BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Re: BAZYLISZEK 27-28 II Łomianki 2350pkt
Ehhh obawiam sie sie ze moich turniejowych strat doszlo jeszcze dwoch Censerow. Nie znalazlo sie moze? Bladozielone szatki, brazowe podstawki, magnesy od spodu.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Niesamowity turniej doskonale zorganizowany. Bardzo fajna przestronna miejscówka. Miałem kilka dni fajnej zabawy. Tak trzymać.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
super turniej
Sala 10/10
warunki do spania 10/10
barek, wynajeta knajpka (a raczej dwie), nagłośnienie (poranna muzyczka przed bitwami) Miodzio!
Sędziowie byli nawet nawet
tylko kurde Gogol już cie nie lubie, ile razy można na moją niekorzyść sędziować? Aj ty ty ty
Z bitew miałem kolejno 10+10+16+13+19
Pierwszy raz po turnieju moge powiedzieć, że we wszystkich bitwach moim zdaniem osiągnąłem wynik na który zasłużyłęm. Kostki tego nie zepsuły
Przepraszam wszystkich których nieświadomie zwałowałem dopiero sie ucze zasad nowych skavenkow i sam siebie czesto gęsto oszukałem na kilka rzeczy .
O dziwo znowu udało mi sie zagrac 5 fenomenalnych bitew z bardzo miłymi i wymagającymi przeciwnikami.
Shino był swietny. Jako bazyliszek oczywiscie . Co ture ratował mi tyłek. Zginął 2 razy od straszliwej komety z piekła rodem :p
Dziękuje wam chłopaki. Warto było przyjechać!
Sala 10/10
warunki do spania 10/10
barek, wynajeta knajpka (a raczej dwie), nagłośnienie (poranna muzyczka przed bitwami) Miodzio!
Sędziowie byli nawet nawet
tylko kurde Gogol już cie nie lubie, ile razy można na moją niekorzyść sędziować? Aj ty ty ty
Z bitew miałem kolejno 10+10+16+13+19
Pierwszy raz po turnieju moge powiedzieć, że we wszystkich bitwach moim zdaniem osiągnąłem wynik na który zasłużyłęm. Kostki tego nie zepsuły
Przepraszam wszystkich których nieświadomie zwałowałem dopiero sie ucze zasad nowych skavenkow i sam siebie czesto gęsto oszukałem na kilka rzeczy .
O dziwo znowu udało mi sie zagrac 5 fenomenalnych bitew z bardzo miłymi i wymagającymi przeciwnikami.
Shino był swietny. Jako bazyliszek oczywiscie . Co ture ratował mi tyłek. Zginął 2 razy od straszliwej komety z piekła rodem :p
Dziękuje wam chłopaki. Warto było przyjechać!
Wielkie dzięki za zorganizowanie świetnego turnieju! mam nadzieję że Bazyliszek w takim wspanialym wydaniu na stałe zagości jako master na turniejowej mapie Polski. Super mi się grało, dziękuję i pozdrawiam!
PS: Taki zabawny akcent na koniec. Crus przystępował do bitwy ze mną w koszulce "Jezu ufam Tobie". Dzisiaj zdałem sobie sprawę że ja na swojej miałem koziołka matołka wpisanego w pentagram...
PS: Taki zabawny akcent na koniec. Crus przystępował do bitwy ze mną w koszulce "Jezu ufam Tobie". Dzisiaj zdałem sobie sprawę że ja na swojej miałem koziołka matołka wpisanego w pentagram...
a Morrok i tak sklei usta za rok
juz niedlugo powstanie o tym strona internetowa, odliczanie i specjalny fundusz na ten cel
pozdrowienia dla Morroka! SZATAN!
a co do tura to bylo mega, gratulacje! no i gdybym mial adekwatna armie armie to... ech 3ci wynik z bitew i 20 miejsce ale liczy sie zabawa, a ta byla przednia. do zobaczenia za conajmniej rok!
juz niedlugo powstanie o tym strona internetowa, odliczanie i specjalny fundusz na ten cel
pozdrowienia dla Morroka! SZATAN!
a co do tura to bylo mega, gratulacje! no i gdybym mial adekwatna armie armie to... ech 3ci wynik z bitew i 20 miejsce ale liczy sie zabawa, a ta byla przednia. do zobaczenia za conajmniej rok!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kilka (82 ) fotek:
http://picasaweb.google.com/11585905132 ... liszek2010#
http://picasaweb.google.com/11585905132 ... liszek2010#
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- swieta_barbara
- habydysz
Spoko fotki - dzieki Arbiter.
lolCosmo pisze:Ehhh obawiam sie sie ze moich turniejowych strat doszlo jeszcze dwoch Censerow. Nie znalazlo sie moze? Bladozielone szatki, brazowe podstawki, magnesy od spodu.
Znaczy zgłaszasz sie żeby potrzymać aż klej złapie?
- swieta_barbara
- habydysz
Po namysle doszlismy do wniosku, ze informacje te nie zostana ujawnione. Chyba, ze komus naprawde sie bedzie bardzo chcialo to ogarnacŻaba pisze:i dwa standardowe pytanka ile było poszczególnych bazyli i prośba o ranking armii
Armie mogę wypisać, przy bazylach to już za dużo roboty - przeanalizujemy to może kiedyś jak będzie trzeba.
Ważną informacją jest to że zwycięzca miał 4Karabiny, a na najwyższych stołach najwięcej było Shina.
Ważną informacją jest to że zwycięzca miał 4Karabiny, a na najwyższych stołach najwięcej było Shina.
Kod: Zaznacz cały
41 BOC
17 BRE
40 BRE
53 COD
73 COD
4 DE
16 DE
18 DE
20 DE
22 DE
29 DE
34 DE
35 DE
45 DE
48 DE
55 DE
63 DE
65 DE
78 DE
83 DE
91 DE
112 DE
126 DE
12 DF
66 DF
71 DF
88 DF
90 DF
103 DF
111 DF
123 DF
7 DOC
9 DOC
19 DOC
30 DOC
32 DOC
36 DOC
52 DOC
67 DOC
82 DOC
99 DOC
106 DOC
13 DOW
31 DOW
21 EMP
24 EMP
43 EMP
46 EMP
59 EMP
69 EMP
79 EMP
97 EMP
108 EMP
8 HE
25 HE
49 HE
60 HE
64 HE
70 HE
107 HE
109 HE
118 HE
127 HE
129 HE
2 LIZ
6 LIZ
38 LIZ
39 LIZ
77 LIZ
80 LIZ
87 LIZ
101 LIZ
110 LIZ
115 LIZ
119 LIZ
130 LIZ
42 OG
96 OG
116 OG
122 OG
128 OG
95 OK
3 SK
11 SK
14 SK
26 SK
47 SK
56 SK
10 TK
72 TK
75 TK
98 TK
102 TK
114 TK
1 VC
5 VC
15 VC
23 VC
33 VC
37 VC
54 VC
68 VC
84 VC
86 VC
92 VC
94 VC
100 VC
120 VC
121 VC
28 WE
44 WE
50 WE
51 WE
58 WE
61 WE
62 WE
74 WE
76 WE
81 WE
89 WE
105 WE
117 WE
125 WE
27 WOC
57 WOC
85 WOC
93 WOC
104 WOC
113 WOC
124 WOC
Kurde, wtopa na maksa, ale co to za armia COD ? bo do niczego mi nie pasuje
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
ciemna strona krasnali.-SaH- pisze:Kurde, wtopa na maksa, ale co to za armia COD ? bo do niczego mi nie pasuje
Armie podane są w kodach w jakich wysyłane muszą być wyniki do ligi.
wiedziałem że to musiało być to Ale Chaos Dwarf albo CHaos Dwarf ale tego O nie mogłem sobie przypisać nigdzie Dzięki i sorki za spam
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Asassello pisze:sortowanie wyników jest po:SlanesH pisze: czemu?
1. Dużych punktach
2. Małych punktach
Duże punkty uzyskane z bitew są tak samo ważne jak punkty uzyskane z malowania, więc nie ma potrzeby dodawania pośredniego poziomu sortowania opartego o duże punkty z bitew.
pozdrawiam
IMHO Powinno byc -> DP, DP z bitew, MP. Tak zazwyczaj jest.