WFB online
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Kedziorson
- Masakrator
co jak co..fajny sposób gry ale....nic nie zastąpi podręcania kości...wywalania figurek i nerwów przy rzutach kostkami:D
trzeba wykumać od czego zależy pojawianie się tego czarnego okna, kiedyś tak miałem że w mozilli było czarno a w ie działała stronka, teraz w obu przeglądarkach nie działa
ps. jak zrobić aby jednostki stały na górce a nie pod górką, tzn żeby górka nie zasłaniała jednostki (tekstura górki ma być na dole a tekstura oddziału na górze), tak samo jest z innymi terenami np. lasami
ps. jak zrobić aby jednostki stały na górce a nie pod górką, tzn żeby górka nie zasłaniała jednostki (tekstura górki ma być na dole a tekstura oddziału na górze), tak samo jest z innymi terenami np. lasami
syf kiła i mogiła jak dla mnie
umownie to ja mogę sobie przez GG równie dobrze pograć, takie rpg sie robi
umownie to ja mogę sobie przez GG równie dobrze pograć, takie rpg sie robi
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
włoski, a jak klikniesz taką flagę angielską to masz angielski język przy logowaniu
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
a mi sie gierka srednio podoba nic nie zastapi gry na zywo
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
niech no tylko się nauczę tego systwemu
Jest płatne.