Gretchińska Rebel IG
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Gretchińska Rebel IG
Aaaa, wezmę i się pochwalę okrąglakami. Ze dwa lata temu naszła mnie pokusa, żeby zagrać imp gwardią, ale od wszystkich lojalistów mnie odrzuca a do zielonych ciągnie. Tak powstało zbrojne w kradzione lasguny ramię Rebel Grotów z nieodżałowanej GorkiMorki.
Zdjęcia na chama przeklejone z GV, nie lubię ich robić i nie umiem. Malowanie TT i ani kroku dalej - też nie umiem, też nie bardzo lubię.
Wczesne wipy, jeszcze z nogami od gobboli, potem już w zasadzie wszystkie chłopaki dostawali skracane gwardyjskie.
Sentinele:
Typy z demo chage'ami w trakcie malowania:
Drugi pluton w trakcie malowania:
Trzeci pluton dalej w kolejce:
Do czasu wydania nowego kodeksu wystawiałem ich jako dropgwardię, więc zero pojazdów poza kurami, wyglądało to tak:
Potem się zaczęła paląca potrzeba pojazdów, chimera i Marbo:
Niedokończone chimery:
HWT z autocannonem:
Więcej pojazdów:
Komisarz późny WIP:
Scratchbuild hydra (nigdy więcej nie wystawię hydr!)
Ekipa na stole:
I najnowsze nabytki - od lewej oficer floty, Straken i astropata na mini złotym tronie:
Zdjęcia na chama przeklejone z GV, nie lubię ich robić i nie umiem. Malowanie TT i ani kroku dalej - też nie umiem, też nie bardzo lubię.
Wczesne wipy, jeszcze z nogami od gobboli, potem już w zasadzie wszystkie chłopaki dostawali skracane gwardyjskie.
Sentinele:
Typy z demo chage'ami w trakcie malowania:
Drugi pluton w trakcie malowania:
Trzeci pluton dalej w kolejce:
Do czasu wydania nowego kodeksu wystawiałem ich jako dropgwardię, więc zero pojazdów poza kurami, wyglądało to tak:
Potem się zaczęła paląca potrzeba pojazdów, chimera i Marbo:
Niedokończone chimery:
HWT z autocannonem:
Więcej pojazdów:
Komisarz późny WIP:
Scratchbuild hydra (nigdy więcej nie wystawię hydr!)
Ekipa na stole:
I najnowsze nabytki - od lewej oficer floty, Straken i astropata na mini złotym tronie:
-
- Wałkarz
Wbiło mnie w podłogę... Super-duper-goblińsko-orkowo-imperialno-rusko-czterdziestkowo-wuefbeowa armia! xD Samo malowanie oraz inwencja twórcza godna co najmniej oskara
http://www.demland.info/dem/
Potężna dawka całkiem sporych ilości psów naraz (to wcale nie reklama)
Potężna dawka całkiem sporych ilości psów naraz (to wcale nie reklama)
+ Pracowitość
+ Dobre wykonanie
+ Pomysł
+ Konsekwencja
+ Styl
+ Sens/klimat
= Twoja praca. Same plusy.
+ Dobre wykonanie
+ Pomysł
+ Konsekwencja
+ Styl
+ Sens/klimat
= Twoja praca. Same plusy.
- Master of reality
- Oszukista
Hehe super pomysl z gwiazdą
Oni wrzeszczą Waaaghhhh czy For the Emperor?
Oni wrzeszczą Waaaghhhh czy For the Emperor?
I sold my soul for rock'n roll
Robienie cyrylicą napisów 'za Stalina' czy podobnych byłoby prawdę mówiąc niesmaczne, armia ma być zajawkowa a nie chwalić jedno z największych szamb jakie udało się ludziom zbudować Rebel Grotsy walczą pod przewodnictwem Da Kommittee o równe prawa dla siebie wobec orków, nie o żaden komunizm