No chyba że chcesz oddać 20:0 na "dzień dobry" to wtedy spoko

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Smiechu pisze:pfff - pociśnięty.
Jeżeli 10:10 uważasz za pociśnięcie to udało Ci się - jak dla mnie to tylko wyłuskałeś pkt i obroniłeś Jasną Góre.
Na swoją obrone moge tylko powiedzieć jedno.
Nie było czasu na rozkminy - wszystko musiało sie dziać bardzo szybko, każdy ruch, każda magia, każdy combat.
Spoko. Nowa rozpa poszła na mail.Kielon pisze:Tak, ale potem całą ligę będziesz musiał grać nową rozpiską.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Jak długo nie są na Hoteku tak długo jestem happy.Arbiter Elegancji pisze:Mylą cię, są 4 armie DE![]()
Ale jest za to olbrzymia różnorodność w rozpiskach
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole