No nie mów mi że ten zbrushowany szkielet czy ten płaski imperialista to cos więcej niż TT jest
Co nie zmienia faktu że kolekcja robi wrażenie.
pzd
Szpanowanie uzytkownika Ice-T kolekcja figurek swoich kolego
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kolekcja pokaźna. Przejrzałem fotki armii chaosu i :
-konwersje spoko
-ilość limitowanych/trudno dostępnych modeli powala
- ale malowanie to nic więcej jak prosty TT (poza sztandarami na BSB i smoku, które są pro ): baza+ink, baza+drybrush, baza+jedno rozjaśnienie . Na stół starcza, ale na pewno nie powala.
-konwersje spoko
-ilość limitowanych/trudno dostępnych modeli powala
- ale malowanie to nic więcej jak prosty TT (poza sztandarami na BSB i smoku, które są pro ): baza+ink, baza+drybrush, baza+jedno rozjaśnienie . Na stół starcza, ale na pewno nie powala.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
skołuuję wiecej zdjec skavenów i smoka. Generalnie oni wierzą w bogów chaosu.
Arbiter niektóre modele były malowane z 10-15 lat temu wtedy nie było nawet od kogo techniki podpatrzeć ale np już demon slanesha to wypas, i ich nowe sztandary też są wporzo naprawdę solidnie i technicznie wypas
Mają też śliczne HE (i De zrobione na Drowy) poproszę o zdjecia
Arbiter niektóre modele były malowane z 10-15 lat temu wtedy nie było nawet od kogo techniki podpatrzeć ale np już demon slanesha to wypas, i ich nowe sztandary też są wporzo naprawdę solidnie i technicznie wypas
Mają też śliczne HE (i De zrobione na Drowy) poproszę o zdjecia