BlackGuard
Moderator: Yudokuno
Re: BlackGuard
a kouran im sie nieprzyda? Ma s6 fajnal zbroje i daje niezlomnosc?
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
I na większości turów jest zabroniony jako spec champion
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
75 ptk to marnotractwo punktow jak na typa z 1 wondem , mozna lepiej zaiwestowac te punkty
- krzychuŻul
Andronicus pisze:Kouran kosztuje 88pkt.
14 (mistrz wiezy) + 75 (Kouran) = 89
moze i dobrze ze matma jest znow obowiazkowa na maturze...
- krzychuŻul
pomylilem sie , zdarza sie , przyznaje sie bez biciaStan pisze:Akurat Andronicus dobrze policzył, 13p za zwykłego BG i 75 za up na Kourana.
W sumie to szkoda że nie zdasz matury
jestem dawno po maturze i a nie bylo obowiazkoej matmy wiec wiecie , human jesli piszesz w tym roku to zostaje mi tylko zyczyc Tobie powodzenia na niej
Proponuje skończyc bo to (chyba ) zaczyna podchodzic pod offtop
A ja mam pytanie :
Czy oddział 10 Egzekutorów i 5 BG jako oddział BG bedzie traktowany jako prox czy konwersja ??
Bo wkońcu nigdzie nie pisze że BG urzywają tylko kos . Gdzies nawet czytałem (tylko teraz nie umiem sobie przypomniec gdzie ) że kosy to ich ulubiona broń a chyba najlepszym przykładem ze nie urzywają samych halabard jest ich czepion (z mieczem ) z 6 edcji
A ja mam pytanie :
Czy oddział 10 Egzekutorów i 5 BG jako oddział BG bedzie traktowany jako prox czy konwersja ??
Bo wkońcu nigdzie nie pisze że BG urzywają tylko kos . Gdzies nawet czytałem (tylko teraz nie umiem sobie przypomniec gdzie ) że kosy to ich ulubiona broń a chyba najlepszym przykładem ze nie urzywają samych halabard jest ich czepion (z mieczem ) z 6 edcji
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Przecież oni używają halabard
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Ale wy malo kreatywnie myślicie
To ze GW zrobiło takie figurki (i pare ilustracji) o niczym nie świadczy (tzn. chyba)
Czemu niektórzy z moich BG nie mogą urzywac mieczy ??
A tak powracajac do tematu to bedzie prox??
To ze GW zrobiło takie figurki (i pare ilustracji) o niczym nie świadczy (tzn. chyba)
Czemu niektórzy z moich BG nie mogą urzywac mieczy ??
A tak powracajac do tematu to bedzie prox??
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Może i mało kreatywnie myśle ale przynajmniej nie mam niedorzecznych pomysłów jak Ty... No i pomyśl czy to będzie prox czy nie? Masz figsy co wyglądają jak egzeki bo nimi są i wogóle nie przypominają BG. No to prox czy nie?
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
5 egzeków wstawionych w 10 BG będzie cały czas proksem. Tak trudno zrozumieć, że egzeki nijak sie mają do BG z wyglądu i nie ma opcji żeby ich pomylić? Ponoć to ja jestem ignorantem...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Taa... Zbroje też mają takie same (mam na myśli wygląd modeli). Pozatym to draichy egzeków wyglądają różnie. Jeden używa ostrza, które wygląda jak topór inny typowego miecza a trzeci będzie miał hybryde jednego i drugiego. BG zgodnie z bookiem używają halabard i nic na to nie poradzisz.