1500 + 250 Tym razem Dark Elfy na kozła
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
1500 + 250 Tym razem Dark Elfy na kozła
Teraz spróbowałem stworzyć dark elfy na koziołka. Koncepcja armii dark elfów i dzięki kontygentowi dałem niewolniczych free company. Skoro i tak olewam paniki od kontygentu.
kadra:
Master - Dark Pegasus
brace of r.pistol, sdc, h.a, lance
DEATHMASK
Sorceress 2lv
darkstar cloack
dispell scroll
core:
5 Dark Riders rxb,mus
5 Dark Riders rxb,mus
5 Harpies
5 Harpies
25 Warriors fcg
War banner
special:
6 Cold one knights,mus
14 witch elves,
hag-witchbrew
rare:
2 Reaper Bolt Thrower
Kontygent(niewolnicy)
12 free company,champion
12 free company
12 free company
12 free company
kadra:
Master - Dark Pegasus
DEATHMASK
Sorceress 2lv
darkstar cloack
dispell scroll
core:
5 Dark Riders rxb,mus
5 Dark Riders rxb,mus
5 Harpies
5 Harpies
25 Warriors fcg
War banner
special:
6 Cold one knights,mus
14 witch elves,
hag-witchbrew
rare:
2 Reaper Bolt Thrower
Kontygent(niewolnicy)
12 free company,champion
12 free company
12 free company
12 free company
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
daje radę? Czy raczej niezbyt?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Właśnie o to chodzi. To ma być bubel co nie panikuje nikogo. Tacy niewolnicy co można poświęcić bez obawy , sceenowac bez obawy a czasem ewentualnie wjadą na bok czegoś.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
demonów nie posiadam, a co do witcheg wziąłbym bo są fajne. Brałem pod uwagę jeszcze w tej armii mantikorę z lancą z kb na gościu. Po za tym wiczki dobrze walczą. 3 ataki z hatem i poisonem to nic na co można narzekać.
No mają parę słabych stron:Murmandamus pisze:demonów nie posiadam, a co do witcheg wziąłbym bo są fajne. Brałem pod uwagę jeszcze w tej armii mantikorę z lancą z kb na gościu. Po za tym wiczki dobrze walczą. 3 ataki z hatem i poisonem to nic na co można narzekać.
- frenzy
- siła 3
- taf 3
- armour save 7+
Tak dobrze że mogą fasty zdjąć. Od nawet najsłabszego strzelania schodzą bardzo szybko... Punkty w błoto... Poza tym ten master... Death mask nie jest przydatny, daj mu pendanta i coś jeszcze( sugeruję słomkę). Co do free company, może to nie jest takie złeMurmandamus pisze:Po za tym wiczki dobrze walczą. 3 ataki z hatem i poisonem to nic na co można narzekać.
Tylko te FC lepiej ułozyc w układzie 13+13+11+11 , trudniej o paniki w 2 oddziałach
jak dla mnie FC jest bardzo klimatyczne. Napewno są to tak malutkie pts, że mogą być ignorowane jako niewarte zachodu, a przeciwnik nieźle się zdziwi, kiedy to "coś" wlezie, zupełnie z d***, w bok jego oddziału, który gdzieś tam sobie utknął w szarży turę wcześniej.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Z FC może być jeden problem. Ich Ld nie powala więc w starciu z demonami czy wampirami jedyne co zrobią to poodginają szarże. Osobiście w kontyngencie dałbym 4 oddziały szczurzych niewolników, oraz pięciu gutterów z championem do trzymania ich za pyski, ale pewnie nie masz.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
lol. Naprawdę myślałeś, że to FC jest tu do samodzielnych szarż na demony albo VC?Hobbit pisze:Z FC może być jeden problem. Ich Ld nie powala więc w starciu z demonami czy wampirami
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
kadra:
Master - Dark Steed
Pedant of Khaleth+soulrender
Sorceress 2lv
darkstar cloack
dispell scroll
Hag - Claudron of Blood
BSB
core:
5 Dark Riders rxb,mus
5 Dark Riders rxb,mus
5 Harpies
5 Harpies
20 Warriors fcg (kontygent)
special:
1 Cold One Chariot
1 Cold One Chariot ( kontygent)
21 witch elves,
Banner of Murder
hag-rune of khaine
rare:
2 Reaper Bolt Thrower
Zrewidowałem nieco i porzuciłem niewolników dla czystej krwi elfów w takiej postaci z wiedzmami i kotłem.
Master - Dark Steed
Pedant of Khaleth+soulrender
Sorceress 2lv
darkstar cloack
dispell scroll
Hag - Claudron of Blood
BSB
core:
5 Dark Riders rxb,mus
5 Dark Riders rxb,mus
5 Harpies
5 Harpies
20 Warriors fcg (kontygent)
special:
1 Cold One Chariot
1 Cold One Chariot ( kontygent)
21 witch elves,
Banner of Murder
hag-rune of khaine
rare:
2 Reaper Bolt Thrower
Zrewidowałem nieco i porzuciłem niewolników dla czystej krwi elfów w takiej postaci z wiedzmami i kotłem.
- Rafał_Pękala
- Mudżahedin
popieram przedmówcę sam chwile testowałem soulrendera ale bardziej przydaje się to +1 As niż AP
osobiście wywaliłbym te różne pierdółki jak muzycy na DR czy Pistole(nie strzelisz po marszu jak DR) i lanca na Herosie i dorzuciłbym 3-cie harpie lub dopakował warriorsów
pzdro
PS. Lepiej dać BSB konikowi niż wiedźmie, ale o ile pamiętam nie pozwolisz żeby kobieta dowodziła ci armią
osobiście wywaliłbym te różne pierdółki jak muzycy na DR czy Pistole(nie strzelisz po marszu jak DR) i lanca na Herosie i dorzuciłbym 3-cie harpie lub dopakował warriorsów
pzdro
PS. Lepiej dać BSB konikowi niż wiedźmie, ale o ile pamiętam nie pozwolisz żeby kobieta dowodziła ci armią
Gdzie masz Egzeków?! Jedziesz z Har Graneth i bez egzeków? nie ładnie
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
bardzo fajna, klimatyczna rozpa. Do tego można coś nią ugrać.
Jak już ktoś mówił powywalaj pierdoły, zmień na słomkę. I dobra by tutaj była hydra.
Jak już ktoś mówił powywalaj pierdoły, zmień na słomkę. I dobra by tutaj była hydra.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!