Haha chyba jednak zjawie się na Koziołku. Rozpiska złożona na combat, bez zbędnego strzelania. Pytanie czy zestaw na priście jest dobry, czy nie lepszy ward? Co sądzicie?
Unnamed1750 Pts - Skaven Army
1 Plague Priest @ 299 Pts
General; Frenzy; Magic Level 1; Flail
Shadow Magnet Trinket [30]
Scrying Stone [15]
1 Plague Furnace @ [150] Pts
1 Warlock Engineer @ 150 Pts
Magic Level 2
Doomrocket [30]
Warp-Energy Condenser [20]
1 Warlock Engineer @ 150 Pts
Magic Level 2
Dispel Scroll [25]
Dispel Scroll [25]
25 Plague Monks @ 240 Pts
Frenzy; 2ndWeapon; Standard; Musician
Storm Banner [50]
24 * Stormvermin @ 302 Pts
Halberd; Heavy Armour; Shield; Standard; Musician
Banner of the Under-Empire [25]
1 Weapon Team @ [70] Pts
Warpfire Thrower
22 Skaven Slaves @ 46 Pts
Musician
21 Skaven Slaves @ 44 Pts
Musician
21 Skaven Slaves @ 44 Pts
Musician
7 Plague Censer Bearers @ 112 Pts
Frenzy; Censer
7 Plague Censer Bearers @ 112 Pts
Frenzy; Censer
1 Hell Pit Abomination @ 250 Pts
Warpstone Spikes
Casting Pool: 7
Dispel Pool: 5
Models in Army: 131
Total Army Cost: 1749
Szczury na Koziołka
Afro na bazyliszku było 5 skavenów-5 różnych rozpisek. Na koziołku sądze, ze nie bedzie inaczej.
Co do thowera jest super straszakiem, a co do storm bannera to i tak się wyłącza zawsze w max. 3 turze. A warpfire thower zazwyczaj wtedy się włącza do zabawy ;] Dodatkowo zawsze jak wlecą mi jakieś śmiecie na tyły armii to mam czym to pozabijac, a ochrone ma, więc trudno go ustrzelic.
Ogólnie rozpiska dostosowana do armii pokroju elfów. Których ostatnio wiele na stołach.
Co do thowera jest super straszakiem, a co do storm bannera to i tak się wyłącza zawsze w max. 3 turze. A warpfire thower zazwyczaj wtedy się włącza do zabawy ;] Dodatkowo zawsze jak wlecą mi jakieś śmiecie na tyły armii to mam czym to pozabijac, a ochrone ma, więc trudno go ustrzelic.
Ogólnie rozpiska dostosowana do armii pokroju elfów. Których ostatnio wiele na stołach.
-
- Masakrator
Znasz moje zdanie dot. tego typu rozpisek.
Jedyne, co wybija się tutaj to sztormy, zobacz, jest ich 24 a kosztują o 62 pkt. więcej od monków:)
Co by jednak nie było, WFT to potencjalnie bardzo groźna broń, mam nadzieję, iż spłaci ci się bardziej niż mi.
PP jak najbardziej poprawnie złożony.
Jedyne, co wybija się tutaj to sztormy, zobacz, jest ich 24 a kosztują o 62 pkt. więcej od monków:)
Co by jednak nie było, WFT to potencjalnie bardzo groźna broń, mam nadzieję, iż spłaci ci się bardziej niż mi.
PP jak najbardziej poprawnie złożony.
skoro na gadu nie odpisujesz:
to po uja ci 2lvl na elektryku, skoro PP ma tylko pierwszy??
to po uja ci 2lvl na elektryku, skoro PP ma tylko pierwszy??
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Przeczytaj dokładnie zasady Kozła. W tej chwili masz armię na 1750 a nie na 1500+250.