wiele to nie zmieniKerim pisze:by było uczciwie (bleee!) nie będę rzeźbił od zera, tylko konwertowałManfred pisze:eee kerim nie wolno takwydłubać sobie zajebistego figsa i wygrać od razu
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
sądze że niektóre fisgy z Mordheim również pasują do WFBSkavenblight pisze:A ja mam pytanie. Nie na ten miesiąc, tylko na przyszłość, póki co więc czysto teoretyczne - czy jeżeli figurka jest z WFB, ale używamy jej np. w Mordheimie, to się kwalifikuje?
Heh, no ale częściej to jednak idzie w drugą stronę - że używamy w Mordheim figsów z WFBManfred pisze:sądze że niektóre fisgy z Mordheim również pasują do WFBSkavenblight pisze:A ja mam pytanie. Nie na ten miesiąc, tylko na przyszłość, póki co więc czysto teoretyczne - czy jeżeli figurka jest z WFB, ale używamy jej np. w Mordheimie, to się kwalifikuje?
Tak. Szefu gangowy mógł by być za cherosa, a chęczmenów (zabrzmiało niamycznie) za czampów. Albo przynajmniej Szef gangowy za czempiona mógł by byś. Tomash, powiedz. Mordehajowe figurki za zwyczaj wypasione są - bo mało ich. Niech się dziewcze dołoży (chociaż i tak ja wygram)Skavenblight pisze:A ja mam pytanie. Nie na ten miesiąc, tylko na przyszłość, póki co więc czysto teoretyczne - czy jeżeli figurka jest z WFB, ale używamy jej np. w Mordheimie, to się kwalifikuje?
chwilunia - pisało przecież - czempion oddziałowy. Musisz podać oddział w którym ten figs czempioni (czempionuje?)PRZEMO pisze:Witam! Bom nowy na forum a przyciągnął mnie tu własnie ten konkursik:) I też mam pare pytań: czy można malować figurki do np konfrontacji? Chodzi o to ze modele maja pasować do systemu WFB czy świata WFB - czyli fantasy?
to ja robie WarmachinaKerim pisze:Chromolić GW.
bez obawy zrobie mu wysoką podstawke żeby nie ustępował kolegom z oddziału pod względem wzrostukurka_z_podworka pisze:@ Roman
moim zdaniem będzie z niego słaby champion za mało się będzie wyróżniał
@ Slawek
IMO nie, tak samo jak większość figs do confry, ale wola ludu chyba inna