Galeria
Moderator: esgaroth
Re: Galeria
zobaczysz ją na turnieju Wyszła całkiem sensowna na 1999, to prawie jak 2000 tylko bez lorda )
Tradycyjnie wygrzebane z internetowej ojczyzny krasnali chaosu
Bardzo mi się spodobał pomysł, coś naprawdę nowego jeśli chodzi o dawi zharr imo
Pasuje do demonicznego apanażu z indy booka
Bardzo mi się spodobał pomysł, coś naprawdę nowego jeśli chodzi o dawi zharr imo
Pasuje do demonicznego apanażu z indy booka
Aj tam czepiasz się
Model wprost genialny, sam miałem taki pomysł acz miałem zamiar użyć killakanów(każdy killakan jest dużo wiekszy od wargulfa), a deffdread jest trochę duży ale i tak....
Model jest mega zarąbisty! Tylko wrzuć go na kanciastą podstawkę, jak będę miał dostęp do aparatu to pokażę moje infernal "daemon-flesh" golems.
Model wprost genialny, sam miałem taki pomysł acz miałem zamiar użyć killakanów(każdy killakan jest dużo wiekszy od wargulfa), a deffdread jest trochę duży ale i tak....
Model jest mega zarąbisty! Tylko wrzuć go na kanciastą podstawkę, jak będę miał dostęp do aparatu to pokażę moje infernal "daemon-flesh" golems.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- gerald_tarrant
- Masakrator
rewelacyjny pomysł, dwarf to obsługant szejkera?
ja swojego robię z eldar war walkera starego + cheka maga i te bedzie mi brakowac miejsca na 10 bussow, ale co tam
ja swojego robię z eldar war walkera starego + cheka maga i te bedzie mi brakowac miejsca na 10 bussow, ale co tam
-
- Warzywo
Świetne, ale czy nóżki od plugawiciela nie są zbyt cenne by używać do budowy hellcaona, ja bym zdubował kolosa
Rzucam demony, są dla szmat...
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
O&G 2,500
NG 3,000
Woch 2,000
Hadecja 1,500
Co do kolosa, podstawa - czyli nogi będą te same co w powyższym, natomiast zamierzam zrobić platformę dla strzelców + wieżyczka od defilera dla dowódcy. Działko do hellki i platforma będą wymienne na magnesy.