Szkice
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
pod względem malarskim ostatnia najlepsza. u wszystkich beznadziejne nosy zrobiłeś. IMO wyglądają wszystkie jak transwestyci. nie chciałem nikogo urazic ale takie odnoszę wrażenie :Pzbyt mało subtelne jak na płeć piękną
Ja bym tak nie potrafił, fajna sprawa umieć rysować.
Wszystkie mają bardzo duże nosy
Ps, fajny sposób na podrywanie panienek, tu ten teges, jakiś portrecik, może akcik
Wszystkie mają bardzo duże nosy
Ps, fajny sposób na podrywanie panienek, tu ten teges, jakiś portrecik, może akcik
Wstąp do Karczmy pod ZademTroll'a
dobra-dobra, nie ściemniaj broda jest wystarczająco nizko by przykryć miejsce pomiędzy szczęką a szyją. Jak robisz z dołu to "łuk" dolnej szczęki jest albo równy, albo skierowany w górę, a nie jak na tym rysunku - w dół. No i jak byś nie patrzył, kapelusz nie może być węższy od głowy zaraz nad skronią, i to o tyle weższy.
I jeszcze taki "smaczek" - kresja którą rysujesz włosy jest identyczna z tą, którą robisz kapelusz, a przecież to dosyć różne materiały. Nawet przy szybkim szkicu postaraj się to zróżnicować - jeśli się dobrze przyjżysz przedmiotowi - sam ci podpowie jak to osiągnąć.
I jeszcze taki "smaczek" - kresja którą rysujesz włosy jest identyczna z tą, którą robisz kapelusz, a przecież to dosyć różne materiały. Nawet przy szybkim szkicu postaraj się to zróżnicować - jeśli się dobrze przyjżysz przedmiotowi - sam ci podpowie jak to osiągnąć.
tia... kursy... 2 lata przed liceum, potem 4 w liceum potem jeszcze ASP.Siasek pisze:dobra dobra poczekaj troche pociwicze i bedziesz mogl mi temperowac olowki Ty chodziles na jakies kursy itp zapewne co? a widzisz a ja sie sam edukuje HA! i kto jest debesciak?!
w miare te obrazeczki
tylko wszyskie laski maja nos boxerski ]
nie wiem na czym sie wzorowales ale kartofli nie polecam
tylko wszyskie laski maja nos boxerski ]
nie wiem na czym sie wzorowales ale kartofli nie polecam
A tak apropos fajnych rysunków i artów, to czy ktoś może wie z kąd można ściągnąć, albo kupić jakieś fajne arty z wampirzycami? Widziałem kiedyś jakiś kalendarz gdzie pewna pani zrobiła świetne prace(białe wdzianka, czerwone róże i krew ). Byłbym bardzo wdzięczny za takie info, bo potrzebuję czymś zakryć ściany w pokoju. Chyba ze ktoś umie coś takiego niedrogo dla mnie narysować?
Heh, i jeszcze trochę spamu. Kerim te szkice robisz na tablecie w Photo Shopie czy czymś podobnym, czy może rysujesz to jakoś odręcznie? Chodzi mi o np szkic konika wampirów.
http://www.pen-paper.net/artgallery/main.php zobacz tutaj. Sporo tego mają.Skaven pisze:A tak apropos fajnych rysunków i artów, to czy ktoś może wie z kąd można ściągnąć, albo kupić jakieś fajne arty z wampirzycami?
A co do rysuneczków. Są bardzo sympatyczne. Lubie takie dziewuszki hi hi
Błędy faktycznie są, ale na tym forum często pokazuje się coś z "błendami" Myślę że po to tu je umieściłeś aby się czegoś dowiedzieć. Czegoś konstruktywnego a nie że "zajebisty jesteś i wogle".
Na kim się wzorowałeś? To rysowane z natury raczej nie było. I faktycznie są tam pewne mangowe naleciałości.
tablet Cinyiq 21", zobacz se. Painter 9.5 , więc w tym zestawieniu wychodzi że ręcznieSkaven pisze:Heh, i jeszcze trochę spamu. Kerim te szkice robisz na tablecie w Photo Shopie czy czymś podobnym, czy może rysujesz to jakoś odręcznie? Chodzi mi o np szkic konika wampirów.