By Duke, ale Ja też się zgadzam z tym
DMP 2010
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Re: DMP 2010
6 bitew TAK ale TYLKO jesli 4 w sobote,wkoncu i tak 90%+ graczy na dmp to przyjezdni wiec jak pograją do 22 to nic się nie stanie,wyniki będą bardziej miarodajne. Miejscowi chyba nie będą robić problemów jak wrócą później,a z pewnością ich część i tak nocuje na terenie DMP
Ja wolalbym 4 bitwy w sobote i 2 w niedziele - w sobote bedziemy mieli troche oboz warhamerowy, ale raz w roku mozna sie poswiecic - adrenalina doda sily 
P.S. Gorzow fajnie by bylo jakbyscie podali juz pkty - aby moc trenowac , bedzie to pewnie 2250 lub 2350 - niby niewielka roznica, ale jednak...
P.S. Gorzow fajnie by bylo jakbyscie podali juz pkty - aby moc trenowac , bedzie to pewnie 2250 lub 2350 - niby niewielka roznica, ale jednak...
To zalezy jaka bedzie lapowkaShino pisze:tak. bo szmaja nas nie wygoni z sali o 21
Co do punktow to podamy je jak juz sie na 100% wyklaruje sytuacja z iloscia bitew, ale raczej bedzie to wygladalo tak 5 bitew=2350, 6 bitew=2250. Negocjacje ze szkola mamy dopiero w przyszlym tygodniu wiec dopiero wtedy wszystko bedzie jasne
i widzac co dzialo sie w poprzednim roku zapodajemy takie bardziej officjalne info
zaczynamy poszukiwania sedziow na DMP
EDIT: do konca stycznia mamy ferie i z pierwszymi dniami lutego bedziemy mogli dopiero podac dokladna date jak i inne szczegoly
No i gitara gra, ze zaczynacie juz kminic temat.SexRocket pisze:To zalezy jaka bedzie lapowkaShino pisze:tak. bo szmaja nas nie wygoni z sali o 21mysle ze dobry whiskacz od kazdego klubu i sie dogadamy ;P
Co do punktow to podamy je jak juz sie na 100% wyklaruje sytuacja z iloscia bitew, ale raczej bedzie to wygladalo tak 5 bitew=2350, 6 bitew=2250. Negocjacje ze szkola mamy dopiero w przyszlym tygodniu wiec dopiero wtedy wszystko bedzie jasne
i widzac co dzialo sie w poprzednim roku zapodajemy takie bardziej officjalne info
zaczynamy poszukiwania sedziow na DMPchetni prosze pisac PM do szmaji lub do mnie
EDIT: do konca stycznia mamy ferie i z pierwszymi dniami lutego bedziemy mogli dopiero podac dokladna date jak i inne szczegoly
5 bitew=2350, 6 bitew=2250 - dobry pomysl
ja dodam, ze granie 4 bitew 2k+ jednego dnia u sporej czesci graczy skutkuje braindeadem...kudłaty pisze:Ostatnio 3 bitwa była dogrywana 2 dnia. Teraz chcemy podnieść punkty i zagrać jeszcze jedną?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
to tym bardziej wyniki bedą miarodajneGobos pisze:ja dodam, ze granie 4 bitew 2k+ jednego dnia u sporej czesci graczy skutkuje braindeadem...kudłaty pisze:Ostatnio 3 bitwa była dogrywana 2 dnia. Teraz chcemy podnieść punkty i zagrać jeszcze jedną?
ke ke ke ke 
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
ciebie plewiku to i przez sen bym pocisnalMorrok pisze:to tym bardziej wyniki bedą miarodajneGobos pisze:ja dodam, ze granie 4 bitew 2k+ jednego dnia u sporej czesci graczy skutkuje braindeadem...kudłaty pisze:Ostatnio 3 bitwa była dogrywana 2 dnia. Teraz chcemy podnieść punkty i zagrać jeszcze jedną?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Gobos pisze:ja dodam, ze granie 4 bitew 2k+ jednego dnia u sporej czesci graczy skutkuje braindeadem...kudłaty pisze:Ostatnio 3 bitwa była dogrywana 2 dnia. Teraz chcemy podnieść punkty i zagrać jeszcze jedną?
Team który będzie chiał wygrać DMP spewnością znajdzie na to złoty środek i myśle że już zaczyna trenować i grywa dziennie po 4-5 bitew by na DMP nie paść.
Tak na dobrą sprawe - można grać 4 bitwy dziennie, ale potrzebna jest taka solidna przerwa pomiędzy 3 i 4 by gracz sie mógł jakoś zregenerować - a jak to on już najlepiej wie co mu pomaga
Piszczalko cos wiadomo o formacie i liczbach bitew?
Kiedy juz ostateczne szczegoliki Piszczalko ?