WELFY 2250

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

nieźle kozaczysz Bless

prawie jak ja...

myślę że 3 tury mi wystarczą żeby wyczyścić stół

chętnie bym z Tobą zagrał , szkoda tylko że 11 egzaminów czeka

pozdrawiam!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Myślę, że mimo wszystko rozpa byłaby duzo bardziej nie do pojechania gdybyś miał dwa treemany. Wiem ze oklepane, ale to najlepsze monstery w grze i nie da sie zaprzeczyc. Bedziesz strzelał, strzelał, strzelał, a jak juz cos podejdzie to wyjdziesz treemanami, poprzesuwasz odpowiednio lasy, strzelisz, poterroryzujesz, a jak koles juz zaszarzowac bedzie chciał treemanki trzymają na piątą i szóstą turę

Jezeli o mnie chodzi to w WE najwiekszy problem mi treemany sprawiają
pzdr

ksuM
Falubaz

Post autor: ksuM »

Leśne elfy są po prostu ohydne.

Treemeny, driady, altery, szybka kawaleria która uderza z siłą większą niż np. chaos knighci, jakieś 6-tki na hita w challengach, przestawianie o 5 cali lasów kilka razy na turę tym samym magiem, jakieś killing shoty, teleportacje.
Mówiłem już o niewiarygodnie przegiętych treemanach i driadach, które są najbardziej underpriced jednostką w grze?

Zrobiłeś czymś takim powergamerską rozpiskę.

Brawo!

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Fisch pisze:nieźle kozaczysz Bless

prawie jak ja...

pozdrawiam!!
Kozaczący ... Skaven :D

WE boją się tylko Skavenów Młodego :lol:

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

ksuM pisze:Leśne elfy są po prostu ohydne.

Treemeny, driady, altery, szybka kawaleria która uderza z siłą większą niż np. chaos knighci, jakieś 6-tki na hita w challengach, przestawianie o 5 cali lasów kilka razy na turę tym samym magiem, jakieś killing shoty, teleportacje.
Mówiłem już o niewiarygodnie przegiętych treemanach i driadach, które są najbardziej underpriced jednostką w grze?

Zrobiłeś czymś takim powergamerską rozpiskę.

Brawo!
:shock: ale o co kaman koles? :shock:

masz jakies spaczenie psychiczne dotyczace WE? za mocne klepy dostales ostatnio czy jak? :roll:
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Oj, we nie sa przegiete. Widzialem jak Dziku klepal Vardena ostro i tylko niezwykle jego szczescie pozwolilo wyciagnac 7 punktow z Dzika. A gre wczesniej dziku pojechal inne WE az trzaskalo....

We sa silne, ale nie przegiete... nie demonizowac prosze.

Bless, nie daj sie namowic na 2 drzewa... po prostu mialbys standardzik z minimalnie zmienionym ukladem core/specjal :wink: .

Jesl ito ma byc armia turniejowa to 2 +smokdrzewa vs niektore armie to darmowe punkty. Jedno jeszcze warto rozwazyc, chociaz jak sie umie grac to i bez niego dasz sobie rade. Pierwsza wersja mi sie podoba najbardziej i przy niej bym został.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Spokojnie, nie dam sie namowic na dwa drzewa. Jak widziesz, ciezko mi sie przekonac do chocby jednego treemana... :P

A ten "standard" na 3 bydlaki to moim zdaniem slabizna. Moja rozpa jest znacznie silniejsza i bardziej uniwersalna.
Fisch pisze:nieźle kozaczysz Bless

prawie jak ja...

Spoko, zaczekam. Ale jak juz bedziesz po egzaminach, to... Giń, szmato ! ;)
Moze zagram ta rozpa w ramach ligii warszawskiej? Skoro to dla Ciebie taki latwy przeciwnik...

ksuM pisze:Leśne elfy są po prostu ohydne.

(...)Zrobiłeś czymś takim powergamerską rozpiskę.

Brawo!
Ej, no dzięki. :)
To wlasnie chcialem zrobic. Powergamerska rozpe do wygrywania.
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Ja to chetnie bym z tym zagral. Zobaczylbym, czy z Ciebie taki kozak. Ale poki co lupiemy w lige i sobie odpuscimy, ale generalnie niezla rozpa - na pewno lepsza niz 2xtreeman. Na armie hordowe szyszka nie ma zadnych szans.

ksuM
Falubaz

Post autor: ksuM »

W takim razie wszystko w porządku:)

Wyraziłem tylko swoją opinię, a to, że nikogo ona nie obchodzi, to już inna sprawa.

Napisać mogę;]

ODPOWIEDZ