![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: Shino
Wiem jakiShino pisze:jasne.. smokiem 2 gigantami i czyms jeszcze![]()
a tak wogol wydaje mi sie, ze jest jeden rodzaj troche lepszego builda do quataru
IMHO ze skorpami najlepszya tak wogol wydaje mi sie, ze jest jeden rodzaj troche lepszego builda do quataru Wink
a WE nie musza wystawiac driadKing wcale nie musi latać Wink
Rozumiem że king bez latania to wg ciebie tak jak we bez driad ?.szczurek pisze:a WE nie musza wystawiac driadKing wcale nie musi latać Wink![]()
zgadza sie... ale w takim wypadku kosztuje te kilkaset punktow drozejMłody pisze:Rozumiem że king bez latania to wg ciebie tak jak we bez driad ?.szczurek pisze:a WE nie musza wystawiac driadKing wcale nie musi latać Wink![]()
Ja tam wiem swoje, na papierze może king z ruchem 4 nie wygląda dobrze, ale są myki które pozwalają nim trzymać się w zasięgu całej armii
Nie twierdze ,ze king tylko z lataniem ale takowy jest najbardziej uniwersalnyRozumiem że king bez latania to wg ciebie tak jak we bez driad ?.
Ja tam wiem swoje, na papierze może king z ruchem 4 nie wygląda dobrze, ale są myki które pozwalają nim trzymać się w zasięgu całej armii Wink
co nie jest zabronione zasadmi jest okjakie paskudne triki? toz to jest wymalowane na tej ikonie... przeciez trzeba wogole nie myslec zeby wykorzystac to tylko jako LoS 306
A wiesz że podobny numer z minerami jest oficjalnym (wpisanym w uściśleniach polhammerowych) i pewnym sposobem na dostanie worst play?Shino pisze:jakie paskudne triki? toz to jest wymalowane na tej ikonie... przeciez trzeba wogole nie myslec zeby wykorzystac to tylko jako LoS 306
Nie jest podobny, jest zupełnie inny.Tomash pisze:A wiesz że podobny numer z minerami jest oficjalnym (wpisanym w uściśleniach polhammerowych) i pewnym sposobem na dostanie worst play?Shino pisze:jakie paskudne triki? toz to jest wymalowane na tej ikonie... przeciez trzeba wogole nie myslec zeby wykorzystac to tylko jako LoS 306
ciekawe... mysalem, ze przy zapisku o worst playu chodzi o wychodzenie minerami de facto o okolo 15" od krawedzi a nie dodawanie move herosowi z ewentualnym brotherhoodem w minerach....Tomash pisze:A wiesz że podobny numer z minerami jest oficjalnym (wpisanym w uściśleniach polhammerowych) i pewnym sposobem na dostanie worst play?Shino pisze:jakie paskudne triki? toz to jest wymalowane na tej ikonie... przeciez trzeba wogole nie myslec zeby wykorzystac to tylko jako LoS 306