Drużynowe Zmagania w Babicach-13.03.2010
Re: Drużynowe Zmagania w Babicach-13.03.2010
z tym ze my nic o rezerwacjach nie pisalismy, w regulaminie tak jak Morgan zacytowal jest wyraznie jak sie zglaszac, a rezerwacje nie sa regulowane regulaminem 

- morgan10005
- Falubaz
poprawięNiko pisze:btw Draco pomylil moje ID... bo podobno kopiowales z jego maila... ja mam 3114 a nie 3314...
W postach użytkownicy tego forum rzucali "zarezerwuj nam miejsca". Robiłem listę tych "rezerwacji" w celu zorientowania się jakie będzie obłożenie i mniej więcej kto z kim w drużynie. Jednocześnie kilka razy zaznaczałem żeDracoPL pisze: Tak patrząc z boku wydaje mi się, że chłopaki z JH mają rację.
Rezerwacje powinny zaklepywać miejsce do określonego czasu ( którego tutaj nie było chyba? )
I dopiero po tym czasie, jak drużyna mająca zarezerwowane miejsce, nie wysłała zgłoszenia, to traci
miejsce na rzecz tych, które wysłały.
W innym razie po co w ogóle są rezerwacje, skoro ktoś wysyła pełne zgłoszenie i wskakuje na Twoje miejsce?
Ot takie moje trzy grosze.
pozdrawiam
Pewne miejsca są tylko jak będzie pełne zgłoszenie drużyny
W poniedziałek, będzie wiadomo czy Inkwyzytor wystawi drugi skład - ciśnieniujecie sie nie potrzebnie tak wcześnie.
Nie macie co na Morgana wbijać, bo generalnie rozpy ludzie potrafili ogarnąć i powysyłać wcześniej, a wy jak zwykle czekacie na ostatni gwizdek.
Niemal miesiąc był na przygotowanie i dogranie składów, a teraz wielkie oburzenie, bo nie ma mnie na liście.
W regulaminie jest napisane - wysłanie poprawnego zgłoszenia gwarantuje miejsce w turnieju, tak samo jak wy macie w Narbuttowych turniejach: za nie odniesienie stołu 10 karnych.
Wstrzymajcie sie z dąsami do poniedziałku, a Ty Kielon nie unoś sie honorem.
Nie macie co na Morgana wbijać, bo generalnie rozpy ludzie potrafili ogarnąć i powysyłać wcześniej, a wy jak zwykle czekacie na ostatni gwizdek.
Niemal miesiąc był na przygotowanie i dogranie składów, a teraz wielkie oburzenie, bo nie ma mnie na liście.
W regulaminie jest napisane - wysłanie poprawnego zgłoszenia gwarantuje miejsce w turnieju, tak samo jak wy macie w Narbuttowych turniejach: za nie odniesienie stołu 10 karnych.
Wstrzymajcie sie z dąsami do poniedziałku, a Ty Kielon nie unoś sie honorem.
Dastor - ja swoje, ty swoje.
Przeczytaj jeszcze raz regulami.
Jak zrozumiesz to napisz do nas jakąś sugestie, jeżeli nie zrozumiałeś to przeczytaj jeszcze raz.
Zresztą za 59 godzin będziemy wszystko wiedzieć.
Przeczytaj jeszcze raz regulami.
Jak zrozumiesz to napisz do nas jakąś sugestie, jeżeli nie zrozumiałeś to przeczytaj jeszcze raz.
Zresztą za 59 godzin będziemy wszystko wiedzieć.
- morgan10005
- Falubaz
Aktualizacja na 1 stronie
Wieczorem zabiorę się za sprawdzanie rozpisek
Wieczorem zabiorę się za sprawdzanie rozpisek
- morgan10005
- Falubaz
sparwdzam rozpiski-niektorzy mają braki w rozpiskach-proszę je popoprawiać
Rozpiski w HTML
Rozpiski w HTML
Morgan przezywa to samo co ja przezywałem przed 3-ma poprzednimi turniejami.
Rozpiski nie w html to zło, a sprawdzenie 3X rozpisek to masakra.
Dobrze ze wszystkie zostały wysłane na tydzień przed turniejem, bo zwykle to największa porcja dochodziła na 2-3 dni przed z czym ja miewałem zajebisy problem (ogarnąć, sprawdzić, rzepisać i wydrukować).
Rozpiski nie w html to zło, a sprawdzenie 3X rozpisek to masakra.
Dobrze ze wszystkie zostały wysłane na tydzień przed turniejem, bo zwykle to największa porcja dochodziła na 2-3 dni przed z czym ja miewałem zajebisy problem (ogarnąć, sprawdzić, rzepisać i wydrukować).
- morgan10005
- Falubaz
HTML jest najwygodniejszy do drukowania.
chociaż PDF też jest dobry
, ciekawy pomysł
przysyłajcie w html

chociaż PDF też jest dobry

ktos oprucz nas nie wyslal w html'u?
a pomysl ciekawy ale nie moj 
to co wyslac w html'u czy moga zostac te pdf'y?

to co wyslac w html'u czy moga zostac te pdf'y?
- morgan10005
- Falubaz
niektórzy w txt wysyłają, a jak jest w txt to trzeba przeklapać aby wydrukować.
A w pdf też może być-świetnie pasuje
A w pdf też może być-świetnie pasuje
Nie rozumiesz - nie znamy wszystkich przedmiotów - co dają itp.mati.pl pisze:to my wyślemy rozpy w txt przeciętym do pdf
Dlatego najlepsze jest html, bo jest wszystko opisane i nie trzeba przepisywać do AB by wydrukować.
- morgan10005
- Falubaz
Pytanie do Fisha
Jak w DoW wrzucić przedmiot z innej armii?
Jak w DoW wrzucić przedmiot z innej armii?