Skromne 8 stron... Biorę się do czytania.

Moderator: Hoax
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
No to zajebiście, teraz to ani abominacjami, ani moimi weapon teamami nie da sie grac. Chce ktoś kupic skaveny?![]()
![]()
![]()
Pierdole to, teraz to wielki come back elektrowni. 21 jezzaili, dzwon, 3 elektrykow, clanraty moze z jakimiś teamami i dwa doomwhele.
Pozdrawiam
Niezadowolony Szczurzy Generał
Zupełnie legalnie mogą tam siedzieć dopiero od faqa bo wcześniej nie było pewne czy bohaterowie mogą wchodzić do unita z unbreakiem.Janiszek pisze: CO do dzownka, również bólu nie ma, zawsze siedzi tam dwóch elektryków i to się raczej nie zmiwni.
Wcześniej było to uściślone, więc również legalnie sobie tam mogli siedziećLazur pisze:Zupełnie legalnie mogą tam siedzieć dopiero od faqa bo wcześniej nie było pewne czy bohaterowie mogą wchodzić do unita z unbreakiem.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
No dokładnie. Tak samo uważam.Hobbit pisze:Nie wiem, ja chyba inny FAQ czytałem. Jakoś mało entuzjastyczny jestem z powodu jego wypuszczenia. Praktycznie poza doomwheelem i paroma nieznacznymi zmianami to większość odpowiedzi jest na naszą niekorzyść.
I dalej nie wiadomo czym jest furmanka.