Turniej-Wrocław-1999 Punktów

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Janiszek
Masakrator

Re: Turniej-Wrocław-1999 Punktów

Post autor: Janiszek »

Po wielu prośbach, jęczeniach itp. zmiana co do limitu kości. Uległem :roll:

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

dziękuje =D> [-o< :wink:

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

yes yes yes!!! =D> =D> =D> =D> dzieki janiszek i teraz moge grac z 5dd i 3 skrollami :D
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

o ile dobrze sie orientuje to skroll liczy si8ę za 2dd
więc masz 5dd+scroll[1]+scroll[2]
trzeci się nie mieści no chyba że dwarfy mają jakoś inaczej

Janiszek
Masakrator

No się nie mieści, ale to i tak mega dużo te dwa scrole i 5 dd. Sądzę, że wystarczy w zupełności. Ja mam 3 DD i zero scroli i jakos daje radę masakrowac skaveny na magii (pozdrawiam Marcina 8) )

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

acha czyli mam wziąśc 2 skrole i runesmitha?
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Marcin, nabiłeś se tego posta :P napisene jest, że gramy wdg BP więc kości jest 8.

PS moje paluszki! :twisted:
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Janiszek
Masakrator

Tak. Sądzę, ze to dobre rozwiązanie.
Wysyłac rozpy, bo w sobote po 22:00 nie otwieram juz poczty.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Piotrek mówił, że jak będzie duża frekfencja to nie będzie problemu z podwajaniem nagrody i organizacją reszty turnieji w niedzielę mówił, że chodzi mu o to żeby "coś się działo"

i musimy coś z patrolami zrobić
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Janiszku, bardzo słaba postawa...miałem już zrobioną rozpiskę, a teraz będe musiał ją zmieniać, i myślę, że sporo osób bedzie musiało. Obawiam się, że tak niepewny i kontrowersyjny regulamin zniechęca mnie do przyjścia na turniej. Szkoda, mam nadzieję, że zbyt wiele osób nie pójdzie mym śladem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Janiszek
Masakrator

No cóż, szkoda, ale zauważ, ze posłuchałem się osób które na turniej przyjdą. A więc nie zrobiłem tego dla swojego wydzimisia.
Robienie rozpiski to kwestia 15 minut.
Dmtrij pisze:, a teraz będe musiał ją zmieniać, i myślę, że sporo osób bedzie musiało.
Sorry, ale jak na razie dostałem dwie rozpiski. Więc wiesz, troche przesadzasz.
Obawiam się, że tak niepewny i kontrowersyjny regulamin zniechęca mnie do przyjścia na turniej.
Nie będzie już zmian. A regulamin jest najbardziej normalny.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie jest Kubo normalny,
KONTROWERSYJNY: dopuściłes jakis zupełnie nie testowany WoCH Boost, który miejscami jest zgięty...ale nie moja sprawa w sumie.
JEST NIE STAŁY: trzy razy zmieniłes zapis o kosciach magii

nie świadczy to zbyt dobrze o Tobie jako sedziującemu;
nie wysłuchałeś próśb graczy którzy przyjdą tylko krzykaczy. Polityka ustępstw, jak Wlk. Brytania wobec Hitlera w latach 30 XX wieku:)

suma sumarum - brak stabilnosci nie daje dobrych wyników!
Pozdrawiam
D.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Janiszek
Masakrator

Wielka Brytania wcale nie ustępowała Hitlerowi, jedynie się nie wtrącała, póki bezposrednie zagrożenie i jej nie dotknęło. To tak na marginesie.
Co do reszty, to dalej twierdzę, ze zmiany te nie wpłyną na frekwencję. Będzie dośc sporo osób.
Co do WoChu. Kuman poprosił mnie o to, gdyz chce to przetetsowac na turnieju, aby móc zdac raport LS. Ja to zaakceptowałem. Nie sądze aby to wypaczało tą słabą armię.
Jeżeli zmieniałem 3 razy regulamin, to chyba znaczy, ze podążam do najlepszego rozwiązania. I sądzę, ze mi się to udało. Złożyłem sobie kilka "klimatycznych" rozpisek na 10 PD, i zauważyłem swój błąd.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, o 12:46 przez Janiszek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Janiszek pisze:Wielka Brytania wcale nie ustępowała Hitlerowi, jedynie się nie wtrącała, póki zagrożenie i jej nie dotknęło. To tak na marginesie.
wyedytuj to zdanie zanim ktos je przeczyta:P
pozwolenie na aneksję Czechosłowacji i Anshluss Austrii, słynna scena jak premier UK Chamberlain (pisowni nazwiska nie jestem pewny) wysiadając z samolotu po powrocie z konferencji monachijskiej machał porozumieniem do ludzi mówiąc: Przynoszę Wam pokój! - to było tuz przed jesienią 39 roku, a jak ten pokój wyglądał chyba juz wiedzieć powinienes

Janiszek
Masakrator

Dmtrij pisze:
Janiszek pisze:Wielka Brytania wcale nie ustępowała Hitlerowi, jedynie się nie wtrącała, póki zagrożenie i jej nie dotknęło. To tak na marginesie.
wyedytuj to zdanie zanim ktos je przeczyta:P
pozwolenie na aneksję Czechosłowacji i Anshluss Austrii, słynna scena jak premier UK Chamberlain (pisowni nazwiska nie jestem pewny) wysiadając z samolotu po powrocie z konferencji monachijskiej machał porozumieniem do ludzi mówiąc: Przynoszę Wam pokój! - to było tuz przed jesienią 39 roku, a jak ten pokój wyglądał chyba juz wiedzieć powinienes
Ale to chyba nie temat -II wojna światowa, nie? :?

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

będę.. z kumplem z Legnicy...

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

ale pierdolicie

@Dymitr- jak zwykle siejesz ferment ;p Organizator ma prawo zmieniać regulamin w sensownym odstępie czasowym przed końcem terminu wysyłania rozpisek. Tak więc suma sumarum nikt nie jest poszkodowany. A jezeli bedziesz chcial to i tak przyjdziesz ;)

@Janiszek- Ja rozumiem, ze w liceum teraz uczą Was o 2 Wojnie Światowej, a jak tak dalej pójdzie to swoje argumenty będę musiał podpierać tak słabymi fundamentami jak prowokacja w Gliwicach ;p

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Morrokczku, przeciez to moje hobby:)
ale chyba mam nieco racja nie uważasz? inna sprawa że bedę na pewno i chętnie zagram z Tobą Piotrze I bitwę...nie tratuje tego jak pojedynku honorowego, poprostu lubie z Tobą grać i dostawać lanie:)
Pamiętając więc że WFB nie jest e-penisem, rzucam Ci wyzwanie:)
pozdro 600
D.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

spoko, rękawica przyjęta, lubię sprawiać Ci lanie masochisto ;p

Janiszek
Masakrator

Dodałem mapkę dojazdu.
Aha i jeszcze jedno. Progi punktowe są co 200. Dodatkowo gramy na stołach 48x48, gdyż ogólnie sklep jest dośc ubogi w stoły i nie damy rady na większych.

Pozdrawiam i do jutra!

ODPOWIEDZ