Vargulf Browara
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Vargulf Browara
Moj pierwszy post i myślę ze to dobre miejsce by poprosić o pomoc. Ja również po stwierdzeniu ze 175 pkt za Abbysal Terrora ( stary winged nightmare ) to sie nie bardzo kałkuluje z Vargulfem równiez 175 pkt wiec postanowiłem Konversja !!!
Lecz jest jeden DUZY problem nie wiem jaka głowę wykorzystać żeby pasowała. Proszę bardzo o jakaś podpowiedz, a i mam takie pytanie czy oryginalny Vargulf ma głowę jako oddzielną cześć czy jest ona połączona z tłowiem??
I co sądzicie o tym ?? Podoba sie ;p ?? Bo mi nie bardzo bo niema głowy ;p.
Lecz jest jeden DUZY problem nie wiem jaka głowę wykorzystać żeby pasowała. Proszę bardzo o jakaś podpowiedz, a i mam takie pytanie czy oryginalny Vargulf ma głowę jako oddzielną cześć czy jest ona połączona z tłowiem??
I co sądzicie o tym ?? Podoba sie ;p ?? Bo mi nie bardzo bo niema głowy ;p.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2008, o 18:56 przez Browar, łącznie zmieniany 1 raz.
proponuje głowę wilka lub dzika - mm 2 warghoulfy z takimi glowami i wygladaja wypasnie
fajna konwersja ... zmiama pyska = wiekli plus ... teraz tylko dobrze go pomaluj
W zadnym wypadku nie drybrushuj!!! Drybrush na duzych powierzchnach to zbrodnia.Browar pisze:Wszelkie porady odnośnie malowania Vargulfa mile widziane.
Koniecznie layering.
Sam myslalem, e nie potrafie nic innego poza drybrushem, dopoki nie sprobowalem
pozriawam
Furion
imo skore zrobiles mu troszke za jasna a tak to calkiem ladnie... kolor trawy troszke nie pasuje jest za jasny, i taki zywy.. moze pomysl nad kupnem trawki z gf9 taki kolor wyschlej,albo brazowej trawki, fajniej by wyglądało
pzdr.
pzdr.
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja