Turniej-Wrocław-1999 Punktów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Marcins
Masakrator

Re: Turniej-Wrocław-1999 Punktów

Post autor: Marcins »

czelencz? :wink:

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

a tak z ciekawości co masz w rozpie? oprócz storwerminów clansów i 2 elektryków? :D
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Jarek, takie tanie teksty to ty sobie możesz. Moje mengile to zaliczaja co ture jeden twój klocek:P
A tak już na serio, to grając na dwóch maszynach, stajesz się tanim mięsem dla przeciwnika. Będą ci powoli kanapkowac te twoje oddziały. Ale co ja będę smęcic na forum, sam się przekonasz :mrgreen:
Marcin, a ty nie "czelczuj"( [-o< ) bo tego nie uznaje 8)

Marcins
Masakrator

pewnie to:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=25&t=22178
ale na 100%to nie wiem

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

janiszek zjesz mi 21 hamów z BSB z 2xUS immune of fear and terror (BSB ma 8WS :D)

a przy okazji jak mam zrobić więcej maszyn jak gramy na takie punkty??? jakbyćmy grali na 2k to co innego a tak mam 3 sloty z czego 2 to ironbreakers i hamy a 3 to wyjebana w kosmos warta 210 pkt katapa :D wale jak chce i tak zawsze trafiam :D nie no tak ogólnie ciężko nią nie tafić :D

jak mi powiesz jak tu zmieścic jeszcze 1 maszynke to jestes boski!!!!
Ostatnio zmieniony 10 mar 2010, o 21:31 przez JarekK, łącznie zmieniany 1 raz.

Janiszek
Masakrator

JarekK pisze:janiszek zjesz mi 21 hamów z BSB z 2xUS immune of fear and terror (BSB ma 8WS :D)
Tak. Chcesz jutro zagrac bitwę? Bardzo szybko ci pokaże ile ten twój oddział wytrzyma.

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

ta i jescze może dojdz tym klockiem przed dostaniem z katapy i organek ze 2 razy to tak będzie ich mniej niz polowa :D a to mi nie zje hamów :D musiałbyć miec chyba 8A S6 :D

Janiszek
Masakrator

Jarek prosze cię, zobaczymy kto więcej ugra punktów, ty swoimi krasiami z bsb 8 WS, czy ja.
A tak na marginesie, to organki spadają w jedną turę, a klopa ma 12" minimalnego strzału, więc na mnie to nie robi wrażenia ani na moich mengili, jeżeli w ogóle wiesz o co mi chodzi.
Granie na jednej katapci, gdzie na lokale przychodzi pełno skavenów, demonów i lizaków to imho głupota. Ale rób jak chcesz.

Marcins
Masakrator

on gra DoW. i nie ma furmanki jeżeli o to ci chodzi a jeżeli chodzi o dwarfy to powinieneś hamów wyj*bać i dać drugą klopę albo czuki właściwie to lepiej 2 klopy niż dwa ''niezniszczalne'' klocki

edit#Janiszek pisz wolniej bo zawsze szybszy ode mnie jesteś,robisz mi to na złość :evil:

Janiszek
Masakrator

Tak, Marcin ma rację. Gram DoW i daj dwie katapki.
A od hamków lepsi są ironi.
A tak w ogóle to daj slayerów.

PozdrO :wink:

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

dobrze marcinie czelncz... jakby co zmieniłem troszke rozpe (ktoś tam pomógł :D) :D niejaki gogol xD =D> =D> =D> =D> =D> =D>

jakby co ja gram 4fun a nie jak janiszek:
"musze wygrać bo mi mama nie da objadu i zabierze klocki" :D Żarcik :D

janiszek więcej luzu to jest zabawa a ni jak powyżej :D

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

dzieci, przepraszam za wyrażenie, ale wypie*dalajcie pospamować gdzieś indziej. Ja tu kurde wchodzę by poczytać info odnośnie turnieju, oddajcie mi 5 minut z życia, które wykorzystałem na czytanie waszych postów...

Janiszek
Masakrator

JarekK pisze:dobrze marcinie czelncz... jakby co zmieniłem troszke rozpe (ktoś tam pomógł :D) :D niejaki gogol xD =D> =D> =D> =D> =D> =D>

jakby co ja gram 4fun a nie jak janiszek:
"musze wygrać bo mi mama nie da objadu i zabierze klocki" :D Żarcik :D

janiszek więcej luzu to jest zabawa a ni jak powyżej :D
Skąd wyciągasz wnioski, ze ja się spinam? Dlatego, ze powiedziałem ci, ze masz słaba rozpiskę ? Stary, wejs się ogarnij, naprawdę, daruj nam wszystkim swoje posty. I radze ci uspokój się, bo na turnieju to od razu na starcie kólne ci karniaczki za pyskówki 8) Po prostu będę zmuszony poprosic moda i zamknięcie tematu jak dalej będziesz się w nim udzielał. Wszelkie informacje dotyczące turnieju znasz, a wiec siedź cicho.

@Morrok, o przyjdziesz na turniej? Myślałem, ze będziesz w Legnicy. :wink:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Jareku - jakoś mi tak ładniej zabrzmiało - poproszę Cię tylko raz, nie będę krzyczał, tylko Ci cos zasugeruję. Jesteś młodym człowiekiem, całe życie przed Tobą, jeszcze mozesz wiele osiągnąć... ale nie da się tego zrobic bez pewnej umiejętności więc pozwól że ktoś tak zaawansowany wiekiem podpowie Ci co jest w życiu najważniejsze.
ZANIM NAPISZESZ/POWIESZ COKOLWIEK(!) POMYŚL, CZY NIE POTRAFISZ SAM ODPOWIEDZIEĆ LUB ZNALEŹĆ ODPOWIEDŹ NA SWOJE PYTANIE, A TAKŻE CZY KTOKOLWIEK BĘDZIE CHCIAŁ TWEJ MYŚLI WYSŁUCHAĆ/PRZECZYTAĆ JĄ. PROSZĘ! [-o<

a w temacie turnieju, chyba wpadnę coś pograć z Wami, jakby mi moc wracała:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Janiszek
Masakrator

Dymitr przychodź, bo cie **** :P
A co do Jarka, to no cóż, zawsze jest jakaś owca w tym przypadku chyba trol 8)

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

1. Janiszek zbastuj trochę, bo tylko ludzi wyprowadzasz z równowagi.
2. W regulaminie nie ma nic o proxach.
3. Jakie są godziny rozgrywania bitew?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

"A tak na marginesie, to organki spadają w jedną turę, a klopa ma 12" minimalnego strzału, więc na mnie to nie robi wrażenia ani na moich mengili, jeżeli w ogóle wiesz o co mi chodzi.
Granie na jednej katapci, gdzie na lokale przychodzi pełno skavenów, demonów i lizaków to imho głupota. Ale rób jak chcesz"

Synku, pomyśl trochę zanim coś takiego napiszesz....
Kurczę, łamię się i możliwe że przyjadę :D

Janiszek
Masakrator

Marys pisze: 2. W regulaminie nie ma nic o proxach.
3. Jakie są godziny rozgrywania bitew?
2. Nie ma. No i? To lokal, dopuszczam możliwośc grania proxami. Usunąłem bo poprosił mnie Wojtek, bo nie ma dokończonej armii.
3. Ruszamy o 10:20 z bitwami. Po 2 h 50 minut na bitwę. Sądzę, ze to wystarczająco dużo.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Jarek - żółta kartka. Rzuć na powstrzymanie, bo tu koledzy mają dosyć Twojego spamu.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Imagicon w Legnicy jest 10 kwietnia Janiszku

Konwent 1750 pts, temat w tym samym dziale.

ODPOWIEDZ