farby nie jest duzo... czarny podkład i reszta biały plus siwy... skłaniam się ku koncepcji jeden oddział taki drugi taki tylko mój bład był chyba z czarnym podkładem...
ogólnie mam koncepcję gladów też zrobić z akcentem brzozowym
myślałem ao washu ale wtedy bede musial i tak biały wyciągać.. w sumie chodziło mi o taki kontrast tej bieli i czerni ale możliwe ze przedobrzyłem.
na dodatek muszą być trochę czarne paski bo w sumie to brzozy
Brzózki Ty widziałeś?;)
Pomaluj je na biało a potem drobne paseczki poziome czarne rozjaśnione siwym jak to nazywasz .
Dorób jeszcze kilka listeczków dla ożywienia.
Lindal z Szczecińskiego Animosity miał świetne Driadózki
Ostatnio zmieniony 13 mar 2010, o 09:36 przez szrama, łącznie zmieniany 1 raz.
Ta brzózkę jakby dobrze zwashować(na zdjęciach nie ma po tym śladu jakby coś :>) to mogłaby na prawdę fajnie się prezentować, choć i tak ciekawa koncepcja.
ssie czy nie ssie ale cos zrobic trza:) czyli proponujecie zamalować biały czarne wnęki a potem wash i wyciągnąć biały jeszcze? dorobię listki jak chrobotek przyjdzie
Brzuska-pomysł fajny ale z wykonaniem cuś nie wyszło,zamiana podkładu na biały myślę że mogłoby pomóc.Przypalony wyszedł nieźle i raczej nic bym już nie dodawał.
Pokaż większą gromadkę.
hmm. w sumie ta zielen miedzy nogami zalatwiłaby sprawę bo to przede wszystkim tam za dużo czarnego się przebija dzieki za pomysł niestety akurat te dwie zostały u dziewczyny wiec najblizej jutro bede mogł je poprawic za to wieczorem wrzuce nowe no i rzeczywiście biały podkład chyba będzie lepszy. poprubuje i czarne paski lekko poprawie siwymi chyba jak tu ktos sugerrowal
Olej te smoły
Brzozy rób Proponuję Ci zrobić podkład szary i z niego chociaż dwustopniowo wyciągnąć biel na najbardziej wysuniętych punktach, potem dać takie czarne poprzeczne prążki z początku wąskie, a potem rozszerzające się i znowu zwężające, tylko minimalnie. Trudno mi ująć to w słowach . Potem maźnij to jeszcze ciemnym szarym, no i liście soczyste zrób jakieś goblin greeny może.