??Smiechu pisze: Ciekawe co na to "Pierwsze dziecko polskiego battla"
Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Też się zastanawiałem, co Śmiechu miał na myśli. Ale prawdopodobnie chodzi tutaj (nomen omen) o niejakiego runepriesta 12latka z Falenicy owoc kazirodczego związku Karabina z Boberem.Yudokuno pisze:??Smiechu pisze: Ciekawe co na to "Pierwsze dziecko polskiego battla"
Niewiele to chyba pomoże... a tak przynajmniej może nie bedziesz słyszał zmutowanych anglikanizmów ; )Crane pisze:żuce
może rzeczywiscie lepiej żeby niektórzy podreczniki do warhammera czytali po polsku a nie po angielsku....
A ćwiartke za 9 spokojnie kupisz, za 12 to pół litra nabedziesz
- 4 karabiny
- Beast from the East
Normalnie po stówce wrzucam do regulaminu.Kalesoner pisze:Po ile są bonusy, ćwiartki, sztandary, generał głównej armii?
Proste. Zapraszam. W ogóle dla wszystkich fon do mnie 519110862trikk pisze:Znajdzie się dla ekipy bastionowej miejscówka?
Bo na wstępie mamy skład 3 osobowy, z tego ja jadę na bank!
Tylko kurcze no nie wiem jak Ci to powiedzieć wjazd na chatę kosztuje pół litra
Tak BTW na masterze będzie kilka atrakcji
Na razie na pewno:
Pierdo....my sobie z canona Tylko pytanie kto będzie zdawał lookałta?
Będzie można postrzelać z łuku - do tarczy oczywiście - nie współbatlowców
Chętni będą mogli się ponapier....ć w pancerzykach w łorhamca w skali jeden do jednego
Oczywiście pod pełną kontrolą mistrza gry
- 4 karabiny
- Beast from the East
No dobra Manfred Ty nie możeszManfred pisze:będzie można sie ponapier**lać ??
szykujcie mi zbroje, szukam giermków !
Updejt
Dodałem FAQ dotyczący kontyngentu.
Chyba coś tu nie gra?
Dlaczego łamiecie BP w tej gestii?
Mam jeszcze jedno pytanie:
Czy hobbysta będzie czy nie będzie liczony do generalnej klasyfikacji czy tylko będzie osobną kategorią zupełnie?
Dlaczego łamiecie BP w tej gestii?
Mam jeszcze jedno pytanie:
Czy hobbysta będzie czy nie będzie liczony do generalnej klasyfikacji czy tylko będzie osobną kategorią zupełnie?
Ostatnio zmieniony 10 mar 2010, o 22:16 przez bigpasiak, łącznie zmieniany 1 raz.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Leniu, bo inaczej się Ciebie nazwać nie da. Po to takie czerwone coś wyskakuje przy pisaniu postów żeby zaznaczyć,spojżeć.
że coś jest nie tak z naszą pisownią.Miej litość dla naszych oczu, bo oczy aż bolą od tego.
Pozdro....