardziej plastyczny od GS, wszystko [BS GS WS] z jednej firmy - Knedatite