Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Przemek Kowalczyk, ID 2521 -> Proszę o zmianę klubu na Animosity Szczecin
Krzysiek Elros, ID 3437 -> Proszę o zmianę danych Adam Szmajski, nick Elros, klub Animosity Szczecin
Pozdrawiam serdecznie
Lucas
Krzysiek Elros, ID 3437 -> Proszę o zmianę danych Adam Szmajski, nick Elros, klub Animosity Szczecin
Pozdrawiam serdecznie
Lucas
ZrobioneLucas pisze:Przemek Kowalczyk, ID 2521 -> Proszę o zmianę klubu na Animosity Szczecin
Pozdrawiam serdecznie
Lucas
Mniej roboty było przy pozostawieniu 1100, także ten numerek został. Dane dodatkowe z 2255 przepisałem do 1100.Jankiel pisze:Proszę o scalenia konta 1100 i 2255 (Michał Chodorek), pod numer 2255
ZrobioneZeppelin pisze:id 3374 Filip Tularian Sklorz Katowice --> poprosiłbym o zmianę nicka z Tularian na Zeppelin
Proszę o następujące zmiany:
ID 2588 Zmianę nazwiska na Kozak, Dopisanie do klubu Animosity Szczecin
ID 2645 Dopisanie do klubu Animosity Szczecin
ID 3439 Zmianę nazwy klubu z Animosity Szczecins
na Animosity Szczecin
ID 3196 Dopisanie do klubu Animosity Szczecin, Dopisanie nicka Dante
ID 2588 Zmianę nazwiska na Kozak, Dopisanie do klubu Animosity Szczecin
ID 2645 Dopisanie do klubu Animosity Szczecin
ID 3439 Zmianę nazwy klubu z Animosity Szczecins

ID 3196 Dopisanie do klubu Animosity Szczecin, Dopisanie nicka Dante
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ID 1607 proszę o usunięcie adresu E-mail.
Z góry dziękuje.
Z góry dziękuje.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
2x zrobione
http://adeon.livenet.pl/individual.php?Id=1299
Proszę o usunięcie turnieju Silesia Wars XII (ten ostatni) - dziwna data, nie moje punkty i dodatkowo zaliczony drugi raz - jakiś błąd systemu
Proszę o usunięcie turnieju Silesia Wars XII (ten ostatni) - dziwna data, nie moje punkty i dodatkowo zaliczony drugi raz - jakiś błąd systemu
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Eh... najprostsze rozwiązania przeważnie są najlepsze.... Nie błąd systemu, ale ludzki....
-
- Powergamer Rozpiskowy
Mam dziwne pytanie.Czy mozliwe ze kolega zająl na Bazyliszku 100 mejsce i ma w rankingu 60 punktów.A ja zajelem 118 i dostalem juz tylko 24 punkty ?
Az taka róznica by byla za 18 mejsc ?
Pytam z czystej ciekawości,bo nie zgadza mi sie w żaden logiczny sposób.
Az taka róznica by byla za 18 mejsc ?
Pytam z czystej ciekawości,bo nie zgadza mi sie w żaden logiczny sposób.
GG6684844
zaleznosc miejsce - punkty nie jest liniowa.