By Duke, ale Ja też się zgadzam z tym

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
To zalezy jaka bedzie lapowkaShino pisze:tak. bo szmaja nas nie wygoni z sali o 21
No i gitara gra, ze zaczynacie juz kminic temat.SexRocket pisze:To zalezy jaka bedzie lapowkaShino pisze:tak. bo szmaja nas nie wygoni z sali o 21mysle ze dobry whiskacz od kazdego klubu i sie dogadamy ;P
Co do punktow to podamy je jak juz sie na 100% wyklaruje sytuacja z iloscia bitew, ale raczej bedzie to wygladalo tak 5 bitew=2350, 6 bitew=2250. Negocjacje ze szkola mamy dopiero w przyszlym tygodniu wiec dopiero wtedy wszystko bedzie jasne
i widzac co dzialo sie w poprzednim roku zapodajemy takie bardziej officjalne info
zaczynamy poszukiwania sedziow na DMPchetni prosze pisac PM do szmaji lub do mnie
EDIT: do konca stycznia mamy ferie i z pierwszymi dniami lutego bedziemy mogli dopiero podac dokladna date jak i inne szczegoly
ja dodam, ze granie 4 bitew 2k+ jednego dnia u sporej czesci graczy skutkuje braindeadem...kudłaty pisze:Ostatnio 3 bitwa była dogrywana 2 dnia. Teraz chcemy podnieść punkty i zagrać jeszcze jedną?
to tym bardziej wyniki bedą miarodajneGobos pisze:ja dodam, ze granie 4 bitew 2k+ jednego dnia u sporej czesci graczy skutkuje braindeadem...kudłaty pisze:Ostatnio 3 bitwa była dogrywana 2 dnia. Teraz chcemy podnieść punkty i zagrać jeszcze jedną?
ciebie plewiku to i przez sen bym pocisnalMorrok pisze:to tym bardziej wyniki bedą miarodajneGobos pisze:ja dodam, ze granie 4 bitew 2k+ jednego dnia u sporej czesci graczy skutkuje braindeadem...kudłaty pisze:Ostatnio 3 bitwa była dogrywana 2 dnia. Teraz chcemy podnieść punkty i zagrać jeszcze jedną?
Gobos pisze:ja dodam, ze granie 4 bitew 2k+ jednego dnia u sporej czesci graczy skutkuje braindeadem...kudłaty pisze:Ostatnio 3 bitwa była dogrywana 2 dnia. Teraz chcemy podnieść punkty i zagrać jeszcze jedną?