Skorne: Molik Karn [10.05]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Ice'a Bloodki (powoli mozolnie ale do przodu)
A on ma złamaną lewą nogę?
nie poprostu biegnie i odchyla się do tyłu strzelając w coś, z jakiegoś arcika pomysł zaczerpnięty. BTW chyba za mocno przywaliłem światłem po nim przezco dziwnie wygląda. Ale właściwie to chodziło mi czy wam się ogólnie podoba w takiej pozycji. IMO zajebiscie dynamiczny
Jak dla mnie zajebiście i ani trochę nie wygląda na "złamaną nogę" (wtf?)
Wygląda jakby w biegu/zeskakując z czegoś strzelał do kogoś za nim.
Wygląda jakby w biegu/zeskakując z czegoś strzelał do kogoś za nim.
Ice-T nie przejmuj sie Rionem i Rastim - zawsze się czepiają
Mi sie podoba biegacz kolorystycznie i ogólnie jego poza jest zajebista
Malowanie na wszystkich twoich modelach jest dla mnie swietne ale nie obraź się - czasami nie wiem czy ty malujesz DE, HE czy WE
Mi sie podoba biegacz kolorystycznie i ogólnie jego poza jest zajebista
Malowanie na wszystkich twoich modelach jest dla mnie swietne ale nie obraź się - czasami nie wiem czy ty malujesz DE, HE czy WE
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
W realu wygląda duużo lepiej(może poza jego murzyńską mordą ,ale to ci już mówiłem),bo tu wygląda jaby był napierdoony jak szpadel.Nie rób zdjęć z takiego bliska.Fiksa wygląda jakbyś malował od tygodnia.
Ostatnio zmieniony 30 mar 2010, o 20:25 przez Gregor, łącznie zmieniany 1 raz.
Mógłbyś zdjęcia bez flesza zrobić, bo na tych nic nie widać...
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
No szkoda,że tak po gałach ten flesz daje,bo sorcer zacny.tunika i kosa mi się podoba,podstawka trochę za czysta jak na dziadzię nurgla,dałbym coś tam jeszcze...nurglinga z gs.u może.Aha z tego co pamiętam to nie było w zestawie takiego drogowskazu z wroną?