Drużynowe Zmagania w Babicach-13.03.2010

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Re: Drużynowe Zmagania w Babicach-13.03.2010

Post autor: Szwentas »

Super turniej Kapitan w rajstopach poprowadził nas a Fisz nam rozpy składał :D
He standard na stardragonie i 2 magach Bitwy :
10:10 Orkasy Yubego
10:10 Imperium Manfreda
14:6 Demony Mariana
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Fantastyczny turniej!
Ja zagrałem niestety nie za wspaniale choc gralem prawie kserem rozpy Assura, którą wygrał ostatniego Bazyliszka. Ja nie wiem, jak to zrobił, bo mi rozpa zupelnie nie podeszla, ale widac da sie.
Sam miałem przyjemnosc zagrac 3 swietne bitewki: z Jasiem (WoCH) -13:7 (dostałem chyba z 4 bramki, ale na moje szczescie nic strasznego sie nie stało), potem z Bartkiem Bialowasem (znowu WoCH) - 5:15 (niestety helka w jedna ture walki, z 4 ataków na 4+ trafila mojego wampirzego generała 3 razy, potem 3 razy zranila na 4+, ja nie rzucilem zadnego sejwa na 4+, zadnej regeneracji i dopiero udalo mi sie rzucic jednego warda na 6+. To jednak wiele nie pomoglo, bo chwile potem zaloga rydanu wbila lordowi ostatnia rane... - i aremka trupkow sie posypała), z Shinuxem (TK) 11:9 (po 8 rundach walki gwardii z kingiem w boku moich BK z regenka i lordem wyjasnilismy sobie, ze... nikt nie jest mocniejszy ;), o malej przewadze zdecydowalo zmiecenie kilku smieci. Shinowi nalezy sie tez podziekowanie za wyrozumialosc i fairplay w reakcji na moje gapiostwo i chcec anulowania sobie swiezo rzuconego, soczystego RIP-a w postaci Curse of Years na jego gwardie).
Moje wyniki bez rewelacji. Za to az milo sie dzis patrzylo na naszego czempiona, Basię, który omiatał wszystkich bez litości.

Dzieki wszystkim za fajny turniej, przeciwnikom za przyjemne bitewki a moim druhom z druzyny za wspolna walkę i za to ze sa zajebisci.
Obrazek

Awatar użytkownika
goboss
Masakrator

Post autor: goboss »

Wyniki z pamięci:

1. Jeźdźcy w składzie: Kalesoner, Szwentas, Zielony
2. Inkwizytor: Żaba, Handełek, Bartosz Białowąs
3. Kult II: Semi, Marian, goboss
4. Ordin: Crus, Shino, Dyd
5. Kołata, Archain, Jasiuu
6. Nemezis?
7. Kult: Slanesh, gotih, Bartys

Z wyników jestem zadowolony. Gram WE.
11:9 z Miszczakosem - imperium na spamie kawy, altarze, 2 czołgach, 2 magach, 2 canony, pistolierzy
14:6 z krasiami Niko - 2x organki, 2x klopa, 2x bolec, thundzi, lonbread, hammererzy, kowadlo, rune smith, bsb
4:16 z Kalesonem TK, najgorszy paring jaki mogłem dostać i najgorszy stół. Zero lasów.

Dziękuje organizatorom za jak zwykle bardzo dobrze zorganizowany turniej. Jak tylko czas pozwoli na pewno do Was zawitam na następny turniej.
Przeciwnikom za miłe, spokojne bitwy oraz Marianowi i Semiemu.

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

wyniki

miejsce nazwa drużyny kapitan gracz gracz Armie różnica małe duże duże ogr przygotowanie końcowe
1 JH 2 Kalesoner Zielony Szwentas TK+VC+HE 8912 125 124 9 133
2 Inkwizytor Żaba Handałek Młody DE+Lizi+WoCH 3562 121 120 9 129
3 Kult 2 Semi Marian Goboss WE+HE+DoCH 5285 108 108 8 116
4 Oridin 1 Shino Crus Dyd TK+Lizi+Skav 5358 115 107 9 116
5 Kultowi Jeźdźcy Nemezisu Kołata Arhain Jasiuuuu O&G+DoW+WoCH 4717 97 97 8 105
6 JH 1 Św. Barbara Debek Bless DE+Breta+VC 2480 94 95 9 104
7 Kult 1 Bartys Slanesh Gotih Emp+DE+Lizi 6388 101 93 9 102
8 Nemezis Kielon Manfred Kotlet Emp+VC+WoCH -418 88 84 3 87
9 MSWiA -3705 77 78 9 87
10 Gamonie Draco Niko Ninjaska DE+DF+O&G -3537 76 76 9 85
11 Ordin 2 INK Sasza Guter VC+Lizi+O&G -5006 71 75 9 84
12 Tępe Łychy M. Miszczak Adeptus Viatroof Emp+DE+O&G -6939 64 72 8 80
13 Kelnerzy z Łomianek Sociu Woch Żak VC+Lizi+HE -7508 63 71 9 80
14 Bravo Company mati.pl Boniek Grolshek Emp+DE+Lizi -2750 60 61 9 70
Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, o 13:05 przez morgan10005, łącznie zmieniany 1 raz.

Marian
Chuck Norris

Post autor: Marian »

Zajebista sobota w Babicach =D> =D> =D> duzo smiechów, miłe bitewki pozdrowienia dla moich przeciwników:Mariusza, Drako, Szwentasa i Gąsiora :mrgreen: niestety los tak chciał, że pozwoliłem Gąsiorowi przyłączyć sie do zabawy przez co razem ze Szwentasem mieli wystarczająco szczęścia żeby mnie pocisnąć :roll: :mrgreen:

pozdrawiam misiaczki :*

Awatar użytkownika
Szwentas
Masakrator

Post autor: Szwentas »

Marian ale to tylko dlatego że wczoraj zgoliłem brodę:P
Obrazek

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

dzieki za kolejny zajebisty turiej... juz nie moge sie doczekac turnieju z grillem... bo w sumie chyba tylko to mozecie dodac zeby podniesc poziom :D

dzieki za super bitwy... no moze poza ostania z jakims tam leszczem z jakiegos tam MSWiA :P

Sociu, sympatyczna bitwa i smaczne wino :D mial byc remis ale w ostatniej turze cos nie wyszlo... ale gral sie naprawde fajnie...
Goboss, jak zawsze najprzyjemiejsza bitwa turnieju... az milo przegrac z tak sympatycznym gosciem :D P.S.rzuc to jestes za porzadny na battela :P
No i ostatnia bitwa... Misza... cos moge powiedziec... MSWiA ale troche bardziej ogarniety :P

Nic nie wygralem ale za to przegralem mniej niz zawsze i kowadlo wybuchlo tylko raz!!! gralo sie super pilo sie super i gadalo sie tez zajebiscie... chce wiecej... szczegolnie zepo tylu latach spotkalem Sasze a myslalem ze juz nic mnie nie zaskoczy :D
Jeszcze raz podziekowania dla orgow za kolejny wypas turniej, dla przeciwnikow za super bitwy, no i dla teamu za.... eh wiecej was nie biore bo starsznie sssssssiecie :D
Szwentas pisze:Marian ale to tylko dlatego że wczoraj zgoliłem brodę:P
brak brody to gwarancja udanej/przyjemnej bitwy z Marianem :roll:

Marian
Chuck Norris

Post autor: Marian »

ogarnij bródkę i następnym razem zagramy pierwszą bitewkę 8)

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

to nei szczęście Mariano, to potęgą dwóch super generałów 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i zobacz nawet nie podziękowali za pomoc... :D
:twisted: always Vampire :twisted:

Awatar użytkownika
DracoPL
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: DracoPL »

Ja też dziękuję za bitwy przeciwnikom i za turniej orgom. Jak zwykle tip-top i jak zwykle rozwój, tym razem w postaci dyplomów i dużej ilości piwek :) ( tylko ludziki - następnym razem wszystkie butelki po dwuzłotowych piwkach odnoście a nie wyrzucajcie, bo kupujecie bez kaucji )

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

a mnie dziwi jedno, że pod siódmym stołem stały czyjeś buty, ale nie widziałem nikogo w kapciach :)
Obrazek

Awatar użytkownika
morgan10005
Falubaz

Post autor: morgan10005 »

wyniki już wysłałem

Kery Potein
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Kery Potein »

rewelacyjny, fajny turnej! Świetna lokalizacja, i obsluga !Chiałem, bardo podziekować organizatorom , uczestnikom, i kolega z dryżyny Ordin 2 i 1 :P
Bardzo fajna 1 gra z Kotletem,1 tura + Drugi mistcast + pandemonium = Slann + temple gurad -> (__o__) (no i wysepiona rozpa :P ).
Równierz przyjemna 2 gra ze Śmiechem ,obfitowla w epickie potyczki wilki vs skinki , baty vs skinki ,i kombaty po 3 tury .Jedynie chcialem przeprosic za modlitwe do pradawnych w 6 turze,dzieki której slann zaciukal mieczykiem vampira na smoku,co przy niesamowitym szczęsciu z mojej strony z wyniku 17:3 dla Śmiecha dało tylko 11:9 ...
3 gra z kolega od kelnerów ,nie obfitowała w wiekupomne zdarzenia,lecz byla równie mila i przyjemna jak obie poprzednie.
No i mozliowość spotkania starych druhów bezcenne ,za wszytko inne zaplacicie karta M....s :P
Bardzo wam wszystkim dziękuje i pozdrawiam
Saszka
GG6684844

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

mati.pl pisze:a mnie dziwi jedno, że pod siódmym stołem stały czyjeś buty, ale nie widziałem nikogo w kapciach :)
a ja widzialem... ktos smigal w klapkach :D

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Dzieki za kolejny wypasiony tur.
Nasza świetna atmosfera w druzynie oraz spora doza szczęścia pozwolily nam na podboj Babic.
No ale gra bez farta chuja warta.

Moje bitwy (wszystkie fajne i rozegrane w kozackiej atmosferze):
-Śmiechu 20-0
W decydujacym momencie udalo sie rzucic Beast Covers na smoka dzieki czemu to ja wygralem maską, a nie Śmiechu.
-Kielon 16-4
Gra bardzo wyrownana prawie do końca. Udalo sie jednak pojechac phenixow z 2 magami, a w ostatniej turze smok nie zdal breja na -2 (ghule od boku).
-Semi 5-15
Prawie taka sama rospa jak Kielona ale z 2 lwimi rydwanami, bez orłów za to z 3 bolczykami i dzialkiem. W decydujacym momencie nie ozywilem baski we wratach, ktore walczyly ze smokiem co sie skonczylo kanapka na BK.
Chyba pierwszy raz w zyciu rzucilem Bear's Anger. Vampir lord z 7 atakami, 7 S i 6 T robi fajne wrazenie :D

Jeszcze raz dziekuwa za milo spedzony czas. Zwłaszcza dla mojego team'u.
Obrazek

Adeptus
Wałkarz

Post autor: Adeptus »

Dziękuję organizatorom za zajebisty turniej. =D>
Drużynówka jest na wypasie. Tępe Łychy z takim przygotowaniem i zgraniem rozp i tak zajęła wspaniale miejsce:D
Dzięki moim przeciwnikom Marianowi, Shino i Grolshek za zajebiste bitwy.

Pozdrawiam,
Adeptus

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

beda jakies fotki? :P Morgan cos pstrykal dla "szefostwa" ale moze ktos jeszcze mial aparat?

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Nieaktualne.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Fotki z lekkim poślizgiem, ale dopiero złapałem więcej czasu na ich wrzucenie :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

to wszystkie - na next ja będę robił fotki bo nie będę grał, więc postaram sie zrobić ich więcej :)

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

alez slabe fotki :P ale i tak fajnie ze jakies sa...

ODPOWIEDZ