Plague Priest 2 lvl 289
Flail i Furmanka
Elektryk 2 lvl 150
2 x DS
Elektryk 2 lvl 150
Rakieta i kondensator
24 Clanraty z tarczami 190
Muzyk i szmata
Miotacz płomieni
10 Nightrunnerów 130
Wykopka
3 x 9 Giant ratów 3 x 35
23 Plague Monki 236
FCG
Sztormówa
Kolczasta Abomka 250
Kontyngent:
3 x 25 Gnoblarów z czempionem 3 x 52
15 Trapersów z Czempionem (przywódca) 94
Razem: 1500 + 250 (równo )
PP:8
PD:5
Szczurki + Gnoblary na koziołka.
Szczurki + Gnoblary na koziołka.
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
nie wiem za bardzo dla czego nie ma warda na priescie i dla czego nie ma slejwów
marnowanie kontyngentu na śmieci nie jest dobrym pomysłem też nie bardzo jestem przekonany do night runnerów jeżeli juzto bez kopania bo to za dużo punktów i przydali by się censerzy.
ogólnie nie widzę sensu tej rozpy...
marnowanie kontyngentu na śmieci nie jest dobrym pomysłem też nie bardzo jestem przekonany do night runnerów jeżeli juzto bez kopania bo to za dużo punktów i przydali by się censerzy.
ogólnie nie widzę sensu tej rozpy...
<facepalm>
Marcinie albo zacznij uzasadniać swe wypociny, albo przestań pisać.
Ja grałem - i wiem, że są genialni na maszyny.
Marcinie albo zacznij uzasadniać swe wypociny, albo przestań pisać.
Ot przykład.Marcins pisze:marnowanie kontyngentu na śmieci nie jest dobrym pomysłem
Nie grałeś nimi - to widać.Marcins pisze:nie bardzo jestem przekonany do night runnerów jeżeli juzto bez kopania bo to za dużo punktów
Ja grałem - i wiem, że są genialni na maszyny.
Nie lubię PG.Marcins pisze:ogólnie nie widzę sensu tej rozpy...
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
A mnie się podoba. Zamiast niewolników są gnoblary
Jest czym pomagować, antymagia też jest. Pobić się też masz czym. Kupa śmiecia jest, nawet do kwadratu. Do tego skirmish+scout i wykopka.
Sam chciałbym tym pograć.
Jedyne do czego bym się czepnął, to ochrona na generale, szkoda go oddawać przeciwnikowi za bezdurno, proponuję Scrying Stone, ale to tylko szczegół i się nim nie przejmuj.
Daj znać, jak ci poszło. Z chęcią przeczytam jakiś raporcik.
@Marcins: Tobie się nie podoba wszstko, co nie jest PG. Chłopak nie chce grać samograjem. Może dlatego masz tylko 99,9% skuteczności przeciwko wszystkiemu. Chłopie grasz nie więcej niż rok, a wypisujesz bzdury, jakbyś 20+ lat klepał.
Jest czym pomagować, antymagia też jest. Pobić się też masz czym. Kupa śmiecia jest, nawet do kwadratu. Do tego skirmish+scout i wykopka.
Sam chciałbym tym pograć.
Jedyne do czego bym się czepnął, to ochrona na generale, szkoda go oddawać przeciwnikowi za bezdurno, proponuję Scrying Stone, ale to tylko szczegół i się nim nie przejmuj.
Daj znać, jak ci poszło. Z chęcią przeczytam jakiś raporcik.
@Marcins: Tobie się nie podoba wszstko, co nie jest PG. Chłopak nie chce grać samograjem. Może dlatego masz tylko 99,9% skuteczności przeciwko wszystkiemu. Chłopie grasz nie więcej niż rok, a wypisujesz bzdury, jakbyś 20+ lat klepał.
@warkseer Marcins gra ponad 5 lat, i jest mega graczem. Nie znasz się (boże, czemu on mieszka we Wrocławiu?)
Rozpiska fajna, ogólnie fajny patent z tymi gnoblarami. Ja osobiście zastanawiam się nad TK albo właśnie nad ogrami. Może potestuj ta katapcie ogrową (scraplanucha?) i traperów? Jak grałem ogrami, to potrafiła naprawde się spłacic.
Rozpiska fajna, ogólnie fajny patent z tymi gnoblarami. Ja osobiście zastanawiam się nad TK albo właśnie nad ogrami. Może potestuj ta katapcie ogrową (scraplanucha?) i traperów? Jak grałem ogrami, to potrafiła naprawde się spłacic.
1. Ward na furmance to mus
2. Nie wiem za bardzo po co Ci gnoblary do tej armii. Będą miały mało Ld i same za bardzo nic nie zrobią. Może pomyśl o goblinach z fanolami i fastach goblinskich ?
2. Nie wiem za bardzo po co Ci gnoblary do tej armii. Będą miały mało Ld i same za bardzo nic nie zrobią. Może pomyśl o goblinach z fanolami i fastach goblinskich ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!