Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Zobacz w 1 poście niedowiarku.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
No jednak chyba można, nie widzę w pierwszym poście ograniczenia slotów. Możesz mieć na >2k 1 rare 3 speciale, więc jeśli masz w swojej armii rare i dwa to kontyngencie możesz mieć trzeci special, chyba ze coś przegapiłem, albo źle rozumiem.
- 4 karabiny
- Beast from the East
@ Yudo nie ma problemu jeżeli odpowiadają wam moje skromne warunki - dostaniecie oddzielny pokój, aczkolwiek z dojściem do toalety może być ciasnoYudokuno pisze:pewnie przybędziemy z Jankielem już piątek. Da radę nas przekimać?
Jeżeli bedzie faktycznie masakrycznie ciasno, część ludzi z autami wygonimy na ranczo do piwnicy Shino z chłopakami przypilnuje
Można.sYsek pisze:czy mozna miec w armii glownej 2 speciale i rare a w kontyngencie kolejny special ?
Nie wprowadzaj ludzi w błąd łobuziaku. Armia na mniej niż dwa koła. Dwa kory minimum, trzy specjale, jeden rar maks. Czyli można w kontyngencie mieć trzeci specjal.krusk pisze:Nie sYsu. special kontyngentu wlicza się do armi matczynej.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ni chuja.
Zostałem jednak zdominowany. Hobbystyka liczy się do klasyfikacji ogólnej i hołk.
Vide post nr 1.
Zostałem jednak zdominowany. Hobbystyka liczy się do klasyfikacji ogólnej i hołk.
Vide post nr 1.
To moze jednak kompromis typu max 10 pkt z hobby liczy sie do ogolnej klasyfikacji. Oczywiscie jezeli dodajemy uznaniowy ŁoŁ, wykraczajacy poza oceniaczke JH z Bazyla, ktora jest wedlug mnie obecnie najsprawiedliwsza z powszechnie przyjetych.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Kurcze Kotlet sam już nie wiem. Mam mieszane odczucia co do hobbystyki. Z jednej strony nie chcę coby wypaczała wyniki generalki, z drugiej sam cholera nie wiem czy zrobienie oddzielnej kategorii to dobre rozwiązanie.
Może po prostu zrobić ankietę? Albo niech ludzie zainteresowani się wypowiedzą w temacie jak chcą.
Może po prostu zrobić ankietę? Albo niech ludzie zainteresowani się wypowiedzą w temacie jak chcą.
-
- Mudżahedin
- 4 karabiny
- Beast from the East
Napisałem do Grina coby ciachną ankietę. Tak chyba będzie najsprawiedliwiej.
Co do armii śmieci jak pisałem w pierwszym poście. No mercy dla gó..a w sobotę rano obskoczę stoły na szybko i jakiekolwiek modele odstające od normy - wypad ze stołu. Mam nadzieję, że będą to skrajne przypadki, albo w ogóle ich nie będzie.
Także Trupank nie martw się
Co do armii śmieci jak pisałem w pierwszym poście. No mercy dla gó..a w sobotę rano obskoczę stoły na szybko i jakiekolwiek modele odstające od normy - wypad ze stołu. Mam nadzieję, że będą to skrajne przypadki, albo w ogóle ich nie będzie.
Także Trupank nie martw się
- 4 karabiny
- Beast from the East
Tee Janiszek i inne Wrocławiaki nawet mnie nie wk.......cieJaniszek pisze:Fajny turniej, i dobry pomysł 4 karabiny Szkoda, ze mnie nie bedzuie
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Rakso nie martw się zawsze możesz czuć się rodowitym Progressorczykiem jesli nie Moriowcem.