Oj tam, oj tamGarG pisze:Panowie idzcie na PW... prosze?

Już nie będe spamował (w tym temacie

Oj tam, oj tamGarG pisze:Panowie idzcie na PW... prosze?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Dawaj goCresus pisze:honor grubasów obroniony![]()
swoją drogą, Tullaris - nic w zasadach nie widzę przeciw, przepuściłbyś ogra z markiem chaosu?
Wezmę sobie do serca te uwagiiMhroczny Rycerz pisze:Bez obrazy ale jak czytam raporty walk z ogrami to mam wrażenie, że przeciwnicy ogrów to idioci (a przynajmniej Twój opis tak o nich świadczy). Czemu żaden z nich nie próbuje obejść ogra i ciąć go po ścięgnach, kolanach, nerkach? Albo jak na którejś tam arenie wstecz jak demona złapał ogr to czemu on mu nie wsadził palców do oczu? Co za kretyn by atakował opancerzonego ogra od frontu? Mam nadzieje, że Cie nie uraziłem ale cały czas mnie to zastanawia.
PZDR
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
I znowu wyszedłem na czepliwego dupkaTullaris pisze:Wezmę sobie do serca te uwagii.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Nie przesadzajMhroczny Rycerz pisze:I znowu wyszedłem na czepliwego dupkaTullaris pisze:Wezmę sobie do serca te uwagii.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Mur narazie zrobił przerwę, ja może poprowadze jeszcze jedną, zobacze jak będe stał z czasemGarG pisze:Tullaris będziesz organizował następną arene? Bo nie wiem czy mam pisać nową postać pod Ciebie czy pod Murma...
Akurat dobrze się składa, bo Sartosa zostanie najechana i zniszczona. Krasnoludzki upór raczej trudno powstrzymaćTullaris pisze:Mur narazie zrobił przerwę, ja może poprowadze jeszcze jedną, zobacze jak będe stał z czasem. Choć pewnie będzie przerwa
. A myśle też o zmianie miejsca może na Musillon. Gospodarzem areny był by Czarny Rycerz
. (Ci co czytali dodtatek do WFRP Baronia Przeklętych wiedzą o kogo chodzi
)
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie przesadzaj, to że teraz może będzie Mousilion nie oznacza, że nie będe chciał powrócić do Pirackiej WyspyMac pisze:Akurat dobrze się składa, bo Sartosa zostanie najechana i zniszczona. Krasnoludzki upór raczej trudno powstrzymać.