Stary Klinkiera 3 w Sopocie 14-03-2010
Re: Stary Klinkiera 3 w Sopocie 14-03-2010
Zapisz mnie też
- Gucio / Wendigo ID: 3270
Numery 10 i 20 mają takie same nazwiska i pseudo? hmm...
- Gucio / Wendigo ID: 3270
Numery 10 i 20 mają takie same nazwiska i pseudo? hmm...
Dopiszcie od nas:
1. Lubin
2. Pacek
3. Pasiak
4. Byro
5. Filup
6. Mlody Kohortowy
7. Gokish (on ostatni na liscie bo rozwaza)
1. Lubin
2. Pacek
3. Pasiak
4. Byro
5. Filup
6. Mlody Kohortowy
7. Gokish (on ostatni na liscie bo rozwaza)
Dzieki prezesie
Jako wyzej stoi, wpiszcie mnie.
Filup, Davi, Id 3437
pozdro!
Jako wyzej stoi, wpiszcie mnie.
Filup, Davi, Id 3437
pozdro!
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
czy trzeba dosłać rozpę przed turniejem? Jeśli tak, to na jaki adres?
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Nie trzeba dosyłać rozpisek. Wierzymy, że potraficie złożyć je poprawnie.Pacek pisze:czy trzeba dosłać rozpę przed turniejem? Jeśli tak, to na jaki adres?
Bo my lubimy chłopaków z BWTKervyn pisze:Oł jea, nalot XIII kohorty 2 z 4 bitew na moim pierwszym turnieju grałem z Kohorciarzami ;p
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Proszę o zapisanie:
-Duinhir
-drpotato
Domyślam się, że jest to w klubie "Rzeźnik" w Sopocie ?, bo nie podaliście tak oczywistej informacji
-Duinhir
-drpotato
Domyślam się, że jest to w klubie "Rzeźnik" w Sopocie ?, bo nie podaliście tak oczywistej informacji
- Andy Schleck (Mati)
- "Nie jestem powergamerem"
skąd takie podejrzenia Thurion? przecież wiadomo, że jestem w klubie zwykłym paziem. następny turniej zrobimy na ok. 800 pkt.
Gdzie jest EIS?
Nawet nie wiesz Pasiak jak mi głupio, że na razie nie mogę do was sie wybrać .bigpasiak pisze:Bo my lubimy chłopaków z BWTKervyn pisze:Oł jea, nalot XIII kohorty 2 z 4 bitew na moim pierwszym turnieju grałem z Kohorciarzami ;p
Co do frekwencji - super, że taka wysoka, ale jest limit 25-27 osób . Niestety na razie mamy małą salke, gdzie się nam mniej ludzi zmieści.