Ale zauważyłem, że przy niemożności robienia OSTRYCH zdjęć na BP czasem Ci wychodzi... Może na innym forum ale jednak WYCHODZI... Dlatego ze swojej strony proszę o normalne zdjęcia bo zaczynam już sądzić, że jednak celowo robisz te rozmycia... Obym był jedyny, który zaczyna wątpić w Twoje malowanie...
Mi się podoba Romek, ale na przyszłość faktycznie poproś kogoś z lepszą cyfrówką niech robi fotki Twoim figsom, bo tak naprawdę to faktycznie nie wiele widać. Może Muzyk ma lepszy sprzęt, jego fotki są ok.
Oj Romuś Romuś co Ty za kombajn kupiłeś, że nie możesz znaleźć funkcji makro ?? W większości aparatów funkcje potrzebne do zrobienia 10x lepszych fotek niż Twoje można opanować w max. 30 minut.
BTW : Napisanie listu motywacyjnego i CV nie powinno Ci zając więcej niż godzinę
na ostatnim dobrze złoto wyszło tak jak w realu (ono jest ładne czyściutkie, bielutkie a nie czarne takie. to błyszczy sie podkład. nie ma mieszanki metalik NMM
Skoro narzekałm na fotki to teraz przy lepszych nie wypada nie skomentować
Ostrze wydaje mi się za płaskie. Naramienniki to ino bazowy + jasne kreseczki. Widziałem już parę NMM'ów i jakoś ten jest słabszy, za to podoba mi się złoty (a tak odwrotnie niż Kurce )
Drewno chyba nie skończone, nie? Przynajmniej mam taką nadzieję
Szalik wporzo - jak na darki głębokie cienie, lekko rozjaśnione - podoba mi się
tutaj wszystko jest lekko rozjaśnione. na ostrzu takze są białe krawędzie tylko bardzo subtelne i nie widać ich an fotkach.
zapewniam was, że tam nie ma 2 warstw na naramiennikach. może zrobię inne fotki i trochę poprawię bo ten biały mi popsuł na końcu cały wysiłek (strasznie ejstem zły an siebie ). Drewno ma 2 delikatne przejścia, nie chcę zółtego robić
Obejrzałem wszystkie figurki, które tu zaprezentowałeś i naprawdę dobrze malujesz - ale dobór kolorów IMO pozostawia wiele do życzenia. Weź znajdź sobie kumpla geja, dekoratora wnętrz - on ci podpowie
(wybaczcie brak poprawności politycznej )
Zalogant jest ok (zloty NMM fajny ,srebny zreszta tez trzyma poziom )
Imperialista jest natomiast ekhmm
Po pierwsze skrzywdziles go konwersja (orginalny z mlotkiem jest wypasny) .
Wiem ,ze ciezko orginalnego pomalowac (mlotek zaslania itp. - wiem bo sam takowego katuje )
Malowania nie ocenie bo zdjecie jest jakies dziwne i ciezko ....
p.s-Jak juz chciales konwertowac tego priesta to mogles mu cos innego dac zamiast tego lancucha