PS
Re: -----===*PUCHAR SZCZECINA*===----- 17-18.04.2010!!!!!!
Chodzi o nocleg z piątku na sobotę?? Myślę że jakiś klubowicz na pewno przyjmie przyjezdnego 

Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
Szykujemy kolejną niespodziankę pod tym kątem. Nasi goście (prawdopodobnie) będą umieszczeni na nasz koszt w mini hotelu, akademiku lub schronisku młodzieżowym. Poza tym wiele innych atrakcji - priorytetem są dla nas przyjezdniCzarnY pisze:czy w razie czego znalazlby sie nocleg?

Pozdrawiam
Lucas
Niedługo prześlę rozpę, więc jak widzę Koszalin już 3 razy 
Formalne pytanie: Nie widzę wymogu pomalowanej armii w regulaminie? Więc jak to jest?

Formalne pytanie: Nie widzę wymogu pomalowanej armii w regulaminie? Więc jak to jest?
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Nie ma wymogu pomalowanej armii. Jedyna restrykcja to brak proxów! 
Pozdrawiam
Lucas

Pozdrawiam
Lucas
Good good, ale postaram się wszystko maznąć, w końcu miesiąc jest 
No i jaka znajomość klienta, poprawnie wpisana armia, choć nie podałem nawet jaka:P
@Aver - mam nadzieję, że się gdzieś tam spykniemy, choć w bitwie to niekoniecznie - po co ma się Imperium między sobą naparzać

No i jaka znajomość klienta, poprawnie wpisana armia, choć nie podałem nawet jaka:P
@Aver - mam nadzieję, że się gdzieś tam spykniemy, choć w bitwie to niekoniecznie - po co ma się Imperium między sobą naparzać

To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
-
- Chuck Norris
To widzę, że już Koszalin ma 3 osoby zobaczymy kogo jeszcze da się wyciągnąć.
Na Morenówkę zebraliście 6 osób
Na Pucharze Szczecina nie może być gorzej tylko lepiej
Pozdrawiam
Lucas

Pozdrawiam
Lucas
-
- Chuck Norris
Na drużynówce w Gdańsku było nas 10 więc nie jest źle a co do reszty z Koszalina to jeszcze nie wiadomo
Postarajcie się!JaSzczuras pisze:Na drużynówce w Gdańsku było nas 10 więc nie jest źle a co do reszty z Koszalina to jeszcze nie wiadomo

Pozdrawiam
Lucas
-
- Chuck Norris
Uważaj bo u nas nikt nie wylewa za kołnierz 

Hehe, jeżeli mamy takie równanie:
Piwo + Szczecin
odpowiedź może być tylko jedna
HORMON !
:D:D:
Piwo + Szczecin
odpowiedź może być tylko jedna

No to się zgłaszam,
Gniewko Drewnicki, Bretonnia rzecz jasna.
Będę jechał z Breslau, jak ktoś jedzie przez stolicę Śląska to zapraszam do przedziału na ploty, before-party i takie tam.
Gniewko Drewnicki, Bretonnia rzecz jasna.
Będę jechał z Breslau, jak ktoś jedzie przez stolicę Śląska to zapraszam do przedziału na ploty, before-party i takie tam.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.
@SaH - może być i Hormon
Aczkolwiek, nasi ludzie już zamawiają dla nas pub.
@Gniewko - serdecznie zapraszamy!
Pozdrawiam
Lucas

@Gniewko - serdecznie zapraszamy!

Pozdrawiam
Lucas
-
- Chuck Norris
Wiesz bez wymogu pomalowanej armii to dla niego jedyna opcja aby coś pograć 

- swieta_barbara
- habydysz
Jest jakis zajebisty dojazd z Warszawy do Szczecina? Czy ktos jeszcze z wuwua reflektuje?