Urodziny
Re: Urodziny
Na urodziny dałbym coś ładnie pomalowanego. Zawsze jak się ta osoba nie wkręci, będzie miała ładną urodzinową pamiątkę na półkę.
pisał w pierwszym poście , że jak kolegę zna to kupi batalion . To niewątpliwie może świadczyć o poważnych brakach finansowych .
A tak bardziej do tematu . To nigdy nie grałeś z kolegą w jakiegoś rpg'a (czyt: erpega ) a on z radością krzyczał przeglądając rysunki , że chce być krasnalem , elfem itp . . . ?
Jeśli się tymi klimatami interesuje to z pewnością coś w rodzaju przytoczonego przeze mnie zdarzenia miało miejsce (no nie mówię dosłownie ) A jeśli nic takiego nie było , kolega nigdy nie wyraził zainteresowania , to znaczy , że tye klimaty go nie kręcą i nie ma mu co kupować nic z tego .
A tak bardziej do tematu . To nigdy nie grałeś z kolegą w jakiegoś rpg'a (czyt: erpega ) a on z radością krzyczał przeglądając rysunki , że chce być krasnalem , elfem itp . . . ?
Jeśli się tymi klimatami interesuje to z pewnością coś w rodzaju przytoczonego przeze mnie zdarzenia miało miejsce (no nie mówię dosłownie ) A jeśli nic takiego nie było , kolega nigdy nie wyraził zainteresowania , to znaczy , że tye klimaty go nie kręcą i nie ma mu co kupować nic z tego .
wskrzesze ten temat, bo mam jedno pytanie.
na jaka armie dla kumpla sie zdecydowaliscie?
na jaka armie dla kumpla sie zdecydowaliscie?
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie