WE koziołek
WE koziołek
Caddy
12 GG, muzyk
3x8 Driad
5 Wildów ze sztandarowym
5 Wildów z WB
Treemen
10 Maruderów z czempionem
5 Chaos Knightów
Wersja ofensywna dla odmiany
GW, LA, Sh, Helm of the hunt i hoda
Caddy
12 GG, muzyk
3x8 Driad
5 Wildów ze sztandarowym
5 Wildów z WB
Treemen
10 Maruderów z czempionem
5 Chaos Knightów
Wersja ofensywna dla odmiany
WE ofens Runepriest ostatnio udowadniał, że może się to sprawdzić. Rzeczywiście nie ma się do czego przyczepić - bardzo dobra rozpiska, aż bym się zastanowił nad wywaleniem łuków i wrzuceniem jeszcze jednych driad. Kontyngent dobrany idealnie. Trzymam kciuki Laik - wrzuć koniecznie relację i z testów i z mastera (mnie, tak jak pisałem, niestety nie będzie).
Nie twierdzę, że to zła rozpiska - chętnie przeciw niej zagram bo nie ma nic (bolce, magia) na LT. A wystawię dragon maga, choć zamiast nim grać pewnie będę go chował za lasami Na ofensywną rozpiskę mam 2 bolce, maga, SwordMaster i ASF. Więc mi te WE jako przeciwnik pasują. Wcześniej zobaczyłem Orki z 6 bolcami i zacząłem się zastanawiać czy jechać na koziołka.
no nie wiem
pewnie wytrzymasz pierwsze 2 tury magii a potem to klops
pewnie wytrzymasz pierwsze 2 tury magii a potem to klops
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
jak gracz jest ogarnięty to do combatu nie dopuści
a nawet jeśli to od czego jest FSoR ?
a nawet jeśli to od czego jest FSoR ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Nie wychwalam SM - są imo prawie plewni
FSoR z 4 kości jak już jesteś bez scrola?
FSoR z 4 kości jak już jesteś bez scrola?
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
Za każdym razem gdy Dragon Mage rzuca czar dodaje do rzutu jedną kostkę - może wykroczyć nią ponad swój level, może spowodować miscast, ifkę itd. Więc bierzesz 2 kostki swoje, jedną z pooli i do tego automatycznie dodajesz jedną kość - zasada pozwalająca na to nazywa się reckless. Więc jak widać możliwe to to jest, ale mimo to 3 kości spokojnie wystarczą.... jak przeciwnik nie ma scrolli... fajnie, że w ogóle ktoś gra Dragon magem - możesz pokazać swoją rozpę? zastanawiam się jak to wygląda. A co do Rozpiski WE to bardzo miła odmiana... driady mogę przeciwnika nieźle pogryźć...
Imperial stormtroopers can never die. They can only go to hell and regroup.
miło będzie zobaczyć tę nie używaną jednostkę w akcji
powiem że na małe pkt takie coś może dać radę
w szczególności że DM nie zjada PD (tzn. zjada normalnie 2)
powiem że na małe pkt takie coś może dać radę
w szczególności że DM nie zjada PD (tzn. zjada normalnie 2)
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
A jak Ci mówiłem na bazylu że WE brakuje pierdolnięcia na koziołka to nie chciałeś wierzyćrunepriest pisze:niezła rozpa, nawet bardzo. nie do czego się przyczepić
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...