Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
a co to jest takie zielone na koziołkowej nodze?
Koziołkowa chmurka koziołkowego zielska wydychana z koziołkowych płuc.
nieMarek G pisze:Czy kontyngent i armia matka sie panikuja wzajemnie?
takKrasnoludzcy Mountain Rangers dopuszczeni?
takCzy Ironskin Tribe jest dopuszczony?
nieczy bully (do załogi goblińskich maszyn) liczy się jako champion, czyli może być generałem kontyngentu?
Zróbcie faq kontyngentów, bo bez tego będzie milion niejasności i tych samych pytań.
I zmieńcie ten zapis: Kontyngent może się składać z dowolnej armii taj samej lub innej co armia główna. Może on mieć dowolna ilość slotów core i maksymalnie jeden slot special wliczający sie w sloty główne armii.
na Kontyngent może się składać z dowolnej armii taj samej lub innej co armia główna. Może on mieć dowolna ilość slotów core (minimalnie jeden) i maksymalnie jeden slot special wliczający się w sloty główne armii.
Odpadnie pytanie zadawane po dwa razy na każdej stronie tematu.
I zmieńcie ten zapis: Kontyngent może się składać z dowolnej armii taj samej lub innej co armia główna. Może on mieć dowolna ilość slotów core i maksymalnie jeden slot special wliczający sie w sloty główne armii.
na Kontyngent może się składać z dowolnej armii taj samej lub innej co armia główna. Może on mieć dowolna ilość slotów core (minimalnie jeden) i maksymalnie jeden slot special wliczający się w sloty główne armii.
Odpadnie pytanie zadawane po dwa razy na każdej stronie tematu.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Fak wstawię jutro dziś - dzięki za pomysł Kaleson.
Grin zawiesi ankietę odnośnie oceny malowania.
Grin zawiesi ankietę odnośnie oceny malowania.
ależ Karabin, z setką chłopa spałam nie raz na wspólnej sali - nie muszę mieć osobnego pokoju, wystarczy kawałek podłogi w kącie... i zatyczki do uszu, gdybym miała przypadkiem spać w okolicy Malala Dzięki, pojawimy się u Ciebie4 karabiny pisze:@ Yudo nie ma problemu jeżeli odpowiadają wam moje skromne warunki - dostaniecie oddzielny pokój, aczkolwiek z dojściem do toalety może być ciasnoYudokuno pisze:pewnie przybędziemy z Jankielem już piątek. Da radę nas przekimać?
Jeżeli bedzie faktycznie masakrycznie ciasno, część ludzi z autami wygonimy na ranczo do piwnicy Shino z chłopakami przypilnuje
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
-
- Mudżahedin
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: