GRUNWALD II (Pre-Koziołek) - KRAKÓW 6 III
Re: GRUNWALD II (Pre-Koziołek) - KRAKÓW 6 III
A czy można mieć muzyka w oddziale kontyngentu?
ja będę, ale nie wiem czy będę z figsami, mogą być problemy z porannym wstaniem
tak czy owak zobacze co się dzieje, jednak wpisać mnie można, jakby bylo więcej chętnych niż limit to mnie wykreślić.
Jakby co to mogę coś pomóc w piatek wieczór, aczkolwiek nie obiecuje. (dośc blisko mam, to dupę ruszyć mogę )
tak czy owak zobacze co się dzieje, jednak wpisać mnie można, jakby bylo więcej chętnych niż limit to mnie wykreślić.
Jakby co to mogę coś pomóc w piatek wieczór, aczkolwiek nie obiecuje. (dośc blisko mam, to dupę ruszyć mogę )
-
- Mudżahedin
czy ktos w stanie jest mi pozyczyc 10 furii i 10 pink horrorów??
przepilem ostatnio, chcialem Ci oddać w browarze to nie chcialeś. A idz preczDibo pisze:Ty Kosa masz być z moją kasa i podręcznikiem do koziołków a czy będziesz grał to sprawa trzeciorzedna
też się powinienem zjawić, można mnie dopisać:) ostatnio bardzo fajnie wam turniej wyszedł;) trzeba się po zimie obudzić:P
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Fajnie - frekwencja wzrasta. Jak tam Bochnia? Śląsk zgaduję, że w Katowicach niestety?
ja jestem to frekwencja musi wzrosnąć Krzysztofie
btw. prawie dzisiaj mialem być po blat u Ciebie
btw. prawie dzisiaj mialem być po blat u Ciebie
Butan nie kompromituj się na forum publicznymc4h10 pisze:Tak można.Skaven pisze:A czy można mieć muzyka w oddziale kontyngentu?
To była ironia a nie poważne pytanie
Kosa - bez komentarza
Skaven - też miałem zaszydzić z Darka, ale pomyślałem, że oddam Ci pole - nie rozczarowałem się
Skaven - też miałem zaszydzić z Darka, ale pomyślałem, że oddam Ci pole - nie rozczarowałem się
Przyjadę jutro ponosić z wami te blaty.
Pzdr
Pzdr